Jajj hát lehet evvel terepezni csak kell egy két barát is aki eljön veled,és bizony az egyik drz-re legyen odacsavarozva egy pajszer ha beszállnál vele a bozótosba legyen egy eszköz meg megfelelő mennyiségű humán erő a kiszedésésre.
amúgy meg elvileg ha bármilyen műszaki gond van a gépen de a helyszínen helyre tudod hozni akkor el kellene tekinteniük a büntetéstől szóval ha visszahajlítod akkor ennyi
Minden csak nézőpont kérdése,nem avval van a baj hogy csináltak egy ilyen terepen használhatatlan izét hanem hogy beleteszik a nevébe a terepezés lehetőségét.
De még talán evvel sincs baj mert el akarják adni és ahhoz ilyesmi rizsa kell,hanem ha valaki vesz egy ilyet és nem kizárólag azért veszi mert neki ez tetszik hanem azért mert egy mindenes gépet akar az nagyot fog csalódni mert ez igazából egy neked csak kicicomázva.
Erre Godzilla című filmet szoktam példának felhozni,ha valaki úgy ül neki mintha egy művészfilm lenne akkor bizony nagyot fog csalódni,de ha úgy nézzük hogy ez egy ronda nyálkás szörnyeteg aki szétrombolja az egész várost,és még talán a főhősnő melleit is látjuk,meg baromi nagy ágyukkal lövöldöznek, rájövünk hogy ez telitalálat
Szia szityyu:)
Hát én nem mondam 1 szóval se,ha valaki vét a törvény-szabályok ellen 2 lehetőség van:1 vagy jól megkaszálják˘és befizeti:(
2:Vagy mákja van és megússza:) kidumálja:)
Nekem az a tapasztalatom hogy kb 100 szabályszegésre,x évente jut 1 kontrol,ami pofa kérdése:)hogy hogy oldod meg:)
Ma pl itt nálunk össznépi gyüli van,kimentem nézelődni a pegával,napszemcsi,rövid cucc,papucs-párosítás:)jön szembe a rend tisztes őre,BUKÓ?mondom hátul a dobozban:)és ennyi:)
Megint mákom volt:)Bár hozzáteszem:)én egy RELITENS ÁLLAT VOK:)De még azért normális?:)
Asszem abban a VFR-blokja "dohog":)
De nem értem hogy csak 100-egypár paci,és hozzá az a cross......mitudom én mi,vagy 260kg?menjen le vele valaki csak könnyű terepre:)ott rohad mint a kis V-strom a homokban:)
Ahol én a pegával elmentem,full csomag+megpakolva:)
Szóval kezdik pedzegetni a japók...:)de még van mit tanulniuk:)
És már nem is tudom ki írta,de igen az europai mociknak van lelke:)
Nem csak 1 szépen járó blok/sor4/és vett dizájn/olasz/:)
ezzel a rendszám dologgal érdemes vigyázni, engem kb 2 hónapja állítottak meg a Z vel, Rizoma rendszámtartó volt rajta, szal még azt se mondanám hogy én barmoltam el valamit, A rendőr szabályosan leszállított a motorról, felhívta a központot, hogy köröznek-e valamiért, és nem fogjátok elhinni, de LEMÉRTE a tartó dőlészögét! majdnem beszartam, 60.000 re akart megbüntetni mert 3 cm rel feljebb állt mint ami megengedett. Alig bírtam kisírni, aztán jött egy balfasz vagy 200 al, nah azt megállította azt elmehettem, akadt jobb dolga.
eza crossrunner nekem is felkeltette az érdeklődésem, amolyan keverék a naked a és a túramotorok között, szerintem nagyot alkotott vele a honda, biztos nagy sikere lesz
voltam ma vezetéstechnikai tréningen....kemény! Rendőrök tartották, borzalmas ügyesek, minden tisztelet az ővék!
