Aprilia Racing Team Xs-es méretű dzseki teljesen új papírjaival együtt eladó. Méret probléma miatt eladó, csak fel lett próbálva. Kivehető mellénnyel. Ára: 10.000 Ft.
Tegnap kipróbáltam élesben. Megnéztem police.hu -n hol mérnek. Szerencsére itt a nagyvárad téren, SCS-103 al. Kétszer is legurultam előttük direkt. 2ből 2 blokkolva.
Akit érdekel itt a teszt Fáma 2 ellen 0m ig blokkol: Első Hátsó
Én ide járok már 5 éve a versenyautóval és nagyon elégedett vagyok velük. A motornál viszont eléggé feszültek voltak a sok görbület miatt, de végül nagyon szépen megcsinálták. :)
Nem, matrica. Nagyon profin megcsinálták, akkorát nyúlik az anyag, hogy gyakorlatilag elemenként egybefüggő a matrica. Élőben az emberek nem hiszik el, hogy nem fújva van a matt fekete rajta. :D
Így a király!
Idén én is úgy voltam eddig, ha jó idő volt nem értem rá, ha meg ráértem, akkor esett, úgyhogy idén még nem nagyon koptak a gumik! Na majd most, végre szabin vagyok!
Nem sokat sajnos. Tavaly május végén vettem és 8e km-t mentem vele idáig. :( (Olaszországba utánfutón visszük le, mert autópályán felesleges motorozni).
Hétvégente nem nagyon van időm, idén egyszer voltam vele motorozni, egyébként a városban használom, bár ott is nagy élmény. :D
Múlt héten ismét motoroztam kicsit Toscanaban. Hihetetlen jó utak vannak kint végtelen kanyarokkal! :D És megint rájöttem, hogy nehéz lenne új/más motort választanom...
Akit érdekel itt a teszt Fáma 2 ellen 0m ig blokkol:
Első
Hátsó
Lézerblokkoló
http://www.graphixline.hu/
Idén én is úgy voltam eddig, ha jó idő volt nem értem rá, ha meg ráértem, akkor esett, úgyhogy idén még nem nagyon koptak a gumik! Na majd most, végre szabin vagyok!
Hétvégente nem nagyon van időm, idén egyszer voltam vele motorozni, egyébként a városban használom, bár ott is nagy élmény. :D
leirasok