Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz,nem nézted meg közelebbről a "protektorokat"
Hogy benne van ééééé a minősítő kézjelzés
ááá mentem kocsival kb 70-nel Ő meg jött szembe szintén legalább ennyivel
1 szál csöcsben mocizott a P-csa?
Fénykép?
Vagy valami dokumentáció?
élvezte Ő szerintem hogy bámulják
Tanga? Pedig nem is volt olyan rossz idő!
ma lent melóztam megint bfüreden, mikor jövök vissza jött velem szembe 2 harley egy ultra glide meg egy ultra glide trike - az egy csaj hajtotta és nem volt rajta csak egy napszemüveg egy nyitott bukó meg egy tanga
vagy egy gsxr-t
én azt szoktam mondani egy sv-s barátnőmnek, mikor kérdi miért nem sv-t vettem (mert előtte suzuki TL-em volt) : azé' mert ha a tesco parkolóban eldobok egy követ találomra,akkor tuti, hogy egy sv-t találok el.
az meg a másik SV azért nem olyan egyedi gép mint ez
é spec azért akartam rsv-t venni, mert beleszerelmesedtem még 2004-ben, mikor kijött a faceliftes verzió....
Aztán meg is szereztem.
az is ezres V2 de nem egy kategória a kettő
meg, ha valaki akkor akar csak RSV-t venni, ha le tudja nyomni az SV-t, akkor az már régen rosz...akkor meg kell venni az SV-t. ..... a nevem SV!
Jah értem:)
De vérlázító 1 rész a hülyeség,másrészt pedig ez olyan összehasonlítás........minha 1 swift et-akarnál összemérni,egy M-es bömössel:)
Lehet hogy most sok Suzuki fant megbántottam:)
de ezek CSAK TÉNYEK:)
A "Füles szamárból"......sose lessz ágaskodó táltos
aha......45 km-en...
Keresek sportlégszűrőt reális áron. Új vagy használt is érdekel az alábbi márkák közül. K&N(AL-1001), BMC(203/06), Pipercross(MPX052). Ha tudsz, válaszként dobj egy sort. vagy giligeri(qkac)freemail.hu

Köszi.
én később vettem észre, hogy ez 2OO7es hozzászólás!
azért az vtr sp az egy jó széria volt a japóktól
Szia harpi:)
Ezt te se gondoltad most komolyan
Nem lehet a Tuncit,vagy rsv-1 napon említeni 1 SV-1000 FOSSAL:)
Még a gondolatától is fogom a hasam:)
A szuzinak-japóknak kell még 100 év hogy olyan karakteres mocikat tudjon gyártani,mint a Tunci:)
És azt se feledd hogy piacon van már az új RSV4-HÁT AZ MEGINT FELTOLTA A MÉRCÉT:)
Van még mit tanulniuk a varrógépszerelőknek
mini dv kamerát használ valaki? kéne egyet applikálni a sisakra
ámen!
attól függ ha béna ül rajta Ő meg ügyes akkor lehet,de ha "egyforma" adottságú pilótákat nézünk akkor közelében sincs
Nagyon jol nyomhatja,amugy eselytelen verseny! Az sv-nek mas a karakterisztikaja,hatmeg ha tuonot akarna leverni a Matraban
sajnos igen kicsi méret ahoz képest, hogy xs-es nekem se lett jó pedig nagyon jó néz ki de nem tudom eladni, mert sztem leginkább gyerekméret
nekem 4,5 L !