Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azaz. 08 as zsír új fóliás. Garanciával mindennel együtt, és végre megvan életem első új 0km es gépe. Ez nekem mindent megért. Ráadásul nem kell már szívnom az immobilizerrel sem. Most a bejáratási rész van. 1000km ig 6000 fölé nem szabad pörgetni, majd 1500 ig 7500, aztán 1500 után mehet a móka. Eddig 5000 volt a max pörgetésem de brutális a Zééé hez képest. Még szokni kell ezt a 2 hengeres dolgot. Pedig vezettem már V2-t de ezt szokni kell. Ami elsőre nagyon fura, hogy milyen hosszúak a fokozatok, meg az hogy nem lehet közlekedni nagyon 3000 alatt mert rángat csattog, 2000 alatt meg már esélytelen, érezni hogy nem szeret onnan gyorsulni. Ezt még szokni kell, de nem zavar. Alig várom, hogy elteljen az az 1500 km és végre meghúzhassam neki.
szerintem valami túltárolt darab, mintha láttam volna ezt hirdetésben 08 vagy 09-es gyártás, de szólj Wolfy ha nem jól írom!
jjjj most jön a nehéz részt 1500km bejáratás! azt ne b@zd el és utána lesz egy kurva jó motorod
Teljesen új?
Tessék itt vannak a képek az átvételről.
jah hát akkor ok!
Nem polír, hanem lakkozás. A nap megmarta a lakkot, de mivel teljes dekort fog kapni a motor, ezért nemfoglalkozom vele
*ráférne egy polírozás
amúgy szép de egy polír a karbon elemekre ráférne hogy szépek legyenek!
legyen benne sok örömöd!
Igen, jobboldalála volt 1 kis csusza a géppel. Ott vízszintesen javítva volt
az első sárvédő el volt törve vagy miért ilyen csúnya? vagy csak a fotó szar?
Fotógalériák közt ottvan a kicsike!
Próbáltam mindkettőt köszi! KTM jobban tetszik
én már leírtam nekem mi volt a millénél?
Mi történt?
abonyban van, Lacinak hívják a srácot:

06/70389648hat
köszi a tippet. Meg fogom keresni!
frankóóóó! gratula még egy ember aki z750-ről ül át legalább nem fognak a másik fórumban magyarázni amúgy meg széles utat hozzá és mindeképp képeket kérünk!
Mai napon boldog tulajdonosa lettem egy új matt fekete Tuono nak. Már alig bírom kivárni a délutánt.
ezt én is tapasztaltam már mille motornál....
ezért kell PRFactory-hoz vinni!
Sziasztok!

Nem szokásom ilyet tenni, de egy negatív reklám mindenkinek jól jöhet a mai gazdasági helyzetben...
Ha valakinek megfordulna a fejében, hogy miskolcon a Csaba vezér úti aprilia kereskedés szolgáltatásait venné igénybe, semmi féle képpen se tegye. A pénz orientáltság fordítottan arányos a szakmai hozzáértéssel.
Ha valaki sok pénzt akar ott hagyni semmiért, akkor bátran ajánlom.
Elnézést, hogy ezt itt osztom meg...
további szép időt!
Selymes hang bolondsag,Ktm superduke-al kozel sem leszel a Tuonohoz.
En par hete vettem ,csak V2-ben gondolkodtam konnyu kenyelmes bivalyeros jatekszert kaptam.A haver egy honapja vette meg a tyukot,odakat zengett mig fel nem ult az enyemre........
szerintem ne tegyél bele jobb a gyári papír szűrő az fogja fel a legtöbb koszt ami amúgy a motorban kötne ki, de te tudod
nem tudom! ..... a kis lelkemnek biztos többet használna mint a motornak.