most jöttem át alsóörsön, már füreden vagyok, nagyon ász hogy 5-10-15 fős csoportokban folyamatosan krúzolnak a motorosok!
láttam két tuncit is egy kék fehér új fajta meg egy régebbi grafit-arany színűt! holnap itt a helyem
paraj:)
Ha még nem késő jövő 7 kedden:)
Odadom az enyémet 1 karikára:)hátha beleszeretsz?:)
Az anyagi részét meg összehozzuk:)
20/9603728
7-végén kint vok!
Gyerekek!
1x össze kéne röffenünk 1 "hang próbára":)
Nem akarok sem elfogult-sem nagyképű lenni:)
De amit nekem a kipufos művelt a saját/gyári kinézetű/dobommal:))
Az példás,hallottam már akrát-vágott gyárit.........sok dobot:)
De az enyém veri szerintem a gyáriakat:)áLLNÉK ELÉBE 1 PRÓBÁNAK:)ÉRDEKEL:)AZ EREDMÉNY,PERSZE EZ IS SZUBJEKTÍV:)KINEK A PAP-KINEK A PAPNÉ....CSAK NE A HARANGOZÓ:)
Jó gurulást 7-végét nektek:)
Megyek A-ba,nyomunk 1 laza gurigát,a SZARRÁ ÁZÁS GARANTÁLT:)
Mikor indulsz szombaton? Megyünk együtt?
......Tényleg fasza kis bolt, egyből volt egy ezresért fél litet 5.1-es, az UNIX-ba meg 3ezerért akart rendelni 2 decit!
Nah már csak 3 vizsga van hátra :) Kicsit beütött a zöldike este 7 kor XD most keltem, ennek örömére megyek le szerelni. Csöpög az olaj a tartálynál, szurkoljatok hogy csak valami kábel legyen.
Tárcsa is megjött, 28 ba fájt. Ezvan. További szép álmokat nektek :) 6 kor indításpróba, fel ne ébredjetek
láttam két tuncit is egy kék fehér új fajta meg egy régebbi grafit-arany színűt! holnap itt a helyem
nekem is üt az egyik, nem zavaró , keresgettem de 80-90 alatt sehol nincs, a bontott.
kintről jóval olcsóbb megrendelni (ebay)
Ha még nem késő jövő 7 kedden:)
Odadom az enyémet 1 karikára:)hátha beleszeretsz?:)
Az anyagi részét meg összehozzuk:)
20/9603728
7-végén kint vok!
1x össze kéne röffenünk 1 "hang próbára":)
Nem akarok sem elfogult-sem nagyképű lenni:)
De amit nekem a kipufos művelt a saját/gyári kinézetű/dobommal:))
Az példás,hallottam már akrát-vágott gyárit.........sok dobot:)
De az enyém veri szerintem a gyáriakat:)áLLNÉK ELÉBE 1 PRÓBÁNAK:)ÉRDEKEL:)AZ EREDMÉNY,PERSZE EZ IS SZUBJEKTÍV:)KINEK A PAP-KINEK A PAPNÉ....CSAK NE A HARANGOZÓ:)
Jó gurulást 7-végét nektek:)
Megyek A-ba,nyomunk 1 laza gurigát,a SZARRÁ ÁZÁS GARANTÁLT:)
......Tényleg fasza kis bolt, egyből volt egy ezresért fél litet 5.1-es, az UNIX-ba meg 3ezerért akart rendelni 2 decit!
Tárcsa is megjött, 28 ba fájt. Ezvan. További szép álmokat nektek :) 6 kor indításpróba, fel ne ébredjetek