Hétvégén gurultam egy kört, és nálam volt a fényképező. Szerdán meg mehetek 1000 es szervizre végre. Már csak 500km és végre lehet neki húzni, csak lenne már normális idő...
Hy
Megjártuk Sirokot
Hát az a dagonya mocsok az csak ott lehet
Szombaton du kinéztem 1 koncertre,de a 7-végét inkább a bérelt házban....ittuk-buliztuk át
Alvás nem volt nagyon,de szemetes zsákot kellett még kérni a "göngyölegnek"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy nem
nézd az utcsó képet,olyan ESŐRUHÁT FEL! forma
Én ahányszor jártam az Alpokban-vagy pl Szlovénon át....az esőruha 90% ban kellett,még ha 7 ágra sütött is a nap
Rakott már fel valaki fokozat kijelzőt (Gipro), 2008 as tuono ra? Lehet nekiállok a hétvégén miután áttúrtam a manualt, hogy melyik kábel melyik, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valaki aki tanácsokkal tudna ellátni. Zéém re simán felment, mert volt szerviz port, de erre sajnos ilyen nem létezik.
Az az igazán jó mikor a bukód teteje is sáros,és ugy nézel ki mint 1 rossz MTZ-traktoros
Nekem a kesztyüm,csizmám,meg a picsámnál szoktam vizes lenni./bár az esőruhám jó/.....fuuuuuuuuuuuu utálom,főleg mikor még le is hül 10 fok környékére.....az kész élvezet
Megjártuk Sirokot
Hát az a dagonya mocsok az csak ott lehet
Szombaton du kinéztem 1 koncertre,de a 7-végét inkább a bérelt házban....ittuk-buliztuk át
Alvás nem volt nagyon,de szemetes zsákot kellett még kérni a "göngyölegnek"
Régebbi tónyóhoz van valakinek valami pdf-es cucca service manual ilyesmi jöhet bármi ( akár magyarul is )
THX!
nézd az utcsó képet,olyan ESŐRUHÁT FEL! forma
Én ahányszor jártam az Alpokban-vagy pl Szlovénon át....az esőruha 90% ban kellett,még ha 7 ágra sütött is a nap
Faszán néz ki a Tuncsi fehérben
http://www.sportmotor.hu/motor...
Rendes vagy.
A gyári kipu belsőcső átmérője a csatlakozásnál 66,5mm tolómérővel mérve.
én úgy gondoltam, hogy egy az egybe. :)
köszi.
Nekem a kesztyüm,csizmám,meg a picsámnál szoktam vizes lenni./bár az esőruhám jó/.....fuuuuuuuuuuuu utálom,főleg mikor még le is hül 10 fok környékére.....az kész élvezet
baro97@postafiok.hu ide ha lehet