Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annak nem látom értelmét...elkoszolódik... annál piperkőcebb vagyok!
áááá, csak te vagy puha....

minden nap megyek és csak kétszer áztam alsógatyáig.
Sziasztok.

A régi 1000es Tuonora felmegy az új Tuono gyári dobja? Természetesen a jobbos. :)
Próbálta valaki?
Előre is köszi az infót.
az király akkor most benne vagy az állam csődben
azt a picsa...az komoly!
En Gorogbe elek es 1,69eur ezt nem ubereli senki! 25eur egy light tankolas.....kurva unio!
Ez bazi ronda! Bocsi de ha tesze fol hatso gombat folosleges!
És megint emelik a benya árát
én sem mentem olyan sokat sajna, de azért még ott a szept. okt. ha olyan idő lenne mint tavaly akkor még lehetne menni
még a kawával mentem egy ezrest ez megvan kb. 1,5-2 hónapja ebben van most kicsit több mint 3000....
hitelről meg ne is beszéljünk szerencsére nekem sincs de nem irigylem azokat akiknek van....
Hát szégyen és gyalázat
Idén eddig volt két Osztrákom cc 2000 km
most 7 végén lessz a Sirok az kb 300-400-lessz oda vissza..............
és vége az idénynek?
Gumit is spórolunk,nem csak benyát
De az igazsághoz hozzá tartozik az is,hogy idén dolgoztam vagy?2 hónapot a 7-ből?röhely
Még jó hogy nincs hitelem........mert padlóra bacna
én voltam ma.... el is áztam de jó volt így is, utána szépen le is mostam most már a ponyva alatt figyel a garázsban
Tiszta benzinspórolós idő!
senki nem állt meg ..
kocsi: első hátsó lökös, dobbetétek alsó burkolat műanyagok töröttek, hátsó ajtó+ küszöb meghorpadt cserés küszöbön a műanyag leszakadt meg futómű és alja ki tudja mit kapott...
Az szép
És a kocsi?
Gondolom az okozó se állt meg?
Paraszt 1 világ
ott amúgy is megy.. meg tegnap már egy céges kocsit összecsuktam egy szemből előző miatt a szerpentinen keresztbe fordulva csúszta be a túl oldali árokba vele... persze senki nem állt meg
Gyere
plazer...és esetleg többiek,csak több éves tapasztalat,de ilyenkor álltalában megy az "állatkodás"a Mátrában......figyeljetek lefelé jövet
én is megpróbálok lenézni
oké
Én megyek és remélem lesz a seggem alatt valami vas is
Szokásos Siroki motorostalálkozó,sátras,/vagy bérelsz a környéken apartmant/Buli-koncertek
http://www.straydogsmc.hu/
mi lesz ott?
Hy VAGÁNYOK
Jövő-7 végén Sirok!
Jön valaki?Mi lent leszünk Derecskén 1 páran,a talin ütközhetnénk!
kettő közül ezt választanám utolsó szériás régebbi modell, nagyon ritka színben - eddig egy ilyet láttam, amúgy szeirintem pont ezt - gagyi matricákat leszedni róla és akkor egy patent gép
link Feltették újra ez lenne az ....
második már nincs is fent
első így ránézésre jónak tűnik bár a km elég kevés