halk? nem tudom a nagyon hangos motor nekem kicsit prosztó, akra ha nincs benne a db killer pont elég hangos meg lövöldözik szépen jó sokat nekem ez bőven jó
Felhívtam, beszéltem vele, mondtam ajánlatot is de aztmondta h már nem aktuális.
Apropó, a raptor dobos feketére 1,3mas ajánlatot kaptam:) elég kecsegtető
Hát a kicsi marad:)
majd ó lesszt a kereke,kordélykocsinak:)
a mocijából meg rotakapát-vagy kis trakeszt gyártok:)
Amúgy is az a becenevük az 1 köcsögös osztrák gépeknem...hogy ROTAKAPA:)
Szóval az marad,de még van 20000-km em amit gond?probléma nélkül elgurulgat:)
A cimbim is hirdette egy darabig, 1,4ért, 2OO7es, vagy 8-as. 14 ezer km, patika állapot! Tavaly sikerült vele mennie 2ezer km-t a melója miatt, azért akarta eladni....nincs kihasználva. Ö mondjuk fél évig hirdette, de egy telefon nem jött rá. Aztán amikor megbeszéltük, hogy minek adná el, nincs rajta hitel, nem kennyérre kell a pénz, elgondolkodott, hogy ennyi pénzért vmi gixer kotványt kapna, igy le is tett az eladásról!
nyilván nem a 2 millásokat veszik meg amúgy meg én is nézegetem őket már régebb óta és a drgábbak nagyon állnak de nem csak ebből hanem minden típusból
így van, nekemmost jó. De RR-t 1,6ér adtam el.. megszakadt volna a szívem, de még anno 2 éve 2ezer kmesen szalonállapotban 1,8ér vettem az újonan 3,6, akkor 2,7et érő motort amit ráadásul eccer összeis törtem.
Ahogy említette tarka kollega az ismerősét, aki 1,23 ér hírdette 1 évig, így ugyanúgy nemvalószínü hogy tudni eladni az sem aki 1,5 felett hirdeti. Én nem csak az éjáratot veszem figyelembe, hisz legyen 06os vagy 09 es, nincs különbség, max színben, ezért egy fiatalabb, de több km es motorért közel 2millió, vagy egy idősebb kevesebbethasználtért 1,2... nyílvánvaló a választás. Azt a kéket, amit 1,99ér árultak szerintem nem adták el, cask lejárt a hírdetés. A srác több mint 1 éve hírdeti
a motoroknak ártalában van egy értékük, és van egy ár amennyiért el lehet adni. Az utóbbi manapság már annyira az érték alatt van, hogy néha sírni támad kedvem
Jah-de már azóta van papírja a "kicsinek"-is:)
Bár még 1 moci árában volt,250-ért vettem 12-e km-el,és 250 volt a papír-vizsga+egyéb kormányunk által kiszabott-kibaszott adó:(
-de kész,igaz így se tud többet 300-350-nél:)
De nekem így 500-ban van:(
Jah de viszont van előnye is a 2 feketéségnek:)
1 kötelező,1 telyesítményadó:)
mert ugye a rendszám vándorolhat:)
Pl a tuncsi papírjaival+rendszám:)jártam meg Corzikát:)"lábon"
Biztossan igazad van,imádom mint állat,semmi gondom se volt vele,rizskályha gyalázó:)a HANGJA-szerintem a leg tutibb,a fék is hibátlan.............Az ellenérvek:én inkább hosszú túrákban gondolkozom,és arra 1 Caponord jobb választás lenne,igaz "butább"-lassabb-nehezebb,de hosszú úton a kényelem+pakolhatóság a fő szempont:)
Amióta megvettem /tavaly május/a "kis" 650-es gyerekmoci-pegát:)
Imádom a kis "szart"bejártam vele Corzikát+Großlokit+egyébb helyi rütyütyü túrák:)És azt leszámítva hogy nem egy sebesség bajnok,azt az utazó140-et tudja,én ott váltom a tuncsin a 6-ik at,és annak 160-200 a gurulója,nekem pl ott fogyaszt a legjobban:)
Szóval a dilema nem kicsi,tavaly azt tudom mondani a Tuncsi sztenderen állt,és idén is elöbb veszem elő a kicsit:))
Szóval van gondom:))))
Felhívtam, beszéltem vele, mondtam ajánlatot is de aztmondta h már nem aktuális.
Apropó, a raptor dobos feketére 1,3mas ajánlatot kaptam:) elég kecsegtető
majd ó lesszt a kereke,kordélykocsinak:)
a mocijából meg rotakapát-vagy kis trakeszt gyártok:)
Amúgy is az a becenevük az 1 köcsögös osztrák gépeknem...hogy ROTAKAPA:)
Szóval az marad,de még van 20000-km em amit gond?probléma nélkül elgurulgat:)
Ahogy említette tarka kollega az ismerősét, aki 1,23 ér hírdette 1 évig, így ugyanúgy nemvalószínü hogy tudni eladni az sem aki 1,5 felett hirdeti. Én nem csak az éjáratot veszem figyelembe, hisz legyen 06os vagy 09 es, nincs különbség, max színben, ezért egy fiatalabb, de több km es motorért közel 2millió, vagy egy idősebb kevesebbethasználtért 1,2... nyílvánvaló a választás. Azt a kéket, amit 1,99ér árultak szerintem nem adták el, cask lejárt a hírdetés. A srác több mint 1 éve hírdeti
de amúgy egyetértek devannakelvetemültek is akik meg csillagászati áron hirdetnek pl.: 2002-es mille 1750e
Bár még 1 moci árában volt,250-ért vettem 12-e km-el,és 250 volt a papír-vizsga+egyéb kormányunk által kiszabott-kibaszott adó:(
-de kész,igaz így se tud többet 300-350-nél:)
De nekem így 500-ban van:(
1 kötelező,1 telyesítményadó:)
mert ugye a rendszám vándorolhat:)
Pl a tuncsi papírjaival+rendszám:)jártam meg Corzikát:)"lábon"
Amióta megvettem /tavaly május/a "kis" 650-es gyerekmoci-pegát:)
Imádom a kis "szart"bejártam vele Corzikát+Großlokit+egyébb helyi rütyütyü túrák:)És azt leszámítva hogy nem egy sebesség bajnok,azt az utazó140-et tudja,én ott váltom a tuncsin a 6-ik at,és annak 160-200 a gurulója,nekem pl ott fogyaszt a legjobban:)
Szóval a dilema nem kicsi,tavaly azt tudom mondani a Tuncsi sztenderen állt,és idén is elöbb veszem elő a kicsit:))
Szóval van gondom:))))