Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt csodálom, hogy kiérsz a 1OOból!
Hát igen ez nagy élmény volt !
Bármi gond van ha nem indul a gép szóljatok nyugodtan ennek a 2 jókötésű fiatalembernek nagyon szívesen eltolják a géped a világ végére is soha nem adják fel !
Köszönet érte!
Bár ha választani kéne hogy tankoljak vagy őket etessem inkább tankolom a vasat!
Képen látható áprilia akkor 2 BMP -vel tudott többet a gyárinál!
(2 Brutal Man Power)Egyedi Biochip Tuning ilyen nem jön szembe veled az utcán !Beszerelés vagy programozás nem szükséges hatalmas jóindulattal kapcsolodnak a kiszemelt gépre !
Nekem általában 130-150 kilométer között kezd be-bevillogni. nagyban csavarásfüggő ebben igazad van
tekerd lejebb a fórumot....most már szerintem az előző oldalon van....ki ne szúrja a szemedet!
össze vissza villan ki, attól függ hogy csavarom neki!
én 44-et, a skoda szalon előtt fogyott ki.
Ha jól emlékszem a gépkönyv 17 literes tankot ír és 4,5-öt tartaléknak....a kettő kölönbözete lesz a kivillanásig "megevett" liter
Milyen képen? Nem vágom melyikre érted !
Apropó képek !
Amiket az alsóörsi gurulásról csináltál azokat eljuttatnád nekem ?
gyári adat szerint valahol 16 van ahol 18 liter a tank és 4 liter ebből a tartalék - amúgy én is mentem már tartalékkal 60km-et de akkor már nagyon paráztam
amúgy olyan 150-200km-et megy el max mielőtt kivillanna a lámpa
meg ahogy a képen látszik, nem nagyon indítod be a gépet, úgy könnyű!
18O az dícséretes! én mentem világító lámpával már 5O km-t!
Hali!
Én RSV-vel motorozom de a fogyasztás ugyan az !Tuonosokkal szoktam motorozni és ha egyszerre tankolunk általában egyszerre villan a lámpánk ami azt jelenti hogy 8-9 liter fogyott el a tankból .
A tank az 16 literes ezt biztosan tudom mivel 2 hónapja a kút előtt 100 méterre fogyott ki a benzinem és 16 litert tudtam beletölteni !
Én 200 - 220 km-t simán elmentem 1 tankkal túratempóban igaz volt benne kevés csapatás is , igaz én 80kg és 180 cm vagyok !
Nézegetem a fogyasztást.
Nem mintha nagyon számítana a motornál, ez hobby kategória.
Viszont egy hosszabb túrához tudni kell mennyit lehet max 2 benzinkút között megtenni egy tankkal, bár tudom ez nem túra motor!
Siófok oda-vissza M7-en 180km megtétele után világítani kezdett a sárga lámpa.
Egy személy, próbáltam tartani az óra szerinti 140-et, bár néha odahúztam egy kicsit .
Tudja valaki, hogy hány liter a difi a teli tank, és a lámpa kigyulladása között?
Az is hozzátartozik persze, hogy hazafelé ma elmebeteg szél volt, és 192cm 99kg vagyok. Ráadásul kényelmeen egyenesen ültem ennél a tempónál.
éreztem hogy le kell írnom hogy nem egyben volt mindegy is azóta meg lett a vezeték csinálva pöcc-röff nem kell tologatni
nem 1-ben kell.... én felpakoltam 3.-ig, de lehet 4.-ig.
és tényleg sikerült, nem kamuzok.
nemtudom pedig feült rá 2db 70-80 kilós ember plusz én toltam 90kb és én is rányomtam még egyet de akkor is csak blokkolt
egyedül is be lehet ugrattatni, nekem 1 hónapja szarakodott az indítórelé, a helyi tesco melletti lejtőn meglendítettem, 3. fokozat, seggel ráugrasz (én spec 98 kilo vagyok, nem tudom működik-e kisebb súllyal is.... ) és már pöccen is.
hát én még nem próbáltam, de egy biztos akkor nem ment
hát azt nem...
kézzel megforgatom!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy esetleg valaki nem tudná megmondani a 2007-es Tuono szelephézag adatait? 39000km-nél vagyok és nem volt még állítva, de szerintem be kellene mostmár lőni.
nekünk akkor sem lehet, lehetséges hogy a vezeték miatt - pedig 2 ember ült rajta + ketten toltuk de akkor is csak blokkolt
köv szervíznél amúgy is cserélni akarom szóval most mindegy amúgy meg azért van hogy felb@ssza az adrenalinomat
Igen már fent van egy ideje. Leo Vince Factory EvoII titán. Kivehető a db killet, de nekem benne van, így is áll a cerka a hangjától... Képek meg hang is jön majd hamarosan.
Teso.... nézd meg milyen daliák tolják azt a vasat!