Na...azért egy Alsőörsre illik elmenni. Az a legjobb az egészbe, hogy a kemping bejáratnál sokkal komolyabb arcok állnak meg nézelődni, beszélgetni, mint bent. Nem kell bemenni isten ments, minek. Engem nem vonz a rock zene, meg a sátorozás sem. De a szombati felvonulás...azon egyszer részt kell venni. Általában 1kor indul, lezárnak egy egész utcát a gyülekezőre. 11-re lemegy az ember, letámasztja a vasat, ott dob egy kv-t, vagy valamit, jönnek a szebbnél szebb vasak, lehet nézegetni, egyre nagyobb a tömeg, nézelődők stb. Azt tudom, 2OO9ben a hiradőban az szerepelt, hogy 1OOOO környékére tették a motorosok számát. A ventilátor nem érdekel, azért van. 95foknál bekapcsol, max 98ig megy fel a viz, utána visszahül. Nehogy már megsajnáljam 98foknál. Azért van rajta akkora hűtő. Én a normál használati 77-79fokot nem tartom normálisnak.
Visszatérve, be Tihanyba idén nem megyek, de aki nem volt, érdemes, szerintem nagy feeling.
Na ezért szeretem én a kisebb talikat mert ott nagyobb százalékban ilyen motorosok vannak,lehet velük dumálni mit hogyan bügyköltek, lehet sztorizni.
Lássuk be egy olyannal nincs nagyon miről beszélgetni aki vesz 10-mill.egy motort és tele a zsebe.
Legfeljebb a gondokat a jachtjával az Adrián milyen magas a mólóköltség stb....ezek nem mi vagyunk.
Ők úgyis egy külön mag, elvannak ők magukkal meg a pénzükkel nem kell rájuk figyelni és jól érezheti magát az ember.
Akkor élvezni fogod,a dolog úgy néz ki hogy bemész 1000 motor jó csajok kinn a seggük szól a zene a szinpadokon mindenféle vetélkedő,tehát elsőnek nagyon jó lesz.
Biztos a legjobb a szervezés és a hangosítás,sokan lesznek nem csak sznobok úgyhogy bemehetsz nyugodtan
Csak én inkább a Karasnásra megyek Pilismarotra
Értem:)
És sory a nyiltságomért:)
Volt 1 ismerős,Ő igazi Hr-fan,melós volt egy festékgyárban/miskolci faszi/és ő az utcsó ki pénzecskéjén vette meg a Hr-persze a leg olcsobbat,mert idézem őt:ebben az a felejthetetlen érzés.......hogy CSODA hogy megy:)olyan össze vissza jár:)
Na őt ezért tisztelem becsülöm,mert egy érzés miatt vett Hr-it és nem divatból:)
Tévedni tetszik mi szityyyu-val sem be, sem felvonulni nem megyünk,csak egy picit aztán megnézzük a mocikat ahogy elgurulnak utána megyünk egy kört.
Pontosan az általad felsorolt indokok miatt,plazernek vannak ilyen jellegű tervei de majd mi jól kimossuk az agyát, úgyhogy mire oda jutunk még a felvonulásnak is hátat fordít.
Azért azt tudni kell hogy a motorok 70%nem herli hanem minden más,csak ez mégsem olyan mint a kisebb talik ahol egy-két herlin kívűl nincs több.
Visszatérve, be Tihanyba idén nem megyek, de aki nem volt, érdemes, szerintem nagy feeling.
Csak eső ne essen:)
Mert az sajnos necces:)
Pilismarót mikor van?
Lássuk be egy olyannal nincs nagyon miről beszélgetni aki vesz 10-mill.egy motort és tele a zsebe.
Legfeljebb a gondokat a jachtjával az Adrián milyen magas a mólóköltség stb....ezek nem mi vagyunk.
Ők úgyis egy külön mag, elvannak ők magukkal meg a pénzükkel nem kell rájuk figyelni és jól érezheti magát az ember.
Biztos a legjobb a szervezés és a hangosítás,sokan lesznek nem csak sznobok úgyhogy bemehetsz nyugodtan
Csak én inkább a Karasnásra megyek Pilismarotra
És sory a nyiltságomért:)
Volt 1 ismerős,Ő igazi Hr-fan,melós volt egy festékgyárban/miskolci faszi/és ő az utcsó ki pénzecskéjén vette meg a Hr-persze a leg olcsobbat,mert idézem őt:ebben az a felejthetetlen érzés.......hogy CSODA hogy megy:)olyan össze vissza jár:)
Na őt ezért tisztelem becsülöm,mert egy érzés miatt vett Hr-it és nem divatból:)
Pontosan az általad felsorolt indokok miatt,plazernek vannak ilyen jellegű tervei de majd mi jól kimossuk az agyát, úgyhogy mire oda jutunk még a felvonulásnak is hátat fordít.
Azért azt tudni kell hogy a motorok 70%nem herli hanem minden más,csak ez mégsem olyan mint a kisebb talik ahol egy-két herlin kívűl nincs több.