Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia lehet hogy csak jövő héten tudunk lemenni,ha nem probléma,de még nem biztos.
Ha megadnád a mobilszámod indulás elött mindenképpen felhívnálak hogy van e még kedved gurulni.
és akkor T Imi leszel? így legalább olyan a neved mint egy börtön tetkó ismerjük belőle az előéletedet
honnan csöpög az olaj?
nevet kéne változtatnom
mondjuk én tudnám mellőzni az olajcsöpögést amúgy jah
egyetlen egy dolog van ami hiányzik a japán gépekből és egyenlőre nem látom rá az esélyt hogy ezt pótolni tudják ez pedig a lélek ami az olaszokban megvan
szigszalag nem rossz bár mostanában szerintem megbasznának érte keményen
tartóról nem csináltál képet közelről mert az érdekelne nem baj ha nem olyan szép de praktikus
jah azt tudom hogy nem egy sport sm de azért jó játék lehet

tunyó is emeli gázra
Más:ma volt nyilt nap a HONDÁNÁL:)
Persze hogy ott a helyem,mentem egy elég nagy karikát az cbr1000R-rel,olyasmit akartak csinálni,mint a tuncsi,hát?
aranyos "kis" rizskályha,már olajos a kulung!haladgatnak a korral:)
Az összkép?Hát nem hagytam volna ott érte a Tuncsit:))))
Jó-jó de nem az igazi:)jobb a fék mint az elödön,jó a futómű,a vátó vaj,de nem csúszókuplungos,ezért kuplung nélkül?vette-vette,de nem úgy:)
Az összkép?kinézet 10-es
Telyesítmény7-es
Fék?8-as
futómű+váltó+kezelőszervek 10!
Hát ledobtam a gyári tartót ott lóg a falon,és ahol fel van fogatva,oda csináltam kor lemezből egy befelé hajlított "tartót",amire nem pont esztétikus de törött müanyag tartó került,amilt "hogy el ne hagyam" a táblát szigetelő szallag erősít fel,evvel takarva az utcsó számsort:)
Igy király:)Volt vele kalandom 2x,de megusztam kidumáltam:)Most menem tartót venni.......tudták hogy kama,jót mosolyogtak,és mondták "na huzzon"
A doboz meg tök 1x-ű, a hátsó űlés leszedhető,oda csináltam egy fém konzolt,ami úgy mükszik mint ha az ülés kerülne fel,arra meg a GIVI-konzol,rá meg a doboz,nem szép,de használható:)
kurva nehéz egy dög egyébként, igazából nem egy vérbeli SM, de nagyon kényelmes és kuplung nélkül jön kerékre :)
engem is megdobálhatnának ilyen cuccokkal
nem is erő lenne az XT-ben az érdekes hanem a más stílus amit lehet vele művelni
Hát na :) Jól lehet vele szórakozni, mondjuk a tuono után nem lepne meg :)
rájöttem, hogy 6 év egyetem után, már az ember úgy bele van fásulva ebbe a szarba, tuti lehugyozom a Szeged táblát ha meglesz a diplomám és örökre lelépek erről a helyről...
Nade még ígyis akadnak dolgok amik tartják bennem az életet, pl ma kaptam egy csizmát!
na ez duplán elment
és hogy van felrakva a rendszám? mert ha megnézed a képeimet látszik hogy nekem is szépen fent van de ha van jobb megoldás várom az ötleteket
meg lehet a doboz tartó szabadalmad is érdekelne
és hogy van felrakva a rendszám? mert ha megnézed a képeimet látszik hogy nekem is szépen fent van de ha van jobb megoldás várom az ötleteket
meg lehet a doboz tartó szabadalmad is érdekelne
na bazzez tényleg elég szarul hangzik, de van ötletem addig ideadod nekem az XT-t hogy ne unatkozzon
Hy vagányok:)
Olvasgatom itt a gyorshajtás-kontra fotó dolgot,és igazat adok mindenkinek:)
Az én példám:meg van csinálva "okosba"a rendszám,és így bekaphatják a F-szt.........a kocsog adóbehajtó-szarházi-sumák banda.
Én nem élvezem úgy a motorozást hogy pl 50-es táblánál 49-el csorogjak:)
150-nel vidámabb.........és kapják bé:))
Bocsi az őszinteségemért:)
Tavaly kb úgy leszartam az egészet,hogy a Tuncsi rendszáma volt a Pegason......és úgy jártam meg Korzikát:)
Ha ezen görcsöltem volna bizt bünti..........fizetni meg néha így is úgy is köll:(
Szép nap:)lacc
Egyik legszarabb dolog, mikor 2 motor áll a garázsban csőre töltve, de sehova nem tud vele menni az ember, mert el van csúszva a vizsgákkal, szopja a faszt, és még augusztusban is UVzik...
ez így van!én azért néha centizem mert sokat megyek eléggé és muszály időt megtakarítani
Az a baj, kocsival tényleg nem megyek gyorsan, nem is centizem, hogy pl 9O helyett még 1OOal jó vagyok, de úgy bennem van, hogy nem az utat, meg a forgalmat nézem, hanem a mérőkocsikat, hogy már az lesz a balesetveszélyes.
meg amúgy jobb lett attól valami is hogy 300k a max büntetés aki akarja most is uygan úgy húzza...
kicsit úgy érzem hogy aki közlekedik az most a fő gonosz az állam bácsi szemében és meg kell büntetni mert ő a közellenség
Én erről pofázok folyamatosan hogy egy ilyen bagatell gyorshajtás egy családot simán padlóra küld,már nincs honnan elvenni,ha a kirónak egy olyan bírságot amiből egész hónapban élünk.
Vagy mint nálatok, gondolom ha nem tudtátok pótolni azt a pénzt több hónap alatt spóroltátok össze,bement egy olyan kasszába amit amúgy is csak mi töltünk,egy olyan rendszer büntet minket amit eleve csak mi tartunk el.
Undorító az egész
ja van itt is egy fehér vivaro meg egy piros wagon r+.... kötsögök
Most már nem az van mint régen hogy tudtam hol álltak és ott óvatosabban mentem(bár a gyorshajtásra mindig kényesen ügyeltem)hanem idióta és kiszámíthatatlan helyekre állnak mindenféle járművel Pl:veszprém után furgon az úttal merőlegessen tolóajtó résnyire elhúzva és onnét megy a móka,vagy itt nálunk a 70-es uton szakadt zsiguliból stb.
Nincs más megoldás ami a táblára van írva annyival kell menni,persze ehhez külön önkontroll kell főleg mint én is hogy egy furgont vezetek egész nap így igen nehéz