Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.....vacsorázni száljál le róla azért!
áá én most is szeretek kényelmesen menni persze ha mille lett volna belőle akkor sem panaszkodnék el tudnám azt is viselni
Bírnád még te is csak a te korodban már elkényelmesedik az ember !
najó látom nincs nagy tolongás, lényeg megvan a gép benne is van az első 200km egy állat imádom
váááááháááháááhááá na mitől van jóóóóó kedvem ?
meg még fiatal vagy, bírod!
hát ezt jól meg kókányolták? Hova lett a kipu a túloldalról?
jah csak tunyó annyiból jobb hogy ugyan az az adrenalin, hang csak közben kényelmes is sőt lehet gyorsabbnak is érzed rajta mert fúj a szél
Hát igen én mikor megvettem csak egy 15 perces próbakört mentem vele!Tudtam hogy nem egy masszázsfotel de mire Paksról kis kerülővel hazahoztam Ajkára azt hittem végem van.De kb 2 menet után hozzászoktam.Meg hát a hang és az adrenalin mindenért kárpótol !
de szerintem én voltm, de aztán teszteletem mind a két gépet és mille nagyon állat de kényelmetlen legalábbis nekem már fél óra után éreztem a csuklóimat...
tunyó viszont még a Z-től is kényelmesebb szélvédelem meg eddig sem izgatott annyira, de ebben is jobb mint Z volt
Szevasz plazer! Gratula a géphez
Nem te hívtál még márciusban az RSV miatt?
Akkor gondolkoztál asszem hogy tónyó vagy RSV .
A lényeg hogy üdv a klubban aztán ahogy szittttyuu is mondta Alsóörsön remélem összefutunk egy közös morajlásra
meg yoshi... nem rizsrakéta ez
ez az évjárat 1 dobbal nem is mutat szépen...
szegény tuono egy dobbal az is yoshimura.... ki tette ezt szegénnyel...
na az biztos NEM , de EZ?
Ez nem jó hozzá ?
2003 as tuono hoz, nincs valakinek kézikönyve pdf ben? próbálom keresni neten is de eddig sikertelen
Ámen
még a piros fehér ami nekem tetszik
jaja....szép szín, nekem ezek a lakkozottak jönnek be!
most nézem az én gépem full olyan mint a tied
ok én szeretnék menni elvileg reggelre van lebeszélve 7-8 körül kell érkeznünk szóval pikk-pakk át tudunk még menni, átnézi olajcsere stb. két mocin szerintem legkésőbb dél körül végeznünk kell
Az a tuti végül is, az elején lássa szaki. Én is elvittem tavaly még szakszervízbe, mert még garis volt, de most már ezeket az egyszerűbb dolgokat megcsinálgatom.

Na majd ha jössz, jelezz. 3 Tuono, meg egy RSV lesz a csapatban amúgy is, csinálunk egy rögtönzött aprilia találkozót.
*leírtam hogy ketten erre felsoroltam 3 embert 3 motorral
jah persze harley buli, hát figyi ketten megyünk a szervízes sráchoz - amúgy utána szívesen csinálom majd én is itthon - de ez a csóka csak apriliákkal foglalkozik nagyon vágja a témát szeretném egyszer az elején átnézetni vele a-z-ig utána nyugodt leszek
jön velem Dani barátom is - mille factory-ja van - azt is átnézi a srác
meg Zozi haverom is velünk gurul - 2003-as tunyója van - utána így hárman lehet átgurulunk még! de hát ők nem én szerintem akkor is átnézek, de jönni fognak ők is :D
meg Tomi havernek 883-as sportstere van úgyhogy Ő meg amúgy is lent lesz biztos