Hát igen én mikor megvettem csak egy 15 perces próbakört mentem vele!Tudtam hogy nem egy masszázsfotel de mire Paksról kis kerülővel hazahoztam Ajkára azt hittem végem van.De kb 2 menet után hozzászoktam.Meg hát a hang és az adrenalin mindenért kárpótol !
de szerintem én voltm, de aztán teszteletem mind a két gépet és mille nagyon állat de kényelmetlen legalábbis nekem már fél óra után éreztem a csuklóimat...
tunyó viszont még a Z-től is kényelmesebb szélvédelem meg eddig sem izgatott annyira, de ebben is jobb mint Z volt
Szevasz plazer! Gratula a géphez
Nem te hívtál még márciusban az RSV miatt?
Akkor gondolkoztál asszem hogy tónyó vagy RSV .
A lényeg hogy üdv a klubban aztán ahogy szittttyuu is mondta Alsóörsön remélem összefutunk egy közös morajlásra
ok én szeretnék menni elvileg reggelre van lebeszélve 7-8 körül kell érkeznünk szóval pikk-pakk át tudunk még menni, átnézi olajcsere stb. két mocin szerintem legkésőbb dél körül végeznünk kell
Az a tuti végül is, az elején lássa szaki. Én is elvittem tavaly még szakszervízbe, mert még garis volt, de most már ezeket az egyszerűbb dolgokat megcsinálgatom.
Na majd ha jössz, jelezz. 3 Tuono, meg egy RSV lesz a csapatban amúgy is, csinálunk egy rögtönzött aprilia találkozót.
jah persze harley buli, hát figyi ketten megyünk a szervízes sráchoz - amúgy utána szívesen csinálom majd én is itthon - de ez a csóka csak apriliákkal foglalkozik nagyon vágja a témát szeretném egyszer az elején átnézetni vele a-z-ig utána nyugodt leszek
jön velem Dani barátom is - mille factory-ja van - azt is átnézi a srác
meg Zozi haverom is velünk gurul - 2003-as tunyója van - utána így hárman lehet átgurulunk még! de hát ők nem én szerintem akkor is átnézek, de jönni fognak ők is :D
meg Tomi havernek 883-as sportstere van úgyhogy Ő meg amúgy is lent lesz biztos
tunyó viszont még a Z-től is kényelmesebb szélvédelem meg eddig sem izgatott annyira, de ebben is jobb mint Z volt
Nem te hívtál még márciusban az RSV miatt?
Akkor gondolkoztál asszem hogy tónyó vagy RSV .
A lényeg hogy üdv a klubban aztán ahogy szittttyuu is mondta Alsóörsön remélem összefutunk egy közös morajlásra
Na majd ha jössz, jelezz. 3 Tuono, meg egy RSV lesz a csapatban amúgy is, csinálunk egy rögtönzött aprilia találkozót.
jön velem Dani barátom is - mille factory-ja van - azt is átnézi a srác
meg Zozi haverom is velünk gurul - 2003-as tunyója van - utána így hárman lehet átgurulunk még! de hát ők nem én szerintem akkor is átnézek, de jönni fognak ők is :D
meg Tomi havernek 883-as sportstere van úgyhogy Ő meg amúgy is lent lesz biztos