Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 lityóra is fel tud menni
Az a lányomra...esetleg.
Köszi.
Polo időközben elkelt. A dzseki pedig Xs-es méret.
Sziasztok
Eladó Dainese T3 piros-fekete-szürke 52-es bőrruha apró horzsolással az alkaron. 30.000 forint! Hozzá tartozó Dainese csizma 42-es 10.000 forint. Eladó egy AGV K3 kék bukósisak (m-es méret) 20.000 forint (újszerű állapot). tel: 06303919798, email: richard.horv@gmail.com
általában omw-n tankolok de ez a 8 körüli látszik állandósulni....
ami nem sok szerintem. szeretem húzni neki és amikor nem megyek annyira akkor sem számottevő a különbség....
Nem tudom,most igaz a kinti Osztrák anyagból,félig húzós-kanyargászós-szerpentines menet volt,az enyém 6-6,5 evett,a szlovén szarból-meg ithoni néhány moslék kút mint pl a MOL:( fujjjjjj megette néha!a 8-at,de szerintem a fogyasztás 60% hogy hogy téped,a másik-maradék 40%az üzi minősége:)
vagy kettővel.....
7,5-8,5 között változó. 6,3 ....sosevót.
Meglett az első fogyasztási adatom. 6,3L / 100Km Komolyan mondom szégyenlem ezért magamat, de ha bejáratás letelik ígérem feljebb verem 1 literrel.
méretek?
polo 4e, dzseki 10
Szia:)mi lenne az ár?:)
Köszi:)
Aprilia polo, dzseki eladó.
Okés:)
Bár a kép ne tévesszen meg,az a kipufogó ami rajta van,csak a köpenyében gyári,itt csinálta egy speckó kipufos ember,a közepe kicserélve,verseny kipufokat gyárt az ember,és elég komoly lett a hangja/szerintem veri az akrát...meg az össze többit/bár ez izlés dolga,de ami tény olyan nyomatékot dobott a mociba,hogy 3-ik ban lágyan driftelhetsz vele!és még a fogyasztásom is OK,HA 160-180-KÁVAL "CAMMOGOK"6-6,5 átlag,ha 1 picit űzöd akkor se ment 8-fölé:)
Bár ez megint csak egyénfüggő!ki hogy húzatja,mikor vált...stb
Szóval nekem bejött a gép,csak nagyendúrót akarok venni,én azt jobban ki tudom használni:)
Minden ok a geppel,csak az a szepseghibaja,hogy megha a nevemre iratjuk es en vamoltatom mint itt elo,megdobja egy ezressel es annyiert meg kapsz itt chippelve,dupla akraval,7500eur es tied a Factory....-mondja o
Azert mindekepp gondolkodik rajta mert az eves kilometer sokkal kevesebb otthon meg maskepp is banunk a gepekkel! Par nap es visszaszolok!
Jah
hát igen ez így van ott az utas csak ideiglenesen tartózkodhat de szerintem a veszel egy capot az tetszeni fog - plussz azzal azért laza terepre le lehet menni vele az útról
Igen ezek az elönyök.......de a tunci fickósabb-de legyünk őszinték 1 személyes-inkább
nemtudom hogy van e jobb kényelmesebb stb de egy tuti capoban ugyan ez a blokk van ugyan így fel leet rá pakolni két dobot hogy szépen szóljon 230-at simán megy és kibaszott kényelmes
Hát rohadtul sajnálom már most:)
pedig még itt áll a gariban,és elvileg nem is hirdetem:)
De igazándiból a Capot jobban ki tudom használni,meg a barátosném+csomag jobban elfér.............meg hosszabb túrákra talán jobb választás?
Van gondom
jólenne ha eladnád már kell a doboz tartó konzo
amúgy meg sírni fogsz ha csak a pega lesz már maj eladod azt is és veszel egy capo-t
https://picasaweb.google.com/1...
Jelezz vissza meg tudtad e nyitni?
Az ár?
1.5 re gondoltam,makulátlan a gép:)
Elöl 80%Dunlop,hátul Conti cc 50-60%
Kulldj egy par fotot a pufferhal@freemail.hu-ra,no meg a kikialtasi arat!
Szia pufferhal:)
Ha érdekli a cimbidet,én árulom az enyémet,2008-as,16-e magyar szervízkönyves,vezetve!
Nyitott rendszer...........egyedi hang:)
Ha érdekel az adatlapomon teló sz:)
azért még befér az idom mögé....nem úgy, mint te.
Neked szélvédelem szempontjából egy goldwing kéne ikarus280-as első szélvédővel megtuningolva.
hát igen, régebbi tuncsi kicsit agresszívebb, új viszont jobb egy kicsit erőben, fékekben viszont ég és föld igazából ez a lényegesebb különbség