Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok 11-én alsóörs
már nincs rajta majd kipróbálom milyen azzal
Nagyon szép grat hozzá !
Majd gurulhatnánk együtt valamikor mert azért a photoshop csodákra képes manapság a JETIRŐL sok hamis kép van !
De így már hihető!
ha erre jársz, cserélhetünk!
Széééééép, mintha az enyémet látnám! Amit én csinálnék, vissza a gyári plexi, meg azt a mislen köcsögöt leszedném a sárvédőröl!
oldalamon megtekinthetők Jetiről a fotók azért beteszek ide is hátha lusták vagytok
Sziasztok lehet nemsokára eladom szeretett motoromat,és tető lesz belőle,de ha nem jön össze akkor idegből veszek egy tuono-t.
Viszont nagyon sok gépet kipróbáltam már a hosszú évek alatt,és elég hervadtnak éreztem mindet az FJR-hez képest ,de tounos barátom egy sincs így innét szeretnék megkérni valakit hogy motorozzon velem egyet és cseréljünk egy kicsit.
Nagy segítség lenne mert lehet egyáltalán nem jön be,akkor meg inkább hara-kirit követek el minthogy eladjam,mert a tounon kívül nem érdekel más.
szükséges volt, hogy beleférjek a bőrruciba. Most meg átestem a ló túloldalára, lassan lötyög már.
jólvan jólvan délután lakopom csak most le kell mennem itthonról... és kocsival
Hát igen lassan olyan már az a motor mint a JETI mindenki beszél róla de még senki sem látta!
Kiváncsi vagyok én is arra a mennydörgésre
már ideje is volna megmutatni a vasdarabot
ma is tekertem egy rövidet a bringával 50km-et kb. holnap ha nem fog esni - már pedig nem eshet mert hétvége van - akkor szépen lemosom mert tegnap este fél tízkor értem vele haza és rendesen tele van bogárral és utána csinálok róla pár sztárfotót
hát igen az jó pár kisiskolás meg egy pár jól lakott napközis
Mi van veled iszol te rendesen?
Vagy szálkásításba kezdtél vagy Norbirudit eszel?
109 az egy egész osztály kisiskolás
fogytam már 1O kilót január óta, már úgy nézek ki mint egy kisiskolás! 1O9 kg!
én csak 86 vagyok
nekem kigyulladt és olyan 12 ment bele akkor kb. még 4 maradt ha 16 literes a tank
Fogyni kell énis mázsás vagyok Vágóhídi példány
ja hát a fogyasztást normál emberrel kell számolni nem 110 kg os harcigéppel amugy meg 80kg nem köő leszo
oni !
jó, mind a ketten vagytok 6O kilósak....nekem előbb világít!
4 liter.....én már mentem 5O km-t világitó lámpával!
Hozzáteszem múltkor sm attival ugyan akkor raktuk tele a gépeket azonos tempóval mentünk és egyszerre villant fel mind a kettőnknél!
Nekem 8-9 liter fér bele ha kigyullad a lámpa a tankom 16 liter szóval 7-8 kb én ha nem állatkodok akkor közel 80 km-t elmegy az első kivillanásnál!
Nekem először felvillan pár másodpercre utána megyek vele még 20 km-t ekkor folyamatosan égve marad a lámpa és onnantól még 50 et simán elmegy.
De ha folyamatosan elkezd világítani akkor megtankolod és nem ér meglepi