Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ezek a gépek?
Tonyó 1
Tonyó 2
Írjatok már róluk ha észrevesztek valami szembetűnőt, mivel én nem értek hozzájuk. Köszi!
hát az meg a másik
meg akkor nem a világ f...át elkérni érte!
nem baj hogy drag bike volt csak nem kell titkolni
Ez így igaz!
Sok retek.....felteszi hogy így úgy.........oszt kiderülnek a dolgok
Tavaly én is láttam egy ilyen pirosat, lehet hogy ez volt az! Szintén megkímélt csodaszuper gép, csak valamelyik hirdetésnél a madár ottfelejtette a nevét, az IWIW oldala meg tele volt a dragos képeivel! Igazi ősgyökér, levenném a megkímélt láncszettjét, aztán azzal b...nám szét!
Hy!
Nem tudom hogy került elö a 2007-es hozzászolásod?
Csak láttam reagáltam rá és kész
Ennyi
azt is jól átkúrták akkor szehényt...
Aki most árulja, valszeg nem is tudja, h egy bajnokmotort birtokol.
bazmeg tényleg ugyan az ezt a trógerséget így árulni
Ismertem ezt a motort. Itt volt B.ujfaluban. Asszem 2008ban megnyerték vele a moditwin kategóriát is . Valami kétszázvalahány lóerőt mértek rajta keréken.
Majd később visszaalakította a srác és eladta, de talán közben volt blokkcsere is. Megkímélt, az biztos.
Hy!
Most tudtam egy hét után gép elé kerülni!Te figyu? Nem vagy egy pár évet lemaradva?!A kérdésem 2007-ben tettem fel!Azóta elmókáztam egy sv650-nel,és egy aprilia falcoval!Szóval én már megtaláltam a kérdésemre a választ!
Ez nem két motor... Ez ugyanaz. Szétküldték drag-nek nitróval, most árulják 11000 km-es kihasználatlan megkíméltnek.

Segítek a beazonosításhoz:
- matricák a faridomon
- Első fék kiegyenlítőtartályának kopása
- Hűtő sérülése stb...
kemény még soha nem láttam touno drag bike-ot

amúgy van valami köze a két mocinak egymáshoz?
megkímélt, alig használt motor
keressétek a képeken a hasonlóságot
nekem is lelevegősödött pedig Laci megcsinálta...most voltam nála még egyszer át lett légtelenítve munkahenger beállítva és azóta tökéletes, ez hogy szar helyen megy a vezeték stb... hülyeség valóban meleg van ott arra kell az 5.1 folyadék ha viszont levegősödik akkor vagy a munkahenger ereszt vagy valamelyik karmantyú rossz szóval csak rendesen karban kell tartani és akkor perfekt lesz
na nem dolgozni voltam lent, szerencsére....még csak az kellett volna
amúgy én nem értem oda mert siofokon volt a szállásunk és olyan jó bulik kerekedtek itt hogy nem akartunk menni sehova
a rudazatot beállítottad? Lehet nagy a holtjátéka!
lehet be van keményedve-meg lett égetve valamikor az a betét
Kicseréltem a fékolajat Motul 600-ra.
Lelégtelenítettem ahogyan itt le van írva : http://www.joe250.com/motorcyc...

Igazság szerint ez szerintem csak bolhacirkusz, a helyén is le lehet légteleníteni.
Ennek ellenére egy kalap szar a hátsófék. Ha sarokkal keményen beleállok akkor tudom csak blokkolni, rendeltetésszerűen használva mintha nem is lenne.
A betétet még nem cseréltem ki, de szemre jónak tűnik.
Elmegyek már vele egy szervízbe, kíváncsi vagyok mit mondanak erre.
ez van....
mernekedsemminemelégjó....
Dolgozni volt lent
Ha jól vettem?
Tetszett ez a szar? Én Arminra mentem, az jó volt, de összeségében egy retek szar ez a Sound...az igénytelenség netovábbja!