Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is voltam Áztunk mi is kívül belül
Hétvégén gurultam egy kört, és nálam volt a fényképező. Szerdán meg mehetek 1000 es szervizre végre. Már csak 500km és végre lehet neki húzni, csak lenne már normális idő...
hősök vagytok!
Hy
Megjártuk Sirokot
Hát az a dagonya mocsok az csak ott lehet
Szombaton du kinéztem 1 koncertre,de a 7-végét inkább a bérelt házban....ittuk-buliztuk át
Alvás nem volt nagyon,de szemetes zsákot kellett még kérni a "göngyölegnek"
Hali!
Régebbi tónyóhoz van valakinek valami pdf-es cucca service manual ilyesmi jöhet bármi ( akár magyarul is )
THX!
itt is esőre állt de aztán mentünk egyet nem áztunk meg
Itt veszprémben csöoörgött!
ma este egy kis pest kornyeki csapatas persze csak eso mentesseg eseten?
Szart nem, itt is takony idő van júliusban. Ezek a képek most készültek, csináltunk egy 2 napos Pass túrát. 1000 km és 13 Pass 2 nap alatt.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy nem
nézd az utcsó képet,olyan ESŐRUHÁT FEL! forma
Én ahányszor jártam az Alpokban-vagy pl Szlovénon át....az esőruha 90% ban kellett,még ha 7 ágra sütött is a nap
ott legalább nem esik!
Jók a képek
Faszán néz ki a Tuncsi fehérben
Köszi.
Rendes vagy.
A gyári kipu belsőcső átmérője a csatlakozásnál 66,5mm tolómérővel mérve.
azt nemtudom mérd meg az átmérőjét a tiednek aztán rámérek neked hogy ez mekkora
szia.
én úgy gondoltam, hogy egy az egybe. :)

köszi.
persze bármit lehet max kell egy átalakító cső ha nem egyeznek meg az átmérők de amúgy simán
Rakott már fel valaki fokozat kijelzőt (Gipro), 2008 as tuono ra? Lehet nekiállok a hétvégén miután áttúrtam a manualt, hogy melyik kábel melyik, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valaki aki tanácsokkal tudna ellátni. Zéém re simán felment, mert volt szerviz port, de erre sajnos ilyen nem létezik.
huhh...ez a " léccy " elég trendi lett!
jaaa.
Szeva. Az az eredeti régi ill. egy Akra EVO. nem a 2es Tuonoé.
Az az igazán jó mikor a bukód teteje is sáros,és ugy nézel ki mint 1 rossz MTZ-traktoros
Nekem a kesztyüm,csizmám,meg a picsámnál szoktam vizes lenni./bár az esőruhám jó/.....fuuuuuuuuuuuu utálom,főleg mikor még le is hül 10 fok környékére.....az kész élvezet
Sziasztok Aprilia rs 50-80 ccm ig keresek motort olyan 180 ezer ig léccy írj ha van
baro97@postafiok.hu ide ha lehet
de most nézem a képeidet, csak felment!
sztem nem!