szentendre és szentmihályi út is nagyon közel van nekem
felhívom, amúgy a castrol power 1 10w50-et használtam én is a kawában de rsv fórumot azt mondták hogy az nem volt jó benne, abból van amúgy itthon is meg azt tudok én is 2500/liter áron
motult ajánlották 300v factory line (15w50)az 4800-ért találtam literjét... hááááát az irreálisan sok szerintem
gyárilag ajánlott agip olajat találtam még (15w50) abból 1600! ft egy liter kurva olcsó
meg holnapra kiderül lehet tudok motult is szerezni fél áron úgy már lehet jó az is
meg persze köszi a kontaktot őt is felhívom annyit megér!
Nem csatlakozol hozzánk? Szerintem ATI-ék felvonulni jönnek! Azt tervezem, Tihanynál kiszállunk, utána meg elcsavarunk vmerre! Akár oda a talira is mehetünk.
Nekem Castrol van benne, Actevo. semmi baja, Tavaly is az volt, akkor sem volt semmi gond! Jó árban van. Igaz, halálba fikázzák a castrolt mindig az "olajmérnökök"....de nincs gond vele!
Plazer!és többiek
Egy kis SEGÍTSÉG OLAJ ÜGYBEN:06209549279
VAGY:06203552116...KUVA jó áron,és hivatalossan adnak olajat:)én vettem már náluk kb féláron,ami a kúton 5000-volt,vagy Apriliában 6000/l az náluk 2500-2800
De mint itt is van 1 bibi,Szentendrén van boltjuk,meg a Szentmihályi útnál laknak asszem XV-ker,de 1 telefont megér!
Tartanak szgk olajat is,és ami fő baráti áron!
castrol power 1 10w50 ,én is ezt töltöttem bele
van aki a motulra esküszik,de az még drágább:(
A kicsibe Repsolt raktam:)
Remélem tudtam segíteni?
Hy Elbandi:)
Igazat adok,én is erre hajazok,1 busz amiben van minden,le a TETT szinhelyére,állatkodás-motorozás,az "elátmány+szállás a buszban"és jöhet bármi:)
legfeljebb bekapcsolod az állófütést:)
Vagy forditva-klimázol,és ennyi,és még ebben az a hálás,hogy könnyebb talán a házisárkányt is rábeszélni egy szép pl:Corzika-vagy Szardinia utacskára:)Nem fárad el ő sem,+együtt vagytok,szerintem ez az ideális megoldás:)
Én meg asszem ithon csak a kicsit/pegát/veretem,elég ez ide:)
Sőőőőőt nem egy túrán pl:Lilafüred-Eger /hátul az erdőben-a szerpentines részen/nagyon drága-és jó mocikat alázott porrá:)
Én meg vigyorogtam mint állat:)hogy mekkora "császár" vok:)
Én 3 éve járok Svájcba motorral, igaz max 400 km-t kell motorral mennem. Kb 5-ször jöttem vele ki, de eddig egyetlen egyszer volt hogy nem áztam el, ebból kétszer hó esett, mint idén is. fokban autópályán hóesésben 120al, na az a fasza dolog...
950km esőben olyan durva hogy ott már a sisakod réseit is le kell ragaszd szigszalaggal(ami mindig van nálam) mert mindenhol bejön a víz.
Esőruhát a mindig hordok magamnál,nem hogy agy ilyen turára.
Telnek az évek az elején tetszik túrázol bejárod Europát boldog vagy aztán rájössz mikor a sátradat cibálja szél veri a fejed az eső,és nézed a Holland papit mamit ahogy a kakaót szürcsölgetve kártyáznak a lakóautóban hogy itt egyedül te szopsz.
Egyszer csak eljön az idő rájössz apám bekurom a furgonba elmegyek a dolomitokig ott porig alázok mindenkit, visszarakom hazajövök boldog vagyok úgyis csak ez ér valamit az egészben
felhívom, amúgy a castrol power 1 10w50-et használtam én is a kawában de rsv fórumot azt mondták hogy az nem volt jó benne, abból van amúgy itthon is meg azt tudok én is 2500/liter áron
motult ajánlották 300v factory line (15w50)az 4800-ért találtam literjét... hááááát az irreálisan sok szerintem
gyárilag ajánlott agip olajat találtam még (15w50) abból 1600! ft egy liter kurva olcsó
meg holnapra kiderül lehet tudok motult is szerezni fél áron úgy már lehet jó az is
meg persze köszi a kontaktot őt is felhívom annyit megér!