Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,közveszélyes bűnöző vagyok, elfogató parancs aztán mehetek a csillag börtönbe
persze, ezek mennek...akkor te is renitens gyorshajtó vagy.
engem eddig egyszer fotóztak le akkor kocsival a szentendrei úton voltam olyan galád hogy végig 70-es tábla van kivéve egy 100 méteres szakaszt ahol 60 és ott hajnali fél 3-kor közveszélyes módon 82-vel mentem 40k
75 ezer! ..... nem lakott területen, de még táblán belül okosan....tuti tök veszélyes lehettem.
mennyire húztak le?
hát, ha el mersz indulni ebben a bizonytalan időben! ... délutánig ott vagyok azon a szaron, aztán ha jössz, cserélhetünk egy pillanatra. Nem ijedtem meg, csak elbánok azzal is, meg amúgysem vagyok az a tépős fajta, nem szeretem a sztárfotókat. Tavaly volt kettő, igaz kocsival, de meg is hiúsította a nyaralást!
jaja utcai versenygumma a király
Na most akkor mi lesz? lesz szombaton délután közös gurulás vagy megijedtél az FJR brutális erejétől
Azért egyszer mindenkinek ajánlom a sportgumi kipróbálását,nagyon hegyes a profilja és egészen másképp viselkedik a jószág meg
hát a tapadás az valami brutál metál
Kb 20-30 rugóért szoktam venni a párat,csak sajna tényleg 2-3 ezer km-azt szevasz.
bazz fel kell basznom alulra a rendszámot én nem fogok fizetni állam bácsinak
ez tavaly körbejárt ez a kép. Az ember mondta is, hogy jól elkúrták a yardok, mert lekapták 121el, de épp gyorsulásban volt, pár másodpercel később már kaphatott volna 3OOezres büntit, de igy megúszta 2kilóval ha jól emléxem!
ha ahhoz elég nagy hogy a motort be tudd tolni meg le tudd mosni akkor ok
hogynelenne, csak fü van rajta, nem paprikapalánta! ....meg zsebkendőnyi!
én megyek
kaamuuugéééép, nincs is kerted.
Juni 5.en nem jöttök Kakucsra Ducati háziverseny lesz plusz Aprilia találkozó
azért mondom hogy kíváncsi vagyok ha elkopik majd veszek Brian-től másikat
hát az a csuklódtól függ....szereti sikálni a valagát!
én eddig csak michelint meg pirellit használtam kíváncsi vagyok mennyit megy el most a hátsóm majd
Metzeler sportec M1. Szerintem penge gumi. mivel sokat kétszemélyezek, 8ezret kibírt a hátsó. Tapad jól, mert majrécsík nincs, pedig nem nagyon forszírozom, hagyja magát. de már egy nagy kocka, vége van! Az első még féluton jár. Most egy D2O7 RR-t szereztem hátra, így sztem egyszerre fog elkopni az elsővel, a szezonvégi leárazáson meg nézek majd vmi jó kis szettet. A sportec M5-re fáj a fogam, de drága.
mi volt és mi lesz?
hát a gumim már nekem is oda van nagyon, várom az újat, de lassan érkezik nagyon! ....addig én is tojáshéjjon motorozok.
gumi csak e jeles verseny
akrában van E meg van hozzá tüv papír meg gyári program is van rátöltve a ecu-ra
Én visszatettem a gyári dobot mert az arrow-ban nincs E,meg vagy két lityivel levessebet fogyaszt a gép a gyári dobbal.
Ami viszont mostanában nagyon elszomorít hogy vettem két utcai gumit,és valami undorító milyen szarul viselkedik vele a motorom, csúszkál meg tompa profil miatt rémes lett az irányíthatósága.
Évek óta ilyen leharcolt sportgumival(racetek,003,ilyenek) járok és annyira megszoktam hogy ilyen utcait soha többé nem teszek fel az tuti inkább cserélgetem 3000km-enként.