hát az lehet de remélem az is maradok amúgy láttam ma egy csókát ránézésre 50-60 közötti felnyitható sisak, nagy szakáll matt fekete tunci 2 akra aztán húzta neki szépen
akkor nekem lehet, hogy izgatta a vizsgabiztos fantáziáját a motor, de simán beindították, fékpadra rakták stb! De a db killer miatt nem szólt, hogy nincs benne!
Nekem is elfelejtette az ember odaadni vásárláskor, később küldte utánam postán. Én nélküle vittem vizsgáztatni ide a KPM-hez, átment vele.
Nekem 3 hétig most nem volt benne, ma tettem vissza, de valamiért nekem így jobban bejön!
ez nem igaz beindítják! sőőt azon majd beszartam mikor elvittem az NKH-hoz a kawát és nem hogy beindították hanem a csávó a megkérdezésem nélkül ment vele a szemem láttára egy kört a parkolóban azt hittem leütöm róla...
de ez semmi voltam ott mást vizsgáztatni télen akkor valaki hozott egy terepjárót mikor átért vele a soron - tulaj nem volt ott persze - akkor padlógáz ki az utcára átugratott vele egy kb 1 méter széles árkot és elkezdett pörögni vele a szántóföldön.... ha az én kocsim lett volna addig él..
igen db killer és igen van hozzá és igen elvileg tüv papír is csak azzal érvényes és elvileg csak úgy megy át a vizsgán - ELVILEG
amúgy ha kell adok kölcsön, de egyszerűbb adni 2 ruppót a biztosnak meg nem kell NKH-hoz menni hanem valahova maszekhoz
Menyus!
A műszaki vizsgánál be se kell indítani a mocit:)fék "padra"gurítják,ott ráül a V-biztos,max még világítás,és persze a számok oszt ennyi:)
Ne ettöl parázz,ha ki més mondjuk Osztrák-Svác-Német-ott lehet gondod a rend őreivel:)
Az Akrapovic dobhoz amit adnak hozzá nektek van sípotok (vagy furulya-ki, hogy hívja)? AZt adták hozzá vagy nem? Mert nekem nincs hozzá! Amiatt kérdezem csak mert jövő tavasszal vizsgáztatnom kell majd, és nem tudom, h így átmegy-e, vagy csak ha az is be van dugva a csőbe?
arra figyelj, hogy ne úgy húzkodd a gázt, mint a Z-n, mert akkor lesznek meglepetések az elején!
Próbáld ki, ha be jön a 2henger feeling, mindegy, hogy sor, vagy V, akkor ez tetszeni fog!
daxi....tudtam, hogy meg lesz a megoldás(kupak) ...én is leszedtem a féknyerget, egy madzaggal felkötöttem a hátsó lábtartóhoz, így megvolt a magasság!
Én bizt leütöttem volna a csákót:)
Anyának a fülét huzogassa:)