Nekem a nagy SM-hez volt szerencsém ha superduke tetszett az orgazmus lesz a köbön
Az is borzasztó finoman jár és nagyon erős szépen felpörög klafa na.
A tuonon eléggé előre kell nyőlni a kormányért, és magasan vana lábtartó, nemis a kényelem a gond, hanem egy rövidebb géppel jobban lehet forgolódni, bohóckodni. A KTMre ráülök, és egyszerűen érzem hogy fasza. Persze a Tunci erősebb, bitang egy gép, szebb is. De valahogy valahogy... áh nemtudom körülírni, egyszerűen Duke ba lettem szerelmes
szupertyúkról nem tudok nyilatkozni sajna még nem volt szerencsék egymáshoz, de szerintem tuono tök kényelmes, nemtudom milyen magas vagy de nekem kifejezetten kényelmes a kormány-ülés-lábtartó háromszög, nem kell nagyon előrenyúlnom, viszont jó széles a kormány, ülés jó nagy lehet rajta helyezkedni, lábtartó is tök kényelmes nincs semmi a seggemben jah én 185 vagyok, ettől függetlenül lehet a tyúk háta kényelmesebb, de hogy jobb lenne : kizárt
június 25. szlovákia 577-es túra!
tervezett tempó: csapatós elvégre a kanyarok miatt megyünk
tervezett útvonal: 2-es úton északnak (én Gödről indulok), határátlépés Balassagyarmatnál aztán irány fel Besztercebánya irányába!
Aki érdekel az jelezze hogy akár időpontot akármit úgy tudjuk szervezni hogy minnél többen legyünk!
Nah lecsökkent az esélye hogy Tuonom lesz. Mégpedig azért mert a minap volt szerencsém egy KTM Superduke 2 -höz. Basszus... szerelem. igaz h gyengébb, de valami eszméletlenfinoman jár a V2, minimális rezonancia, selymes hang, brutális kinézet, és ami igazán meggyőző: üléspozíció. Közel vana kormányhoz, magasan ülsz, lábad nincs a seggedben magyarul egy igazu bohóckodógép:) Sajnos jóvaldrágább mint 1 Tunci, de egyszerűen szerelmes lettem!
Elég jól hangzik.
Én úgy terveztem felhívom Szityyyu-t hogy kipróbálhassam végre a tuonot aztán jött a sógorom hogy Bodajk-valahol motorostalálkozó van nem bírtam ellenállni és inkább oda mentünk.
De nem bántam meg mert szép helyen is volt meg jó hangulatú volt az egész.
Lessz telefon számom,magyarok Türnizben a tulajék:)
15 Eu/éj a lakandi:)
3 a reggeli,és 7 a vacsi ot készül elég fasza....házias:)
Szóval korrekt a hely,és nekem Dunavarsányból 350 km:)
Az is borzasztó finoman jár és nagyon erős szépen felpörög klafa na.
kanyar, kerék, stoppie = csúszás, esés, borulás
csúszás, esés borulás = alkatrész, pénz
alkatrész, pénz = Tuono , superduke
Szerintem egyszerű a rajz, de te tudod.
Ha valaki tud 2002-2003as környéki(lényeg hogy a "régi") Tuono állatot eladót szoljon! motorhibás vagy törött sérült előnyben:)
06 70 389 6486
tervezett tempó: csapatós elvégre a kanyarok miatt megyünk
tervezett útvonal: 2-es úton északnak (én Gödről indulok), határátlépés Balassagyarmatnál aztán irány fel Besztercebánya irányába!
Aki érdekel az jelezze hogy akár időpontot akármit úgy tudjuk szervezni hogy minnél többen legyünk!
Én úgy terveztem felhívom Szityyyu-t hogy kipróbálhassam végre a tuonot aztán jött a sógorom hogy Bodajk-valahol motorostalálkozó van nem bírtam ellenállni és inkább oda mentünk.
De nem bántam meg mert szép helyen is volt meg jó hangulatú volt az egész.
15 Eu/éj a lakandi:)
3 a reggeli,és 7 a vacsi ot készül elég fasza....házias:)
Szóval korrekt a hely,és nekem Dunavarsányból 350 km:)
Dunavarsányban lakok.
Ha van időd gurulj el-próbádki:)
20/9603728-dobj 1 smst-ha érdekel:)