Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok:)
Csatlakozom az elöttem szólokhoz:)
Alsóörs 1 kocsog-sznob valami,a felvonulás 1 nagy szar,folyamatossan megy a ventilátor,mert majd fel forr a gép,köszi én voltam 1x-elsőre-és utoljára..................és az árak?nem normállissak mint a futón érkező mümájer,pöcs harlis bagázs se:)
Bocs vannak kivételek:)azoktól most kérek elnézést:)
De nektek jó szórakozást:)én a belépő áráért,kimocizok Osztrákba:)és "falom" a hegyi levegőt+a jó szerpentineket:)))
Lehet hogy szlovénon keresztül Bled-közbeiktatásával,vagy Vrsic-dolomitok közbeiktatásával haza?
http://maps.google.hu/maps?hl=...
szóval valami eféle mókára gondoltam:)
Ez motorozás:)Sz-tem:)Jah és remélem szokás szerint vagy 10x szarrá ázok:)
Felraksz a tuonora 8 zsák cementet lefolytod 80le-re és máris megvan a feling,bár attól még a fék és megbízhatóság marad de azért már majdnem herli dévidszon lesz.
Cementem van,a kipufot betömjük,ehez nem kell Alsóörsre menni
jah az jó is lenne ha valami helyi fasza útvonalat mutatnál
én még nem voltam soha alsóörsön most mennék először
1 csilliárdért nem fogom próbálni, de a közös gurulás miatt a csobb miatt a balcsiban már megéri lemenni
Ha ilyen rutinos vagy rád bíznám magunkat menjünk oda de te vezess akkor nem kell gondolkodnom hogy merre mikor,okéj?
Mi meg odamennénk hozzád.
Én évek óta járok találkozókra,de ez az Alsóörsi sznob izé sosem fogott meg persze a nagy számok törvénye alapján nem csak ricse kendős rockerek meg sznobok vannak,az mindenesetre biztos hogy azok a találkozók jók ahol inkább motorosok vannak nem ilyen fesztivál jellegű dolgok,mert az másról szól.
Az megint más kérdés hogy a rock zenét 10-év alatt sem sikerült megszoknom
épp ezért nem veszek csak kipróbálom mert akárki akármit mond a harley a motoros kultúra kirobbanthatatlan része
valahogy én is azt éreztem, hogy tiszta ciki, a nagy hang, hozzá O menetteljesítmény!
gondolom a teszt bent lesz, a belépő csilliárdokért, cserébe kapsz egy rakat ricse kendős sörhasú csopperest. Nagy élmény lesz.
Mi úgy szoktuk a felvonulást, hogy elindulunk, Tihanyig viszonylag jó a tempó, ott kiszálunk, mert ott jön a motorforralós beragadós rész fent a faluban, majd visszaállunk, vagy megyünk a Bakonyba csavarni!
Egyszer csináltam rozsdamentes dolgokat egy egy Yamaha akármilyen Star-ra avval mentem egyet ,na ahogy ráülsz azt hiszed na most aztán ez a kényelem netovábbja.
Elgurulsz a buszmegállóig megbámulod a csajokat igaz azok már csak röhögnek rajtad(ki ez a vén pöcs) aztán a fagyizóig.... nyalsz egyet bámulod a csoper izédet de visszafele menve rájössz hogy ez egy kényelmetlen használhatatlan izé kb ennyi lesz.
egy ultra glide-ot akarok próbálni a maga 500kg-jával
én úgy megyek hogy reggel 9-ra megyek aznap szervízbe onnan megyek majd Alsóörsre és ott elmehetünk gurulni meg gurulhatunk a felvonulással is akár, de én mindenképp ki akarok próbálni egyet mert soha nem vezettem még choppert - és habár tudom hogy jó ideig nem is fogok még - de érdekel hogy milyen lehet
utána meg ha terv szerint alakul a dolog 2 hely közül valamelyiken lent alszunk és este még bulizunk másnap még gurulás valamerre és utána haza
Végül is nekem mindegy csak kérlek irj egy papírt mielőtt ráülsz hogy rám hagyod a tuncit ha esetleg azzal az izével nem tudnál megállni,vagy az olajon elcsusznál ami folyik belőle.
Akkor velem nem jössz az tuti
Az az izé még a pálinkát sem tudja lefőzni
amíg a parkolóban voltunk az volt a baj hogy a pakoló végén álltam meg és rámállt egy busz 20cm-re... mondom bazz ha fellöki mehetek lincselni a söfőrt
ha motoron ülsz még nem vagy öreg
micsoda nanááá ott is akarok aludni hogy még vasárnap is lent legyek, meg akarok harley próbálni egész nap van tesztvezetés
Én már sokszor voltam citadellán tudod vén kopasz majom vagyo k
Mittom én hány volt én kerestelek de nem láttalak sehol csak mikor már mentünk,meg azért lássuk be fehér FJR sem volt sok kb 1 amennyi az országban van.
Na mindegy jössz velünk Veszprémbe hétvégén,aztán Alsóörsre,megnézni a felvonulást?
jah vagy ezt nem te mondtad?
Mármint mi citadella?
de hogy mennyire sok aprilia volt fent.... 2 enyém volt az egyik tucat gép