Még 1 okosság:)
Nost mult 7 végén mikor kint voltunk A-ban,állatkodtam,mint ithon is:)
lakotton 120-130,eredmény:Osztrák rendőr üldözött:)
Megálltam néki,mert én BECSÜLETES-emberke vok:)és a több 100-Eros büntitől az mentett meg...hogy "gyári"kinézetű a dob ami a mocin van:)nézte a gyári-eus számot,meg persze normállis fellépésem:)meg a POLICE-felíratú rendőrtok-címerrel:)
Mondon neki :KOLEGA No Problém:)
Legyintett....csúnyán nézett-és mondta pucen tábla.....Mármint vakarjam le a szart a rendszámomról,és huzzak a vérbe:)
GyáriMatricák nemvoltak rajt, kormányacsapágy KO (lógott,kotyogott a kormáyn mint a szar), Gumik KO, Hátsó indexbúrák repedtek, Raptor dobok rugózáskor beleérnek a lengővillába = lezúzódás. Lánc cserés lassan + sosemvoltmég szerintem befújva és óracsoport csere is volt rajt. Alapvetően nem szar, leinformáltam, egybenvan csak ezek bosszantó hibák. A másikért 1,5öt kénrek. Egyre kevesebb a valószínüsége hogy Tuono-m lesz. Akárhányat hírdetnek hibátlan állapotúnak, megnézve őket egyik se meggyőző...
Szia Z imi:)
Tök mindegy milyen mocival mész-ha hülye vagy,vagy nincs "szerencséd" az általad vázolt képlet::::méga babetára is igaz:)
Bár a kihegyezett gépek............mint pl ZX10-Haja.......R1.......GSXR...vagy ép Tnci:)nagyobb telyesítményük révén,több veszélyt..........de több adrenalint is hordoznak:))
Szóval a mocizás szerintem "fejben" dől el:)hogy ki mire képes-ki mit vállal be?én szeretem látni ahogy a lányom felnő:)
De biztossan van akit ez a gyenge érv hidegen hagy:)
Bár a lányom már 19:)huuuuuuuuuu basszus de vén is vok:)
Szép nap:)ez csak 1 vélemény volt,nem kötözködés:)
Bár néha....elég sürűn én is állatkodok
120-alatt rángat 6-ban
Nost mult 7 végén mikor kint voltunk A-ban,állatkodtam,mint ithon is:)
lakotton 120-130,eredmény:Osztrák rendőr üldözött:)
Megálltam néki,mert én BECSÜLETES-emberke vok:)és a több 100-Eros büntitől az mentett meg...hogy "gyári"kinézetű a dob ami a mocin van:)nézte a gyári-eus számot,meg persze normállis fellépésem:)meg a POLICE-felíratú rendőrtok-címerrel:)
Mondon neki :KOLEGA No Problém:)
Legyintett....csúnyán nézett-és mondta pucen tábla.....Mármint vakarjam le a szart a rendszámomról,és huzzak a vérbe:)
Én modtam a tutit:)
De Te válogatsz:)
Ha kell itt van:)
Vagy http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000r_tuono.nyerd_
meg-4814814 Vagy KTM. Holnap remélem végre már lesz motorom
Utána megszokásból:)
www.tvn.hu/2008/08/09/10/43/ww..." title="http://s4.images.www.tvn.hu/2008/08/09/10/43/ww..." target="_blank">http://s4.images.www.tvn.hu/20...
Az nem zavar , hogy neked írkálok romantikus mondatokat a GSR600-topikba , he ? !
Gyerekek............................
..ez ZSÍR:)
KÉNE NEM KICSIT:)
Tök mindegy milyen mocival mész-ha hülye vagy,vagy nincs "szerencséd" az általad vázolt képlet::::méga babetára is igaz:)
Bár a kihegyezett gépek............mint pl ZX10-Haja.......R1.......GSXR...vagy ép Tnci:)nagyobb telyesítményük révén,több veszélyt..........de több adrenalint is hordoznak:))
Szóval a mocizás szerintem "fejben" dől el:)hogy ki mire képes-ki mit vállal be?én szeretem látni ahogy a lányom felnő:)
De biztossan van akit ez a gyenge érv hidegen hagy:)
Bár a lányom már 19:)huuuuuuuuuu basszus de vén is vok:)
Szép nap:)ez csak 1 vélemény volt,nem kötözködés:)
Bár néha....elég sürűn én is állatkodok