Hát csak teszek egy próbát, mert kaptam egy nagyon jó ajánlatot itt egy ismerőstől egy 2006 os CBR1000 re, de nem hiszem hogy lesz belőle valami, mert neki nagyon gyorsan kell a pénz. De igazából nem bánom, mert már nagyon hozzámnőtt, ISZONYAT V2 ROMBOLÓM, BOMBÁZZA A VIDÉKET címszóval, megszerettem minden nyűgjével együtt, még a szabadonfutóját kiköhögöm és Fitti a gépezet
Már porgramom van 20.ára de most hétvégén lemegyek Csongrádra a brigáddal a motoros talira meg ABCD-re. Legalábbis remélem hogy eljutok! Jó szunyát! Köszi. Üdv!
A széles kormánnyal vagányul nézett ki csak még jobban le akart tépni a szél mert nem vagyok az a túl magas és a kormányhoz előre kellett hajolni picit. Feltörte a seggem is stb de a fő ok hogy jobban szeretem a ropogást mint az üvöltést.
Nekem 630-650be volt a gép tehát akkorát én sem buktam A Z épp nem lett bukó abból lett a tónyó az bukó lesz de ez bekalkuláltam már előtte ezen rajta van már szinte minden ami kell...
kb 850 volt mire elkészültem vele. Nem érte meg így utólag. de nem is lesz több olyan motorom amit agyon csicsázok. Ez volt a második amivel buktam egy csomó pénzt
A régin is el van baszcsizva Jaja az üléspozició nem feküdt nekem sem ( nem egy R6 ) a + 100 kila jó hangzik már csak az a kérdés menniyért vetted, most amit rávertél azt ne számold
A csuklóm nekem, sem bírta a TL-t valamiért. Amúgy az üléspozició volt az egyik ok amiért eladtam. Plusz egy száz kila a Tiédhez képest. Biztos kényelmes lehet a Touno. Az egyik ismerősömnek az eggyel újabb Tounoja van az is rohadt kényelmes. Ott a kitámasztó van nagyon elcseszve minden évben legalább kétszer felborúl a moci.
A tiéd mennyiért ment el ha publikus. Jó az enyém nem volt hibamentes és km is volt benne rendesen. Számolgattam hogy 100e felett simán rá lehettet volna locsolni. Mivel senki nem fizette volna meg eladáskor úgysem így mennie kellett, pedig szerettem. Persze a csuklóm néha nem annyira. A tónyóba 28e van most "elvileg" jópofa gép. "Ilyen rosszcsont kölyök feeling"
Basszus akkor még az enyém egész jól ment el.
Jövőre egyszer összefuthatnánk és csavarhatnánk egy karikát az új gépekkel. (Már úgyis olyan rég óta témázgatunk.)
Mennyi km van a Tounoban?
Hát igen ha kombináltan használod lehet elég egy kisebb is.
Nem féltem az olasz gépektől soha az összes autóm(nk) szinte az volt és most is az. Kipróbálom milyen ez a feeling ha a TL nem ment volna el és nem lett volna Z valami ilyesmit faragtam volna a Szuziból. ( Ja fing pénzért kelt el... five-kila)
Megvagyok köszi. Gőzerővel gyüjtöm a pénzem, hogy megvehessem a Yamahát. Azért rá esett a választás, mert a GSX1400 túl nagy lenne és a városi közlekedésben már nem volna túl jó nekem. És Nálad, hogy-hogy olasz gép lett? TL jó árban kuszott el? Az enyém sajnos elég fing pénzért kelt el.
nah ez jellemző a márkaszervizre ennyire értenek hozzá.....
máskor írj be ha mentek gurulni mert lehet csatlakoznánk páran persze ha nem zárt körű a mulatság
Fú a hétvégén olyan jót gurultam itthon, szombaton. Ráadásul végre be is lett járatva a gép már 1700km van benne 1,5 hónap alatt. Ebből 500 volt most hétvégén. 9 en mentünk együtt, Budapest, Inárcs, Pécs, 66 os úton vissza, áh valami fantasztikus volt a sok kanyar meg ugrató. Le sem ért az első kerék az ugratóknál de túléltük. Tényleg nem tudja valaki mi a gyári szerviz menübe való belépéshez a jelszó? Meg hogy tudom eltüntetni a szervizkulcs ikont a kijelzőről? Mert szervizben sem tudták.
Jövőre egyszer összefuthatnánk és csavarhatnánk egy karikát az új gépekkel. (Már úgyis olyan rég óta témázgatunk.)
Mennyi km van a Tounoban?
Nem féltem az olasz gépektől soha az összes autóm(nk) szinte az volt és most is az. Kipróbálom milyen ez a feeling ha a TL nem ment volna el és nem lett volna Z valami ilyesmit faragtam volna a Szuziból. ( Ja fing pénzért kelt el... five-kila)
Köszi! Veled mi újság? TL után FZ6? Azt hittem valami gsx1400 vagy ilyesmi lesz a terv.
Grat az új géphez.
máskor írj be ha mentek gurulni mert lehet csatlakoznánk páran persze ha nem zárt körű a mulatság
a mai nap a mátrában valaki közületek?
láttam pár szép tuono-t !