Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd szezon végén meg lánccsere lesz, mint nekem tavaly!
hát nem tudom amikor haveré megállt - jó azon elolvadt egy vezeték amit akkor nem tudtunk - de mi nem bírtuk betolni akármit csináltunk csak blokkolt a kerék
azaz hangjáról vidit gyorsan!

én most jöttem meg kimentem egy kicsit állatkodni nyomtam vagy 100 egykerót
Minek indító, meg fesszabályzó, meg stb.... vegyetek példát Roberto69-ről. Indul az előbb utóbb!
Na végre, megvan az új dob! Szép! Valami hangot pattintsál fel! Ebben is kivehető a db killer?
megyek én is.
további jó fórumozást...

(melegszik,már hallom a hangját... )
dejó neked én is menni akarok máááááááá'
nemegészen 45 perc és ugy fogok tenni
jólvan meló közben csak erre "fussa"
Motorozzatok inkább a sok okosság helyett...
ha jó áron kapod akkor hajrá! vedd meg élvezni fogod ,utána a Z játékmotornak fog majd csak tűnni
na zet jó tudni ha esetleg későbbiekben még kéne az infó
akkor nem lehet hogy a feszszabályzóval van valami gebasz?
csak ennyi lenne? na megnézem, ha hazamegyek...(vele )
nekem a generátorról jövő vezeték csatinál volt ösdszeégve az egyik szál. azt megcsináltam, de csak 25 volt körüli értéket tudok mérni a fázisok között.... a töltés meg 13,7-13,9
és a motor szerint (műszerfalon) csak 12,7
nekem is volt ilyen tavaly, szétszedtem a gombot, megcsiszolgattam az érintkezőjét azóta pöpec
ok majd keresgélek neked
5let egy jó szakit tudok ajánlani ha kell csak Őrbottyánban van nem tudom hogy az mennyire megközelíthető neked
át kell nézni havernak a fesszab vezetékenél volt egy kontakt hiba amiatt szarakodott!
itt néztem, le is töltöttem, a tuononál van csak rajz, de nem olvasható,massza az egész...
nemkem is van valami gebasz, a gyári inditó gombról nem indul, csak kattogtatja az inditórelét. haverral direktbe huztunk egy szálat az akksihoz + inditóreléhez egy +nyomógombbal, azzal mindig indul, nemtudom mi lehet vele, ezt már régóta csinálja, uj akksival is... ötlet valakinek?
Köszönöm a válaszokat!
Már ültem V2-n (Harley, Yamaha, Ducati...) és bejött nem kicsit. Nagy szerelmem a Ducati Streetfighter lenne, de ahhoz kicsi vagyok pénzügyileg. Aztán most lenne, egy 0 km es szalonban ottmaradt 2008 as Tuono, és nem tűnik rossz vételnek, bár akro dobok nincsenek rajta. Ezért attól nem félek hogy szétnyalták.
há mé"
kell és kész. amúgy szerintem szaraxik a töltésem...
de majd télen jobban belemélyedek addig meg nyííííí.
nekem pont a kipu miatt geciskedtek....háromszor jöttem el teletömni fém mosogatóüszivaccsal, mire kiderült, hogy a balfasz nem vette le a zajmérő kupakját és 8dB-el ! magasabb értéket mért...