ja elég komolyan össze van rakva, de H11-es izzókészletet sehol nem találtam, pedig kéne mert menni akarok majd külföldre vele köv. hétvégén addig be kell rakni a kötelező dolgokat az ülés alá mert kint buziznak ezért
Hát szerintem akkor nyugodtan vegyél tuncit. Kiviszed, kétszer háromszor kereszbe jösz ki a körforgóból, egy két egykerék, ez megvan fél óra alatt, adrenallin megvolt, utána viheted a gyerkőcöt a játszótérre! ...erre való, ez egy élménymotor!
az utsó linken ami van, 279 oldal, abban benne van minden, még az is, melyik csavart milyen nyomatékkal húzz le. Az is benne van, milyen égő kell. Ami abban van az tutkeráj.
Az igazság az hogy gyerekjáték vele motorozni meg megvan már 7-éve élég ciki lenne ha nem tudnék kanyarodni vele.
Csak az a baj hogy kb 3-éve maximálisan kimotorozom az első kanyarban, ,ami utcán még nem zavar de pl: pályanapra tök értelmetlen menni vele, néha azért kimennék a hosszabb utakra meg annyira már nincs lehetőség, főleg hogy megszületett második kislányom nem is érdekel az egész(ez ilyen apa filing rájössz hogy a játszótérre menni ugyanolyan öröm mint zúzni egy kört)
A tetőnk meg ócska pala izé csere érett, megvennék de a tetőcsere ha nem jön ki annyiból hagyom a fenébe és veszek egy másik gépet,viszont ha nem jön be akkor inkább lemondom a vevőt,mert úgy összességében nagyon szeretem ezt a motort,meg sok az emlék is a mama sem akarja hogy eladjam, tehát a tuono az utolsó esélyem.
Nagyon köszönöm,tényleg hálás vagyok, hogy segítesz,minden héten megyek Veszprémbe furgonnal,de motorral nemigen,de ez annyira fontos nekem, hogy direktbe lemegyek ezért legalább lesz miért motorozni egyet
Onnét úgyis lehet faszákat gurulni,biztos ismersz egy két, jobb utat amit én hírből sem,cserébe ha budapest környékére jössz én is elviszlek az itteni körre.
futóműben... meg hát a kawát nagyon megalázza.. persze erőben is
lámpában h11-es izzó van létezik?
Csak az a baj hogy kb 3-éve maximálisan kimotorozom az első kanyarban, ,ami utcán még nem zavar de pl: pályanapra tök értelmetlen menni vele, néha azért kimennék a hosszabb utakra meg annyira már nincs lehetőség, főleg hogy megszületett második kislányom nem is érdekel az egész(ez ilyen apa filing rájössz hogy a játszótérre menni ugyanolyan öröm mint zúzni egy kört)
A tetőnk meg ócska pala izé csere érett, megvennék de a tetőcsere ha nem jön ki annyiból hagyom a fenébe és veszek egy másik gépet,viszont ha nem jön be akkor inkább lemondom a vevőt,mert úgy összességében nagyon szeretem ezt a motort,meg sok az emlék is a mama sem akarja hogy eladjam, tehát a tuono az utolsó esélyem.
Onnét úgyis lehet faszákat gurulni,biztos ismersz egy két, jobb utat amit én hírből sem,cserébe ha budapest környékére jössz én is elviszlek az itteni körre.