Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor?du?igaz most még fagy
20/9603728 dobj 1 sms-t ha ok
jelenleg kulfoldon vagyok,ezert nem tudok telefonälni,de ha irnäl egy ärat az jo lenne,meg esetleg kepet ha tudnäl kuldeni.december elejen megyek haza,akkor lenne aktuälis a dolog.2 pär elso fekbetetre lenne szuksegem.koszi elore is.
Csao! Bocsi hogy csak most irok. Tudok adni Brembot keress meg telefonon a részletek miatt!
okok
holnap beszéljünk róla
valamerre gurulni gondoltam de amilyen meleg volt milánóban olyan fos hideg lesz most itt ahogy nézem 6 fok....
Hello.erdeklodnek hogy 2007-es tuonohoz elso fekbeted van-e?ha lehetseges akkor brembo.es persze mennyi lenne az ära.koszi
hova?
aprilia alkatrészek és szerviz!

06 70 389 6486
hétvégén megyünk valamerre?
jól tetted
De azért tegnap levartam
elvileg min, max jelzésnek kellene lenni a tartályon. ez közé kell esni a folyadék szintnek ami 1-2 vagy 1-3 ba kevert fagyálló. de ha már úgy is elfogyott akkor cseréld le inkább az egészet
egy igazi gentleman vagy
sziasztok! kéne egy kis segítség! Akinek az első szériás tuonoja van az meg tudná nekem mondani h jobb oldalt ami van kiegyenlítő tartály abba mindig kell h legyen folyadék? mert most vettem észre h az enyém csont száraz de a rendszer meg tele van! segítsetek légyszíves! Ja és ma szép idő van szóval ki ne hagyjátok! :P
áááá... nem olyan a munkahelyem, hogy megengedhessek magamnak ilyet! Mert ha elkapnak, márpedig nagy rá az esély, Balatonparton volt, akkor gáz van.
Láttalak benneteket épp a szigeten voltunk mikor a Margithidon átjöttetek a pesti alsó rakpartra
Mondtam is a nőnek.........látod ott kéne nekem is lennem
Szerinte mennyire akad ki
A végén azért még maradtam vele 20-percet
Kiengeszteltem
ez elfogadjuk
Megáltál nekik?
Öreg hiba
Én vissza szoktam nekik integetni
Köszi hogy jöttetek
Bocsi hogy idő elött lépnem kellet
Ime ai indok:
engem tavaly egy ilyen koszos rendszám miatt k...tak meg! Negyed ennyire volt csak koszos!
ok
én mostanában indulok-készülök...még be kell vinnem a tegnapi fuvar papírjait....14-re ott
ok ott leszek