Addig ne vegyél bele semmit,amíg nem tisztázódik melyik blokk van benne,mert vannak különbségek a görgőméretben.
Sajnos ez egy "sportrobogó" ,nem igazán szereti a kátyúkat,a földutakat meg pláne.Néha le szoktam menni nyáron a Tiszára vele,de kész rémálom,úgy ráz.Csoda ,hogy nem esett szét.Havernak mindig ilyen régebbi 125-ös japán csodája van,most pl egy Yamaha cygnus.olyan mint egy hajó...Eszméletlenül kényelmes és jó a rugózása.Nagyon csúnya motor,nekem nem jön be,viszont mikor kipróbáltam,olyan volt az sr után ,mintha átültem volna egy krosszmotorra
Figyu!Ha 1 db-ot mutatsz nekem gyári új kipufogót amin így néz ki a tompító ünnepélyesen kérek elnézést!De nem fogsz találni mert az a hőtől szineződött el,az eredeti színe az az arany-barnás!A fekete az elszineződés.Így akkor szineződik el ha sokáig koppon használják vagy kiszedik belőle a gyapotot.Arra nem gondoltál hogy a másik oldala miért nem olyan-a belső oldala?Melyik gyár adna ki ilyet?Innen a monitorról ezen a pici nem is jól sikerült fotón meg lehet ezt állapítani.Akinek meg a kezében van,az nem látja?Amihez nem értek,ott nem bonyolódom vitába!Nekem nem kell bizonyítanom,nem a neten tanulok "bütykölni".Javítani szoktam.Csak tele van a hirdetési oldal "50km-es meg patika" hirdetésekkel aztán a fotó mást mutat.Oltogatást meg fejezd be,a tények nem melletted állnak.Szakmai vitába remélem nem fogsz belemenni "hogy működik a membrán" és hasonló "tudással".
Ja,fordítsd el a tompítót a kipufogón hogy az a fele látszódjon ami egyszínű-így hamarabb eladod!Ez jótanács volt !
Igen teljesen igazad van abban, hogy az én motoromról kellene a képet feltenni, de ahoz kölcsön kell majd kérnem egy fényképezőt.
Majd készítek róla képet. Más... Nem igazán vagyok meg elégedve a robogó futóművével. Szart sem ér, egy rémálom! Csak sima betonúton lehet vele közlekedni, ha már van egy kicsike kátyú egyből vége mindennek. Ez normális?
Jobb lenne,ha saját képet dobnál fel,gondolom ez netről szedett,mert ebben nem angel eyes lámpa van,mint amit írtál,ez első ránézésre ditech,nem karbis,legalábbis én nem látom rajta a berúgókart.
Nem te okoskodtál bele azzal,hogy a tompító elszineződöt? Miközben nem úgy van. De ha azt mondtad volna egyszerűen,hogy nem lesz jó az sr-hez akkor elfogadtam volna. Nagy szaki lehetsz te is. Pont az ilyen okos kis csókák miatt szerelik sokan a saját motorukat. És Igen,a stílusom minősít,de csak azért,mert nem bírom a beleszólós embereket elviselni
A srác Piaggio blokkos SR-hez keres kipufogót.Aki látott már életében akár csak képen is,az tudja,hogy ez a króm csoda oda nem lesz jó.Tehát lesz neki egy 10E +Posta levélnehezéke.
Motoros a motorossal nem b.szik ki.
A hirdetőnek meg nem fogok válaszolni többet,mert a stílusa saját magát minősíti.
Jópár év motorszerelési tapasztalat mellett mindig akad ilyen hozzánemértő de azért okoskodó.
Tényleg? Ki vagy te? Valami irgalmas szamaritánius? Ki kérdezte a véleményed? Miért nem mész és nézel inkább real madrid meccset,vagy minimaxot. Úgy érzed bele kell köpnöd más üzletébe? Mi? Jobban jársz ha halkulsz.
A leömlő is el van szineződve,az 50km nevetséges,ahogy az is hogy az Aprilia SR fórumba beraksz egy ilyen hirdetést!Ha nem értesz hozzá akkor illő utánajárni mihez jó pl. !
Mielőtt bele okoskodsz elmondanám,hogy a tompító nem elszíneződött,hanem ilyen a fényezése. És ki mondta,hogy kibaszott teljesítményt fog növelni. Halló! És a telefon másik felébe nem neked kéne beleszólni! Capise?
Sajnos ez egy "sportrobogó" ,nem igazán szereti a kátyúkat,a földutakat meg pláne.Néha le szoktam menni nyáron a Tiszára vele,de kész rémálom,úgy ráz.Csoda ,hogy nem esett szét.Havernak mindig ilyen régebbi 125-ös japán csodája van,most pl egy Yamaha cygnus.olyan mint egy hajó...Eszméletlenül kényelmes és jó a rugózása.Nagyon csúnya motor,nekem nem jön be,viszont mikor kipróbáltam,olyan volt az sr után ,mintha átültem volna egy krosszmotorra
Ja,fordítsd el a tompítót a kipufogón hogy az a fele látszódjon ami egyszínű-így hamarabb eladod!Ez jótanács volt !
Igen teljesen igazad van abban, hogy az én motoromról kellene a képet feltenni, de ahoz kölcsön kell majd kérnem egy fényképezőt.
Majd készítek róla képet. Más... Nem igazán vagyok meg elégedve a robogó futóművével. Szart sem ér, egy rémálom! Csak sima betonúton lehet vele közlekedni, ha már van egy kicsike kátyú egyből vége mindennek. Ez normális?
Motoros a motorossal nem b.szik ki.
A hirdetőnek meg nem fogok válaszolni többet,mert a stílusa saját magát minősíti.
Jópár év motorszerelési tapasztalat mellett mindig akad ilyen hozzánemértő de azért okoskodó.
Teszek fel egy képet. Az biztos, hogy karbis és nem injektoros.
És milyen, mekkora a gyári főfúvóka mérete?