Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább esőruha volt nálad?
baszki az király lehetett
Egyszer a Garda tótól szakadó esőben jöttem haza,nem volt gáz 950km
na ez jól hangzik csak az eső ne essen
nem, nem kell jegy, minek....a felvonulás, meg a körités a lényeg, végig a parton. Füreden lezárva a 4sávos, lehet kenni a túloldalon!
najóóóó 1 a lényeg én megnézem jegyet nem veszek ha nem tetszik elmegyek valamerre gurulni aztán csók
itt most olyan vihar volt hogy 2-3cm jég áll a kertben és 17C° van
Na...azért egy Alsőörsre illik elmenni. Az a legjobb az egészbe, hogy a kemping bejáratnál sokkal komolyabb arcok állnak meg nézelődni, beszélgetni, mint bent. Nem kell bemenni isten ments, minek. Engem nem vonz a rock zene, meg a sátorozás sem. De a szombati felvonulás...azon egyszer részt kell venni. Általában 1kor indul, lezárnak egy egész utcát a gyülekezőre. 11-re lemegy az ember, letámasztja a vasat, ott dob egy kv-t, vagy valamit, jönnek a szebbnél szebb vasak, lehet nézegetni, egyre nagyobb a tömeg, nézelődők stb. Azt tudom, 2OO9ben a hiradőban az szerepelt, hogy 1OOOO környékére tették a motorosok számát. A ventilátor nem érdekel, azért van. 95foknál bekapcsol, max 98ig megy fel a viz, utána visszahül. Nehogy már megsajnáljam 98foknál. Azért van rajta akkora hűtő. Én a normál használati 77-79fokot nem tartom normálisnak.
Visszatérve, be Tihanyba idén nem megyek, de aki nem volt, érdemes, szerintem nagy feeling.
Ahogy mondod:)
eső az mindehol szar
ez jó hely:)csak pozitívat tudok mondani,még anno a Félix-Trike-sokkal-jártam fel:)
Csak eső ne essen:)
Mert az sajnos necces:)
na ide is megyek
www.karasnafesztival.hu%2F&ei=..." title="http://www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.karasnafesztival.hu%2F&ei=..." target="_blank">http://www.google.hu/url?sa=t&...
ez is relatív mert a citedellán is volt fent pár igen gazdag gyerek mégis tök jól el tudtam velük dumálni mert amúgy halál normálisak voltak
na erről van szó jó kis popók
Pilismarót mikor van?
Na ezért szeretem én a kisebb talikat mert ott nagyobb százalékban ilyen motorosok vannak,lehet velük dumálni mit hogyan bügyköltek, lehet sztorizni.
Lássuk be egy olyannal nincs nagyon miről beszélgetni aki vesz 10-mill.egy motort és tele a zsebe.
Legfeljebb a gondokat a jachtjával az Adrián milyen magas a mólóköltség stb....ezek nem mi vagyunk.
Ők úgyis egy külön mag, elvannak ők magukkal meg a pénzükkel nem kell rájuk figyelni és jól érezheti magát az ember.
Akkor élvezni fogod,a dolog úgy néz ki hogy bemész 1000 motor jó csajok kinn a seggük szól a zene a szinpadokon mindenféle vetélkedő,tehát elsőnek nagyon jó lesz.
Biztos a legjobb a szervezés és a hangosítás,sokan lesznek nem csak sznobok úgyhogy bemehetsz nyugodtan
Csak én inkább a Karasnásra megyek Pilismarotra
Értem:)
És sory a nyiltságomért:)
Volt 1 ismerős,Ő igazi Hr-fan,melós volt egy festékgyárban/miskolci faszi/és ő az utcsó ki pénzecskéjén vette meg a Hr-persze a leg olcsobbat,mert idézem őt:ebben az a felejthetetlen érzés.......hogy CSODA hogy megy:)olyan össze vissza jár:)
Na őt ezért tisztelem becsülöm,mert egy érzés miatt vett Hr-it és nem divatból:)
csak citadellán ha az annak nevezhető
nem kizárt hogy ez lesz
De miért te még nem voltál találkozón?
Tévedni tetszik mi szityyyu-val sem be, sem felvonulni nem megyünk,csak egy picit aztán megnézzük a mocikat ahogy elgurulnak utána megyünk egy kört.
Pontosan az általad felsorolt indokok miatt,plazernek vannak ilyen jellegű tervei de majd mi jól kimossuk az agyát, úgyhogy mire oda jutunk még a felvonulásnak is hátat fordít.
Azért azt tudni kell hogy a motorok 70%nem herli hanem minden más,csak ez mégsem olyan mint a kisebb talik ahol egy-két herlin kívűl nincs több.
hát nem nagyon hoztátok meg a kedvemet pedig azt gondoltam hog jó lesz