Hát sajna ez van... Lenyelem. Nemtudok még menni szivatgatnak a vizsgakkal, juni 29 ig eltart. Július kakucs? Mondjuk meghíztam mint a geci nem férek bele a bőrruhámba... Elég gyász lesz. Nah majd vizsgak utan nekivagok karsiozni, hátha lemegy aza 5 kilo addig
Épp ezaz h nemdöntöttem még eeel. Esz az ideg, nemtom micsináljak. Fekete színü nagyonbejön, piros-fekete szintén. Fehér annyira nem.
1,2ér vehetek egy 4ezer kmest, amivel lennemég szopés, de 1,4ből meglenne faszányosan, vagy vegyek egyet magánszemélytől 1,350ér ami 17ezer kmes de patika. Ha nemviszik el hétfőig az 1,336ost akkor nemkérdés a döntés. Plusz még közrejátszik egy lehetséges 2006os superduke 1milkáért akra rendszerrel. VÁÁÁÁÁ megőrrülöööööööök
Nemvagyok sértődékeny:D De megnéztem a motort és nemárulkodik semmi arról hogy sok KM-es lenne. Előny ha kevés km van benn (hacsak az órában akkoris) mert baj nemhiszem hogy lesz vele, viszont valószínüleg 1 max 2 éven belül cserélném, akkor meg a jómagyar vevőnek kevés km-es kell. 1,2 ér nemkapok különbet, 1,250 kormánytelóval plusz olyan dobokat csináltatok rá amilyent csak akarok. 1,350ből megvan a motor, ami ritka szép színü, kevés km es és valamennyire az ízlésemre is van faragva
Látom új gép....biztos nagy öröm egy O kilométeres vas, még nem volt benne részem. Mondjuk a Kawámat annak idején 6OO km-el vettem, 7OOOel adtam el. Akkor is ugyan olyan volt mikor megvettem. Azt akarom mondani ezzel, hogy a helyedben vennék egy kevés km-es használtat, ugyan olyan szinte mint az új, mi baja lenne 6-7 ezer km után. Viszont jóval olcsobbak, plusz általában van hozzájuk plusz sportdob, ami nagy előny. pl: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono-4152446
melyik része volt sérült? amúgy meg ahogy korábban is mondtam neked kell döntened de a 4300km hülyeség, meg ilyen mókolások hogy nincs kormányteló stb. én nem venném meg
Sziasztok.
Érdeklődnék mennyire meg bízhatóak elektronikusan ezek a gépek?1250-es Banditomat akarnám lecserélni 1 kicsit morcosabb gépre.Ringen mentem 1 ilyen mocival ,háát mit mondjak-pont nekem találták ki...Valami fiatal gépen gondolkozom.pl:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_touno
_1000-4185461
Ne ám megsértődj, nem akartalak befolyásolni..... te döntésed! Én a helyedben biztos nem kapkodnám el, eladó motor mindig lesz, de ha veszel egy szart, azt örök életre bánni fogod!
mutass 1 jobbat 1,2 ér[001] Még nemtaláltam, és 1hónapja nincs mocim... ááá begolyózok:) am azért vették le a kormánytelót mert elvitte a bank a motort
Hali. Bal első Féktárcsám mozog mint a kacsasegge, állítólag nem lehet javítani, mert ezek a rögzítő rugós kör alakú biszbasz hiányzik belőle 2, amit nem lehet pótolni. HELP. Tudtok valakit? bontott, vagy újban valakinek nincs valami ötlete?
superduke sem lehet rossz gép bár tunyó szerintem sokkal szebb meg jobban tetszik
1,2ér vehetek egy 4ezer kmest, amivel lennemég szopés, de 1,4ből meglenne faszányosan, vagy vegyek egyet magánszemélytől 1,350ér ami 17ezer kmes de patika. Ha nemviszik el hétfőig az 1,336ost akkor nemkérdés a döntés. Plusz még közrejátszik egy lehetséges 2006os superduke 1milkáért akra rendszerrel. VÁÁÁÁÁ megőrrülöööööööök
Szóval:
és az ülés is puhább tőle, meg messzebbre világít a tompított is...
na és ez?
Látom új gép....biztos nagy öröm egy O kilométeres vas, még nem volt benne részem. Mondjuk a Kawámat annak idején 6OO km-el vettem, 7OOOel adtam el. Akkor is ugyan olyan volt mikor megvettem. Azt akarom mondani ezzel, hogy a helyedben vennék egy kevés km-es használtat, ugyan olyan szinte mint az új, mi baja lenne 6-7 ezer km után. Viszont jóval olcsobbak, plusz általában van hozzájuk plusz sportdob, ami nagy előny. pl: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuono-4152446
Érdeklődnék mennyire meg bízhatóak elektronikusan ezek a gépek?1250-es Banditomat akarnám lecserélni 1 kicsit morcosabb gépre.Ringen mentem 1 ilyen mocival ,háát mit mondjak-pont nekem találták ki...Valami fiatal gépen gondolkozom.pl:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_touno
_1000-4185461
esetleg ez?