Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

109 e + beszerelés, de azt megoldottam magamnak. 1 óra alatt simán összeraktam.
Aprilia Racing Team Xs-es méretű dzseki teljesen új papírjaival együtt eladó. Méret probléma miatt eladó, csak fel lett próbálva. Kivehető mellénnyel. Ára: 10.000 Ft.
kemény! Mennyibe kerül egy ilyen?
szegények biztos nem értették mivan
Tegnap kipróbáltam élesben. Megnéztem police.hu -n hol mérnek. Szerencsére itt a nagyvárad téren, SCS-103 al. Kétszer is legurultam előttük direkt. 2ből 2 blokkolva.

Akit érdekel itt a teszt Fáma 2 ellen 0m ig blokkol:
Első
Hátsó
fasza lett alig látszik
Saját Tunci Laser Interceptorral.

Lézerblokkoló
Én ide járok már 5 éve a versenyautóval és nagyon elégedett vagyok velük. A motornál viszont eléggé feszültek voltak a sok görbület miatt, de végül nagyon szépen megcsinálták. :)

http://www.graphixline.hu/
hol csináltattad a fóliázást?
az az arany szín brutál feldobja!
Nem, matrica. Nagyon profin megcsinálták, akkorát nyúlik az anyag, hogy gyakorlatilag elemenként egybefüggő a matrica. Élőben az emberek nem hiszik el, hogy nem fújva van a matt fekete rajta. :D
Egy ilyen futó 3e Ft/nap, de én évente 25-30 napra szoktam autószállító trélert is bérelni, így 1500-ért kaptam ezt meg, ami nagyon jó ár.
most nézem, te ezt átfújattad?
és mennyiért bérled?
A futót én is csak bérelem, felesleges venni egy sajátot.
így a király ha tehetném én is így szállítgatnám
Így a király!
Idén én is úgy voltam eddig, ha jó idő volt nem értem rá, ha meg ráértem, akkor esett, úgyhogy idén még nem nagyon koptak a gumik! Na majd most, végre szabin vagyok!
Nem sokat sajnos. Tavaly május végén vettem és 8e km-t mentem vele idáig. :( (Olaszországba utánfutón visszük le, mert autópályán felesleges motorozni).
Hétvégente nem nagyon van időm, idén egyszer voltam vele motorozni, egyébként a városban használom, bár ott is nagy élmény. :D
Tavaly vetted, ha jól emlékszem ugye? Mennyit raktál már bele?
de fasza kép! Milyen beállítással lőtted? Vagy fotóbolt?
toscana...irigyellek
Múlt héten ismét motoroztam kicsit Toscanaban. Hihetetlen jó utak vannak kint végtelen kanyarokkal! :D És megint rájöttem, hogy nehéz lenne új/más motort választanom...
bazz elfelejtettem megmérni holnap megmérem!
itt nézz körül:
leirasok