Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én egy kis rezgést érzek sajátomon, de nekem sztem a gumi széle, vagy a fék vagy-vagy ,
a maró érzés kanyarba mikor bedöntöm de nem fékezem akk iss érzem lehet a hátsó dobtól! ? meg indulásnál! de amúgy egyenesben nem! nem lehet a hátsó hajtás csapágya?
lehetségess h a főtengely vagy a gyűrűk csörögnek?
"pici csörgő hangja van! de fel lett újjítva a blokk! bejáratós még!" Jah persze, fel van újítva de csörög.....
Maró érzés? gumik,vagy a fék esetleg
az ugye fekvő mina? mennyi lenne a kipufogó ára?
Sziasztok! Lenne pár megmaradt cucc a Di-Tech-emből!Gyári bontatlan csomagolásban!Kicsit olcsobban odaadom mint ami rá van írva!

fehér rugó 1500
görgőszett 1200
röpsúly rugók 600
Hay mindenkinek!

Lenne egy 1994-es sr amin komplett gianelli sport kipufogórendszer van és sportlégszűrő. Szeretném gyári kipufogóra és légszűrőre cserélni kit érdekel jelezzen!
Lehetőleg egybe szeretné elcserélni a szettet.
(nem saját cuccom csak közvetítő vok!)

Csatoltam képet körülbelül ilyenek, a kipufogó dobja karbonszálas.
üdv srácok.tegnap lettem tulajdonosa egy aprilia sr50 old-nak! levegős,karbis! menyi a végsebessége gyárilag? hogyan lehetne kiszedni belőle a folytásokat? hol vannak? hengerben esetleg valamit kireszeljek? vagy membránnál van? karbiban? kipufogóban? Sito kipufogója van!ja és érdeklődnék h ha kanyarodom vele akk erőtelyes marő érzése van a mocinak! mintha valami nagoyn ki lenne? hátsó kerék csapágy? fogas kerekek a hajtásban? pici csörgő hangja van! de fel lett újjítva a blokk! bejáratós még! várom a válaszokat! üdv.
Hello!

Vácon vettem, de tényleg hallgas Kinter-re, ha teheted, cseréld ki a lámpát.

Üdv

Tomi
köszönöm!
Már többször leírtam hogy mivel lehet helyettesíteni. Cseréled a teljes első lámpát.
http://bolthely.hu/robogoalkat...
Ennek elég jó fénye van, most nagy hasznát is vettem, hogy a szomszéd városba járok át a nagymotor KRESZ oktatásra. Ezzel már lehet látni, 35W-os izzó van benne.
Csak a bele való izzó megy bele, a többinek más a foglalata. P26s a foglalat neve, ebből az izzóból létezik 25W-os is. A projektor viszont csak a 15W-ot bírja el.
helló nekem kellene a fötengely az sr-böl menyi lenne az ára? vagy a komplet motor ahogy van!üdv
kinter!
GubisTamas is kapott valami izzót, az milyen lehet akkor? az a 25 w-os cucc, ami megolvasztotta a foncsort.
egy sima halogénlámpát is bele lehetne tenni, vagy ilyesmit?
hol vetted egyébként az izzót?
értem. és esetleg mivel lehetne azt helyettesíteni?
Egyébként ha a bele való gyertya van benne, és főtengely csere óta csinálja (előtte meg jó volt), akkor szerintem egyértelmű hogy valami nem lett jól összerakva. Én alaposan megnézném a kompresszor tömítését, a csöveit, és a bilincseket is, hogy nem enged-e mellette a levegő. Azért gondolok ilyen hibákra, mert ezeket az ECU nem tudja hibaként kijelezni. Sok szerencsét....
"segítséget kértem nem baszogatást!" Nem annak szántam, de majd Te is rájössz mekkora egy rakás sza.. a ditech. Csak addigra pár Ft-al kevesebb lesz a zsebedben.
Én csak tényeket közöltem.
szeretem ezt a motort...1 évig széthajtottam és semmi baja nem volt...igaz most van...de rájövünk mi is az...és remélem ismét tökéletes lesz.
17 éves voltam mikor megkaptam...nekem álom volt akkor ez a motor, most meg úgy a szívemhez nőtt, hogy nem akarom eladni...
segítséget kértem nem baszogatást!
Ne legyé má ilyen izé................
"tamas927 kíméljetek a szar ditech...add el verziótól..." Szar ditech, add el, gyújtsd fel, vagy költsd rá a gatyádat, és úgysem lesz jó. Szívesen......
Szia tomas927, esetleg megsérült,vagy nem megfelelő főtengő szimering, gyengélkedő légkompresszor nem megfelelő benzinnyomás, áteresztő benzinnyomás szabályzó áteresztő tömítések, stb-stb. ezt sajnos így messziről nehéz megmondani pontosan, üzem közbeni nyomásmérés sok mindent elárul.Ha a hiba lámpád nem villog akkor valószínű mechanikus problémád lesz. Ja és nem szar a ditech csak egy kicsit (nagyon) melós Sok sikert!
Hali!
főtengely csere óta...eldobálja a gyártyát a motor...van mikor 100km-t bír, van mikor 6ot(3x is előfordult)...szétlett szedve...kitisztítva/átvizsgálva minden...comp semmit nem ír...és ismét eldobta...mentünk vele 50-60km-t kivettük a gyertyát..szép őzbarna...nah ismét mentem vele kicsit azt egy nagy robbanás...gyertya tiszta fekete és a motor se akar menni :S
nah mit csináljunk még? nagyon szeretem ezt a kis szart...kíméljetek a szar ditech...add el verziótól...
köszi