Én visszaraktam a hangtompítót. Ritkán ugyan kiveszem, de azzal jobban tetszik! Nem anyáznak a városban, ha meg városon kivűl megtépem, ugyan az majdnem a hang. .... Gyere le vele az alsóörszi makerkodásra 2hét múlva!
persze tudom hogy adták mellé de hasznűltan már nem biztos hogy megkapot mert lehet már eladták róla vagy valaki lezúzta vagy akármi szóval így szerintem extrának számít
meg két akra nélkül olyan lenne mint a fél lábú sprinter
ritka kivételek egyike! ...de pont veletek nem akarok vitázni, mert a Z1OOO is nagyon tetszik nekem, föleg a Te szinedben. Fasza motor mindegyik, a lényeg, hogy fújjon rajta a szél!
nyugi nyugi...ezek mind jártak hozzá ajcsiba...nekünk is ez a konfiguráció van! Gyakorlatilag, ha kiszámolod, kapsz egy jó pár százezres ajándékot! ....de akkor remélem kezded kapisgálni miért fikázzák ezeket a motorokat? Irigységből!
Nekem a túraplekó nem jött be, el is adtam. Pont akkora vagyok, hogy a sisakomra dobta a szelet, dübörgött mint az állat! Meg a picivel jobban is tetszik, plussz a szelet leveszem mellel!
jaja a 2 akrapoviccal meg van rajta kis túra plekó, de megvan a gyári is meg a gyári dob is, illetve van hozzá üléspúp is, minden gyár papír, kulcsok kipuhoz tüv papír stbstb..
ugysem értik... méghogy rángat....nem tudnak motorozni. Mielőtt valaki ráül egy 4hengeresre, ráültetném egy 1, vagy2 hengeresre, hogy tanulja meg kezelni a kuplungot!
Olajcserét csináld meg te, spórolsz egy kicsit, meg ismerkedsz a motoroddal! Persze, ha érdekel az ilyesmi, én nagyon élvezem. Egyszerű, gyors.
http://www.apriliaforum.com/fo...
A durvaszűrőt hagyhatod, az úgysem lesz koszos, de ha gondolod vedd ki!
viszont tunyó/mille pároson olyan dolgok vannak amik egyenlőre japán gépen még álom kategóriába mennek
meg két akra nélkül olyan lenne mint a fél lábú sprinter
Nekem a túraplekó nem jött be, el is adtam. Pont akkora vagyok, hogy a sisakomra dobta a szelet, dübörgött mint az állat! Meg a picivel jobban is tetszik, plussz a szelet leveszem mellel!
Csak szépen:)
Nem bunkó modon:)