Ezt nem értem
Az enyémen csak 1 nyitott rendszer van,és a multkor nem gyenge szembe szélben Izombol vitte a 270 fölöt,nem néztem igazán,mert kapaszkodtam az M-8 dunahídon:)
De kajak megy GYÁRI ÁTÉTTEL CC 280....és izomból:)
Nekem pl ha nem figyuzol oda 3-ban még i tud forogni,sima gyorsítás közben:)jah,én 185cm,és 90-95 kg vok,szóval nem épp pehelyke:)
Hú bakker most ültem csak géphez, nem láttam amit írtál. Felőlem mehetünk egyet gurulni majd valamerre. Most a hétvége sajnos kiesik mert ma is bejött egy kis plusz munka, holnap meg sütögetésre megyek déltől, aztán nem tudom mikor keveredek ki onnan. De akár hétköznap is lehet tali, vagy jövőhét hétvége? Esetleg egy kis Dobogókő-Komárom-Pest útvonal?
Amit mindenképpen cseréltess le 1OOOnél, az az első 16os lánckerék. 15öst rakjál bele, akkor használható lesz városban is. Ez az áttétel keményen pályára való, nem a 7köznapokra. Meglepődsz majd a különbségen. Nem is tudom, van-e olyan Tuonos, aki benne hagyta a gyári 16ost! Én egy kicsit továbbmentem, tavaly lánccserénél a hátsó 4Oes helyett lett 42es. Már csak akkor rángat, ha 2OOOalá engeden a fordulatot, szépen kisimult! A vége is jobb lett, mert a 11O kilóm alatt jobban ki tud pörögni 6.-ban.
Hy vagányok:)
1 db 5-let:)
Ha érdekel valakit,agusztus közepén,végén 1 csoportos "örültködés"+motorozás-Szlovénia,Bovec? http://www.fro
ccs.hu/
Még nincs semmi lefixálva:)
Közvéleményt kutatok:)
Köszi! Akra nagyon kell majd rá az tuti. De jobb is így egyenlőre hogy gyárival járatom be, tutira nem lesz vele gond. Hosszú távra és sok KM re tervezek, ezért nagyon figyelek a bejáratásra. Ráadásul még a fékeknek is össze kell kopni, ezért csak óvatos a menet. Viszont ami durva, hogy pici plexi van rajta, de jobban véd mint a nagy plexi a Zééén. Áhhh imádom
lehet azt kis fordulaton majd megszokod, meg Laci mester azt mondja hogy egy olyan 15000km minimum mire szépen összeáll a blokk szóval kicsit több a tartalék benne igen és 5000 fölött kezdődik majd a pokol, meg nem mindegy hogy ráhúzol egy kis gázt 5-ig vagy rátépsz egy kurva nagy nyél gázt
Az enyémen csak 1 nyitott rendszer van,és a multkor nem gyenge szembe szélben Izombol vitte a 270 fölöt,nem néztem igazán,mert kapaszkodtam az M-8 dunahídon:)
De kajak megy GYÁRI ÁTÉTTEL CC 280....és izomból:)
Nekem pl ha nem figyuzol oda 3-ban még i tud forogni,sima gyorsítás közben:)jah,én 185cm,és 90-95 kg vok,szóval nem épp pehelyke:)
.... természetesen minden esetben forgalomtól elzárt bérelt pályán néztük meg!
amúgy így mennyit megy neked végre?
1 db 5-let:)
Ha érdekel valakit,agusztus közepén,végén 1 csoportos "örültködés"+motorozás-Szlovénia,Bovec?
http://www.fro
ccs.hu/
Még nincs semmi lefixálva:)
Közvéleményt kutatok:)
rsvforum
1.