Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah még:)
1-2 képecske:)
Ha erre vagytok, Almádi....-Tihany, csörögjetek!
köszi
Még azislehet hogy Ő lesz a választott :)
persze

Laci: 70/389 64 86
ja tök jó volt most idulunk balaton kerülő túrára! szombaton Lacinál (PRFactroy ) voltam szervízbe most rendben van a gépezet
Nincs gond, csak én szeretem magam szervizelni meg beállítani a motort. Júliusba megyek kakucsra, addig a rugóstagot még mindenképp be kell állítanom, amúgy már teljesen kész van. Cseréltem olajat, szűrót, gumit, telószimeringet, beállítottam az ECU-t, csak ehhez a rugóstaghoz nincs kulcsom. Megadnád az Abonyi szaki számát? köszi
Megbeszéltük:)
Nektek Hapy volt a hosszú 7-vége?
Ma én pihin vok:)
HM-fünyírás.......stb:)De az is motoros:)
jól hangzik ha eladod a doboz tartó konzolod az enyém lesz
Hy vagányok:)
Megjöttem A-ból-Mariczel-Türniz-Wildalpen-Hocar........napi 200-300 km szerpentinezés:)
Kész vok mint a picsa:)
De rohadt jó volt:)
ha rám hallgatsz elviszed a Lacihoz abonyba egy átnnézésre akkor közösen beállítotok mindent aztán csók
nem tudtok valakit akinek van eladó rugóstag állító csavarkulcsa? Fogaskulcs szerűség. Essetleg valakit aki csinál? (bazdmeg mennyit szopok már ezzel, kezd elegem lenni ebből a motorból)
hmm ezek közül messze a tunci a legjobb 990sm meg egy kicsit más stílus
A Tunci mindenképpen komolyabb. Azoznos súly, plusz 2O LE, Ha utast tennél fel netán, kényelmesebb.
Hát egy 19Oes kockagumitól nem szabad sokat várni, billeg mint a picsa. Amikor vettem, nekem is olyan volt emléxem, majdnem nem is vettem meg, olyan szar volt menni vele. Azután jött a gumicsere és minden megváltozott!
Kockásrakopott gumi volt rajt Ű
Sajnos KTM-et nemtudom ma megnézni, még nem mentem Superduke-al csak ültem rajt, az üléspozíció jobban tetszik mint a Tuonon, kicsit huligánkodóbb bicaj. Jobb lenne a KTM, de elég drágák, a Tuono pedig minőségibb cuccokkal jön, és szebb is és olcsóbb... Tuono lesz most, 1 év múlva meg superduke, aztán jöhet majd a végcél: 990SM. Szóval Keddtől típustársakleszünk
ezt elhiszem csak a szervíz nagyon elhúzódott
Pedig jó volt, 9kor értem haza!
gumi milyen volt rajta, mert az enyém nem szitál 2nél....meg nem kell bírkózni, hogy kanyarodjon!
szityyyu! nem tudtam menni ezért nem hívtalak nagyon bánom a felvonulás miatt
vagy nem volt jó a futómű beállítás meg a gumma nyomás, stabil az amúgy
Nah tegnap kiprószáltam egy Tuncit. Szemény szerint Őt.
Képen nagyon nemteccett ez a szín, élőben valami gyönyörű! Apum Multistradájával mentem oda, így az után eléggé furcsa az üléspozíció. Nagyon elöl vana kormány, de szerintem csak a duki után volt furcsa.
KB olyan mint amilyenre számítottam. Megy mint az annyapicsája, 2ben gázra kerék. Eléggé sportmotoros, fickósabban kell rávenni hogy kanyarodjon. A gyári kormányteló ellenére 200felett kanyarban kissé instabilnak éreztem, bár lehet hogy a HESD-hez vagyok szokva és ez az oka. Alapvetően tetszik a gép, de őszintén aztvártam hogy jobban hanyattvágom magam.
Holnap Superduke próba... meglátjuk
Hali! Köszi, élnék a lehetőséggel. Keddig énis távol vagyok, telefonszámom az adatlapomon, hívj ha neked jó. Én végeztem idénre az egyetemmel, szóval jelenleg időm mint a tenger
én is most voltak csak kocsival.. de láttam 4 tuncsit egy régebbit meg egy matt fekete és a fehér-kék új fajtát
hogyne mennék, 1O km-re van! Most is megyek mindjárt!
3O-6326569