Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
vessetek rá 1 pillantást légyszíves
http://www.kepesmotor.hu/april...
Ha van valakinek 2004 utáni gyári dobokról képe,ahol szét van vágva a dob,hogy láthassam milyen belülről az feltenné? Ha minden igaz múltkor valaki feltolta már vagy ide vagy az RSV topicba,de nem találom sajna,köszi
a régi milléknél az alábbiak alapján működik az indítási procedúra:
Ja -Ja
Ma sikerült 10l/100km es normát produkálnom
Ennyit még soha nem evett..........igaz pálya tempot nyomattam a nagyfaluban ..........budai alsó rakpart 240-250 j ó volt
ha lábtartó címen a kitámasztóra gondolsz, akkor úgy van
hát persze
de csak úgy tudod berakni sebibe,járó mocinál ha behúzod a kuplungot,és ahogy a váltohoz érsz akkor áll le,ha pl 1 ben vagy lefullad,és fent a lábtartó,az enyém behúzott kuplungnál indul
Asszem de ma kipróbálom
nem nem, semmi köze hozzá, az lesz, amit a Tarka ír, mert ha lent a lábtartó le áll akkor is, ha bekapcsolt állapotban van, meg akkor is ha nem. Én is arra gondoltam először, ki próbáltam!
Pontosítva.....a lábtartó ha lent van,és berakod sebességbe leáll,bizt technikai dolog
Most szívatott a pegán,lábtartó behúz,kuplung,sebesség....leáll mondom mi a habos F-van?
Hát az alsó mikrokapcsolo igényelt 1 kis WD-40-et.....azóta hiba nélküli
amit nem azt meg megkérdezem valakitől....
pontosítok: ne tudj indítani KUPLUNG NÉLKÜL. ez lemaradt.
Te mindent tudsz, észrevetted már?
na ezt kipróbálom, mert még nincs a helyén.
sebességben ne tudj indítani. ennyi.
Nem tudja valaki, hogy a kuplung karnál az a pici kis kapcsolo, ami tök ugyan olyan, mint a féklámpa kapcsolója, mit vezérel? Mert nekem kilazult, most nem is működteti a kuplung kar, de az ég világon semmi hibajelenséget nem tapasztalok!
Tehetnél fel egy galériát a szerelésről! Lagalább annyit, melyik vezeték hova megy! Vagy nagyon szakemberre kell bízni a beszerelést?
Valami ilyesmit!
Debrecen, kék-fehér tuono rövidre vágott akra dobokkal, ismeri valaki? mocskos szépen szól
Sziasztok!
Eladó egy triton chip 2004-ig Tuonoba. Ha valakit érdekel írjon privát üzenetet.
köszi!
Csecse a vasad!
kiváncsi vagyok hogy applikáltad
a tank és a váz között besasolsz a jobb oldalon ott lesz egy csavar(legalábbis az RSV-n ott van),
na az szolgál erre a célra , amit egyébként elszoktunk hagyni :)
ha tekergeted érdemes rögziteni valamivel, pl. egy kis szilóval...
Sziasztok!
Ma végre belerült a Tuncimba egy Gipro fokozatkijelző!
Elmentem Agohoz, volt raktáron és be is szerelte!
Nagyon jó a cucc, végre mindig biztosan tudom, h hányasban vagyok!
Horvátországban a szerpentineken néha nem abba a sebességbe váltottam vissza ahová akartam, és amikor ráengedtem a kuplungot néha beszartam egy kicsit!
Holnap rakok fel képeket is!
Tudja valaki, h hol lehet az alapjáratot feljebb csavarni ha akarom?
nekem erre a csavarra van ráirva, hogy L-R...Jobbra balra. Akkor mégse?
most akartam bedobni neked....
Áhh megvan. De hogy miért kellett ennyire hülye helyre rakni nem értem. Mind1 már sikerült egészen levinni, még egy kicsit kell rajta állítani és tökéletes lesz, de már nem az eget világítja.
Sziasztok!A lámpánál 2-2 csavar van,csak a belsőt úgy lehet látni,ha elfordítod a kormányt és bevilágítasz zseblámpával,nagyon berakták,de ott kell lenni,Nekem is ilyen gépem volt már úgy vettem,hogy mivel felvert nagyon megolvasztotta a búrát,nem jó játék ,keresd meg ott kell lennie a csavarnak,vagy a helyének,ha esetleg el lett hagyva,bár akkor mozogna a lámpa belseje!Remélem tudtam segíteni!
Szervízkönyvedben benne kell hogy legyen, most nem volt időm keresgélni a neten, de tuono service manual, vagy ilyesmi alapján meg kell hogy találd. nekem csak ilyen van, hátha segít.