Meg lehetett tesztelni, mentem BMW R12OO GS-el, F8OO-al, Suzuki GSR75O-el, az 125Oes Bandittal, Honda Crossover-el, 6OOas gixerrel. Nagyképüen hangzik, hogy egyikkre sem cserélném el a Tuncit, de igy van. Csuda jó motor mind, mindben van vmi jó, de még egyik sem kéne. Talán majd késöbb az 125Oes Bandita, az egy elég pozitiv élmény volt!
az a jó ha hallanak én is ezt támogatom + én is szeretem hallgatni a gépet állat hangja van meg jókat lehet mosolyogni mikor pestete végigmegyünk egy utcán mondjuk Danival ketten - neki egy mille factoryja van 2 akrával - és az össze kocsi riasztója bekapcsol
végsebesség teszt még nem volt majd olajcsere után
Ez a kép osztrákban készült:)picit félrehúztam a szigót:)
De a "hang" miatt volt frász:)
Ezek az úri nyagati-nyuszik,a suhogó-villanymocikat "szeretik":)
Én meg azt ha húzódnak félre a Hungárián:)
Vagy az M-o-on:)
Kérdés mindenkihez:
Ti mennyit mentetetk max seb a Tuncsival?én 270 körül:)
ledobod a gyári cumót, az obiban lehet kapni egy massziv lemezt, ami ugyan olyan vastag, mint a vájat a gyári tartónál, meghajlitod, bele fursz 4 lyukat, gyári csavarokkal fel, megint két lik a rendszámnak, visszaszereled, lefújod feketére, vársz egy órát, megszárad, visszarakod és kész is. költség kb 1OOO ft. (lemez, plusz festék) ráfordított idő 1,5 óra. Én igy csináltam.
De még talán evvel sincs baj mert el akarják adni és ahhoz ilyesmi rizsa kell,hanem ha valaki vesz egy ilyet és nem kizárólag azért veszi mert neki ez tetszik hanem azért mert egy mindenes gépet akar az nagyot fog csalódni mert ez igazából egy neked csak kicicomázva.
Erre Godzilla című filmet szoktam példának felhozni,ha valaki úgy ül neki mintha egy művészfilm lenne akkor bizony nagyot fog csalódni,de ha úgy nézzük hogy ez egy ronda nyálkás szörnyeteg aki szétrombolja az egész várost,és még talán a főhősnő melleit is látjuk,meg baromi nagy ágyukkal lövöldöznek, rájövünk hogy ez telitalálat
Hát én nem mondam 1 szóval se,ha valaki vét a törvény-szabályok ellen 2 lehetőség van:1 vagy jól megkaszálják˘és befizeti:(
2:Vagy mákja van és megússza:) kidumálja:)
Nekem az a tapasztalatom hogy kb 100 szabályszegésre,x évente jut 1 kontrol,ami pofa kérdése:)hogy hogy oldod meg:)
Ma pl itt nálunk össznépi gyüli van,kimentem nézelődni a pegával,napszemcsi,rövid cucc,papucs-párosítás:)jön szembe a rend tisztes őre,BUKÓ?mondom hátul a dobozban:)és ennyi:)
Megint mákom volt:)Bár hozzáteszem:)én egy RELITENS ÁLLAT VOK:)De még azért normális?:)
De nem értem hogy csak 100-egypár paci,és hozzá az a cross......mitudom én mi,vagy 260kg?menjen le vele valaki csak könnyű terepre:)ott rohad mint a kis V-strom a homokban:)
Ahol én a pegával elmentem,full csomag+megpakolva:)
Szóval kezdik pedzegetni a japók...:)de még van mit tanulniuk:)
És már nem is tudom ki írta,de igen az europai mociknak van lelke:)
Nem csak 1 szépen járó blok/sor4/és vett dizájn/olasz/:)
Meg lehetett tesztelni, mentem BMW R12OO GS-el, F8OO-al, Suzuki GSR75O-el, az 125Oes Bandittal, Honda Crossover-el, 6OOas gixerrel. Nagyképüen hangzik, hogy egyikkre sem cserélném el a Tuncit, de igy van. Csuda jó motor mind, mindben van vmi jó, de még egyik sem kéne. Talán majd késöbb az 125Oes Bandita, az egy elég pozitiv élmény volt!
végsebesség teszt még nem volt majd olajcsere után
De a "hang" miatt volt frász:)
Ezek az úri nyagati-nyuszik,a suhogó-villanymocikat "szeretik":)
Én meg azt ha húzódnak félre a Hungárián:)
Vagy az M-o-on:)
Kérdés mindenkihez:
Ti mennyit mentetetk max seb a Tuncsival?én 270 körül:)
a rárakódott:mocsok is jót tesz neki,pl amit a lánc odaver:)