Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szentendre és szentmihályi út is nagyon közel van nekem
felhívom, amúgy a castrol power 1 10w50-et használtam én is a kawában de rsv fórumot azt mondták hogy az nem volt jó benne, abból van amúgy itthon is meg azt tudok én is 2500/liter áron

motult ajánlották 300v factory line (15w50)az 4800-ért találtam literjét... hááááát az irreálisan sok szerintem

gyárilag ajánlott agip olajat találtam még (15w50) abból 1600! ft egy liter kurva olcsó

meg holnapra kiderül lehet tudok motult is szerezni fél áron úgy már lehet jó az is

meg persze köszi a kontaktot őt is felhívom annyit megér!
Nem csatlakozol hozzánk? Szerintem ATI-ék felvonulni jönnek! Azt tervezem, Tihanynál kiszállunk, utána meg elcsavarunk vmerre! Akár oda a talira is mehetünk.
Nekem Castrol van benne, Actevo. semmi baja, Tavaly is az volt, akkor sem volt semmi gond! Jó árban van. Igaz, halálba fikázzák a castrolt mindig az "olajmérnökök"....de nincs gond vele!
én is ezt mondtam. Nekem a régi gyertyákkal 77volt, most az irridiumossal 79!
persze, abba tuti 4OOOvan! Évi 1OOOkm...egy Tuonoval....
azt meg kell venni:)
Hogy hogy az rr-rel 10 felett mentél 1/4 mérföldön?
nekem 206 volt a vége,de 10 felett 1 hangyányival:)
köszi:) De assok:) Jelenleg 1,25ér tárgyalgatok egy 4000km es 2007esre. Valami hasonló árra gondoltam:)
Mennyire ocsón érted?
2008-as,16e km 1.6?Állat kipuf/gyári/
elöl újszerű,hátul még 2-3 ezres guma
Szervízkönyv,törzskönyv:)
209603728
Plazer!és többiek
Egy kis SEGÍTSÉG OLAJ ÜGYBEN:06209549279
VAGY:06203552116...KUVA jó áron,és hivatalossan adnak olajat:)én vettem már náluk kb féláron,ami a kúton 5000-volt,vagy Apriliában 6000/l az náluk 2500-2800
De mint itt is van 1 bibi,Szentendrén van boltjuk,meg a Szentmihályi útnál laknak asszem XV-ker,de 1 telefont megér!
Tartanak szgk olajat is,és ami fő baráti áron!
castrol power 1 10w50 ,én is ezt töltöttem bele
van aki a motulra esküszik,de az még drágább:(
A kicsibe Repsolt raktam:)
Remélem tudtam segíteni?
Valaki nemakarja eladni a Tunciját occsóér?
más: ki milyen olajat használ? mert szombaton viszem és motult ajánlottak de 20 ropit kicsit soknak érzem
castrol power 1 10w50 jó lenne bele?
hát jah én is láttam volna előbb simán megérte volna oda menni
jah csak nem olcsó dolog egy ilyen buszocska

pegáról meg csak annyit hogy kanyarban nem számít az erő csak hogy mit mersz dönteni vele, ezért nem elég egy jó moci használni is tudni kell
nekem is 80 fok körül mozog de azért ha nagyon téped neki feljebb megy az
Ez az MDK tali nagyon jól hangzik nem is tudtam hogy most lesz ez tuti jobb mint az alsóörsi műmájeres pénzmutogatás !
Hy Elbandi:)
Igazat adok,én is erre hajazok,1 busz amiben van minden,le a TETT szinhelyére,állatkodás-motorozás,az "elátmány+szállás a buszban"és jöhet bármi:)
legfeljebb bekapcsolod az állófütést:)
Vagy forditva-klimázol,és ennyi,és még ebben az a hálás,hogy könnyebb talán a házisárkányt is rábeszélni egy szép pl:Corzika-vagy Szardinia utacskára:)Nem fárad el ő sem,+együtt vagytok,szerintem ez az ideális megoldás:)
Én meg asszem ithon csak a kicsit/pegát/veretem,elég ez ide:)
Sőőőőőt nem egy túrán pl:Lilafüred-Eger /hátul az erdőben-a szerpentines részen/nagyon drága-és jó mocikat alázott porrá:)
Én meg vigyorogtam mint állat:)hogy mekkora "császár" vok:)
Bezzeg mikor trélerrel hoztuk haza kocsival akkor fok volt.
Én 3 éve járok Svájcba motorral, igaz max 400 km-t kell motorral mennem. Kb 5-ször jöttem vele ki, de eddig egyetlen egyszer volt hogy nem áztam el, ebból kétszer hó esett, mint idén is. fokban autópályán hóesésben 120al, na az a fasza dolog...
Pedig 77-79 fok a normális. Nekem is mindig ennyi, meg más Tuonos is mondta hogy neki is. Sztem ha ez alá megy az nem normális. :)
biztos lesz aki átjön de szerintem mivel fizetnek érte 20 ropit a többség marad a klub által szervezett programon
hát nem tudom... szerintem szombaton azok is jönnek át!
ilyenben még soha nem volt részem nem is hiányzik egyáltalán
950km esőben olyan durva hogy ott már a sisakod réseit is le kell ragaszd szigszalaggal(ami mindig van nálam) mert mindenhol bejön a víz.
Esőruhát a mindig hordok magamnál,nem hogy agy ilyen turára.
jah mindig lehet valamit élvezni!
Telnek az évek az elején tetszik túrázol bejárod Europát boldog vagy aztán rájössz mikor a sátradat cibálja szél veri a fejed az eső,és nézed a Holland papit mamit ahogy a kakaót szürcsölgetve kártyáznak a lakóautóban hogy itt egyedül te szopsz.
Egyszer csak eljön az idő rájössz apám bekurom a furgonba elmegyek a dolomitokig ott porig alázok mindenkit, visszarakom hazajövök boldog vagyok úgyis csak ez ér valamit az egészben