Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah most ezt nem a két kis lukra írtam hanem a db killer-re hogy az nem kell bele :D
a kis lukat meg meg fogom nézni
próbáld ki, menj mögé fogd be a két kis lyukat, tényleg jobb!
szombaton citadellára jön valaki?
nekem nem kell bele imádom a hangját nem fogom elfolytani
nekem is egy hónapja mutatta az egyik cimbim, akinek van benne, de én mindig elfelejtek tenni bele, meg most amúgy is benne van a hangtompító.
bazz elfelejtettem megnézni, na sebaj majd megyek még vele
hát értekezlet után esküszöm megnézem azonnal
inditsd be, a kezeddel fog be mind a kettőt és meghallod, csak mély jön ki belőle, eltünik a kis "Pánsípos hatás"
neked is van benne?
de attól a kis liktól más a hangja?
vagy nézz bele vmi esztétikus csavart!
Jólvan, de én nem 459-el fogok elesni, amikor lapon van a gép. Mi van, ha eldőlök vele a kertben?
én esztergáltattam bele 1-1 kis dugót
azt a furatot ahova a db killert kell becsavarzni? mivel szokás azt betömni?
az akrák végén a furatokat "tömd be" valamivel, sokkal szebb lesz a hangja nem olyan "köpködős".
az ok én a moci védelmében tenném fel
én estem már elég sokszor, a bokám soha nem maradt ott, mert az első századmásodpercben elhagytam a "ojjektumot, teccikérteni?"
*dolgozni
Csak úgy zengett a mélygarázs amikor beálltam mindenki nézett hogy ki ez az állat
jóóóóóóreggelt! megyek a tunyóval dolgizni
hát jah a láb többet ér, de ha már veszek rá akkor tennék mind a 4 helyre csak olyan kéne ami ugyan úgy néz ki és ne kerüljön 82e ft-ba
ha a képgalériámat megnézed, nekem olyan van, ami az első képen! Ajcsiba kaptam hozzá. :) Egy csavart kell kiszedni, oda megy ez be...gyári, oda van tervezve, ott elég massziv a váz. Meg pont ott a lábam, ha perec van, bassza az annyát, ferdüljön a váz, de ne a bokám törjön szilánkosra. Pont tart egy olyan távot, ha ott maradna a bokám, akkor meguszná!
szerintem délután vége van már!
így van amúgy a két szett:
jaja ez is benne van, viszont tunyó oldalán rengeteg minden kint van hűtő, magnézium dekli, víztartály, másik oldalon olaj tartály... bár ezt még mindig jobb javítani mint a vázat... amit nem is lehet
viszont ha csak eldől vagy ilyesmi akkor meg sok mindent megvédhet