Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

[mindenképp próbáld ki, én tudtam milyen meg azt is hogy ilyenre vágyok de nem biztos hogy mindenkinek bejön hogy nem olyan barátságos és finom mint a Z
én nem bántam meg sokkal ütösebb, komolyabb gép mint a Z
06 utáni mind egyforma nincs köztük különbség a 2 akrapovic viszont must have
az emelő átalakítás már nekem is megvolt
Először is ülj rá, addig ne dönts!
Nagyon más mint a sor 4, de nekem pl nagyon bejött!
Szériahiba nem nagyon van, egy két elektromos csatlakozó műanyag borítása megolvadhat (max lemerül az akksi), hátsó fékről megoszlanak a véleméyek az enyémen pl nem nagyon van, de még nem kezdtem hozzá a hiba felderítéséhez. A legnagyobb gond az lehet, h nem tartották rendesen karban, vagy ész nélkül pályáztak vele, esetleg odaverték!
Sziasztok,
Erősen elgondolkodtam egy Tuono vásárlásán, meg lenne egy kihagyhatatlan vétel. Tudom sokan kérdezgethetik állandóan, de mire érdemes figyelni vásárlásnál ennél a típusnál? Van esetleg valami szériahiba, mit érdemes venni, megnézni stbstb? Bevallom nagy Japán fanatikus vagyok de ez a Touno nagyon megfogott. Olvasgattam teszteket, és agyon dicsérik, gondolom ennyi ember csak nem tévedhet. Nekem jelenleg egy 2007 es Z750 em van, azt cserélném le jó kis V2 re. Tényleg évjáratok között volt valami különbség felépítésben? Gondolok itt a 2007-2009 es modellekre? Előre is köszönöm a válaszokat!
hello skacok.
mivel itt nagyobb a mozgás: nem tudna valaki nekem átküldeni KAPCSOLÁSI RAJZOT 2005-ös rsv-r-re?
Sehol nem találok, csak a régebbi milléét....
tarka10 kukkk gmail.com

bárkinek is előre KÖSZÖNöM.
Zsír, menjünk!
A hévizit hoztam el, a srác nagyon normális aki eladta, meg persze a motor is az!
A fékolajat kicserélem a tartályban, és megnézem a fékbetétet is! Egyenlőre az emelőmmel szopok, mert nem emelőszemhez van, hanem sima villás ami ide nem jó!
Átalakítás folyamatban!
Nézd meg a tartály szellőzését is (kupakon), van, hogy nem elég és nem szív utána elég olajat.
amúgy 5.1-et tégy bele.
az enyémen nagyon fasza a hátsó fék is,soha nem volt gondom vele, én is sokat használom, mint szittyu.
ja? és leszerelt állapotban légteleníts, hogy felül legyen a légtelenítő csavar.
Zsííííír! Valamikor mehetnénkegyetmajd:D
a 113-ik oldalon itt a fórumon illusztrálom képekkel, hogy hogyan oldottam meg a tanktáska problémát!
tuti biztos, hogy nem attól függ, hogy 4-es, vagy 5.1es! ...szerintem. De attól még lehet! Tény hogy a hátsófék nagyon fasza rajta, pont amennyi kell, én sokat használom!
enyém is levegős volt de ha 5.1 van benne akkor nem lesz az
kamuuuuu, alapban nem virgonc a hátsó fék, de nem melegszik ott meg semmi...valami el van szarva ott. Vagy levegős, vagy nem tudom. én bármikor állóra tudom fékezni még a slick gumit is első fék nélkül! Cserélj betétet, vagy légtelenits, jó az! Mondjuk azt sem értem, hogy sokan irják, hogy el levegősödik. Nekem azt sem csinálja!
A tanktásákát én úgy oldottam meg, hogy a mágnesesre szegeccsel nyomattam négy kis fület, meg beszereztem 4db 1O cm-es gumipokot, aztán kész. Van annyi bizgentyű a tank körül ahova be tudod akasztani, mint a csuda. 1 perc az egész! ....még annyi se.
persze először is le kell légteleníteni utána meg 5.1-es olaj bele és akkor jó lesz
pár nap alatt hozzászokik az ember. Egyébként furatban fekszik. Vaterán a multkor láttam direkt rsv tanktáskát (Tuono ra is jó) szíjas, zippzározható és úgy emlékszem nem is horror áron. Egyébként áttetsző matrica + gumipók

Grat hozzá, nem fogod megbánni!
Köszönöm!
Másik bajom, hogy a fékolaj tartály olyan helyen van, hogy a motor hője nagyon felmelegíti. Ezért aztán a hátsófék hiába brembo, mintha ott sem lenne. Erre kitalált már valaki valami tutit?
megnéztem amúgy a gépedet nagyon szép, gratula hozzá!
elsőre nekem is furcsa volt - gondoltam én is hogy valamit teszek vele - de aztán eltelt 2 hét és már fel sem tűnik
A bal oldalon a hüvelykujjnál lévő kapcsolókonzolt elforgatni a kormányon?
Lehet, hogy csak a kormányal együtt? Mindössze egy csavar van alul, de azt hiába lazítom ki, nem tudom elfordítani a kormányon.
Nekem nagyon kényelmetlen ahogy most van!
ha ujonnan veszed , adnak hozzá matricát amit a tankra kell ragasztani, mondjuk én se ragasztottam rá . na meg is nézem ha hazamegyek...
nincs de az enyémen volt az előző tulajnak polírozni is kellett a tankot után... szerencsére nem látszik már semmi
Van valakinek eladó tanktáskája esetleg?
persze a "speckós" tanktáskát, nem akármilyet .
jajaja, műjanyag. a fotóim között láthatod mi kell hozzá, speckós tankvédő, erre lehet rácsatolni a táskát
Bakker...
Műanyag a tank?
Nemtudom rárakni az ezer éve jól szolgáló tanktáskám...
Köszönöm a gratulációkat márkatársak!
Töltöttem fel egy galériát a tiszteletére!