én is a power wheelie mellett vagyok kuplung szerintem sokkal parább, kettőben már le tudom végig forgatni szépen keréken elég magasra fel is jön már csak át kéne dobni háromba hogy tovább menjen
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel ma reggel munkából hazafele a 2007-es Tuonocskám egyszer csak SERVICE hibát írt ki! A hibát kiolvastam , de nem tudom mi lehet ez:
P-code 0344
A-code 11
Cam sensor
Ha esetleg valamelyikőtök találkozott már ezzel a hibával, vagy van Apriliás szerelő ismerőse nagyon megköszönném a bővebb információkat erről a hibáról!Sajnos így nem tudom használni a kicsikét pedig sokat megyek vele!
tetszik, majd próbálgatom. Nekem sem célom, hogy km-eket tekerjek, kevéssel is beérem, de az menjen biztosan! keresnem nem kell egy viszonylag forgalom mentes utat.
nekem erőből jobban bejön, mert akkor véletlenül sem ugrik nagyobbat, mint amekorát szeretnék! ahogy húzom úgy emelkedik. Kicsit rajt a lábad a féken, még finomabban lehet beállítani. Visszaengeded a gázt, vagy nagyobbat taposol a féken, már lent is van, no para, nagyon stabil.
DID525ZVM2 arany lánc + 2 tárcsa
Ennyi év után most már vettem a bátorságot, hogy megpróbáljam a kerót. Power wheelie től félek, ezért inkább kuplunggal próbálom.
2esbe 40el, 5000 nél kicsapva feljön. És már kezdem érezni, hogy nem szabad merevnek lenni, hanem együtt kell mozogni a motorral mikor az ember kicsapja a kuplungot és akkor nem rúg akkorát
kb 5 centi és fél méter. Tudom, lófasz. de hihetetlen érzés
az én félém az nem o.z., hanem brembo az 5 küllős szürke,
az o.z. meg k...va drága
Image Position Versions Part Description Partno Price
2 A Front wheel, blue AP8796196 £480.83 + part
2 A Front wheel, magnesium AP8795043 £1428.33 + part
3 A Rear wheel, blue AP8108934 £1300.00 + part
3 A Rear wheel, magnesium AP8795044 £1648.33 + part
itthon 308e az eleje 450e a hátulja speedline-nál....
Akkor ki van cserélve a szabadonfutód? Vagy hogy áll a projekt?
70-389-6486
A segítségeteket szeretném kérni, mivel ma reggel munkából hazafele a 2007-es Tuonocskám egyszer csak SERVICE hibát írt ki! A hibát kiolvastam , de nem tudom mi lehet ez:
P-code 0344
A-code 11
Cam sensor
Ha esetleg valamelyikőtök találkozott már ezzel a hibával, vagy van Apriliás szerelő ismerőse nagyon megköszönném a bővebb információkat erről a hibáról!Sajnos így nem tudom használni a kicsikét pedig sokat megyek vele!
Ennyi év után most már vettem a bátorságot, hogy megpróbáljam a kerót. Power wheelie től félek, ezért inkább kuplunggal próbálom.
2esbe 40el, 5000 nél kicsapva feljön. És már kezdem érezni, hogy nem szabad merevnek lenni, hanem együtt kell mozogni a motorral mikor az ember kicsapja a kuplungot és akkor nem rúg akkorát
kb 5 centi és fél méter. Tudom, lófasz. de hihetetlen érzés
az o.z. meg k...va drága
Image Position Versions Part Description Partno Price
2 A Front wheel, blue AP8796196 £480.83 + part
2 A Front wheel, magnesium AP8795043 £1428.33 + part
3 A Rear wheel, blue AP8108934 £1300.00 + part
3 A Rear wheel, magnesium AP8795044 £1648.33 + part
itthon 308e az eleje 450e a hátulja speedline-nál....
De azt tutad hogy a tuncsi felni is horror árban van,vigyázzatok rá mert 1 moci ára