Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy hajrá.................már rég kellett volna..............lassan 30e-ren is túl vagyok...............szerelnem meg nem kellett csak a kopó,fogyó dolgokat............olaj,szűrők,fékbetét,tükör,kormány,bukógomb
a.
A lényeg az, hogy ez is megvan elsőre. Ahogyan a B-s jogsim is elsőre lett meg. Nem kell szégyenkeznem senki előtt, hogy hányszor butkam. Erről vegyetek példát, és ne a kiskapukat keressétek (125/50)...
Nem ez a lényeg.....
Hehe................nekem 75/75 volt.
"Gratulálunk, Ön sikeres KRESZ elméleti vizsgát tett 'A' kategóriából. 75 / 70 pont."
tegnap este én örültem h nézni tudtam nemhogy még a formáját...:D
Magától értetődő hogy hova kell bekötni ha már csak a formáját nézed :)
sárga-sárga, zöld-piros, sötétkék-fekete.
A gyári 4Ah-s, a Banner Bike Bull AGM 5Ah-s még épp befér.
Hello!
Ditech-be milyen akkumulátort érdemes venni? Hány amperos,esetleg milyen márkájú?
Dilemmába ütköztem:d
Aprilia sr factorymba vettem ledes hátsó lámpát
a régi lámpának sárga zöld sötétkék kábelje van az újnak sárga piros fekete na most milegyen?Semmi leírás hozzá...Nemakarok kockáztatni me még a végén lebassza a biztit és az elég gáz lenne...
én is erre tippelek h nem lett fel újjítva! mert azóta egyre jobban csörögnek a gyürűk,meg a főtengely csapágyak! :S:S gyanítom h itt valami nem oké! :S:S de majd télen megcsinálom! addig nem foglalkozom vele! köszönöm az infókat!
előző hozzászólásba megadtam a tulaj e-mail címét vele kell megbeszélned a továbbiakat.
hi

megadom a tulaj e-mail címét vele meg tudod beszélni a továbbiakat meg persze a képeket is ő tud küldeni a cuccról.

karolyi.gy@invitel.hu

Sok sikert a cseréhez!
ha jó a motoromra, akkor engem érdekelne a dolog, akár mindkettő együtt.
tudnál adni egy e-mail címet, vagy egy msn-t, vagy valamit? :D
épensséggel lenne egy gyári kipufom fekvő minára, WWW-n volt , de hogy gondoltátok a cserét?
Használtan vette ismerősöm az sr-t és neki nem jön be így. Hozzáteszem nem suhanc gyerekről van szó szóval nála nem a teljesítmény és a sebesség a nyerő hanem a szép hang és élettartam ezért szeretné gyárira visszaállítani a gépet.

Olyan ajánlat is érdekel aki csak sport kipufogót tud gyári kipufogóra cserélni és sportlégszűrőt gyári légszűrőre nem feltétlen kell egy helyre mennie a cuccoknak.
Azért attól a 6.2-től ne ess hasra. Egy jó henger simán nyom 9 bar-t is. Bár a henger a szakszerű(!) bejáratás során egyre erősebb lesz. Bár nálad szerintem nem ez a helyzet. Gyanítom hogy az a motor nem lett felújítva.
a kompresszióm 6.2 bar! pöcc re indúl hidegen is! így nem nagyon értem! :S de télen lehet h szét szedem és megnézem! köszönöm.üdv.
köszi.üdv.
egy old sr-ben annak a valószínűsége, hogy még benne vannak a folytások, igen kicsi...
egyszerűen csak átbasztak, és nem lett felújítva.. 70-nél többet kellene mennie!
ez enyém úgy megy 85-90-et óra szerint, hogy már erőteljesen felújításra szorul
miért akarja cserélni?
huh passzolom nem vok ebbe a robogó blokkokba jártas. Maga a motor az 1994-es sr. KP-ba nem megy csak gyári sr kipufogó és gyári légszűrő.
óra szerint 90-95 között ment, de felújításra szorul már
értem,köszi. a tiednek menyi a végebessége? mert az enyém nem nagoyn akar menni 70-nél többet! :S és jobb lenne valami nagyobb végsebesség! :S :P üdv. folytások hol vannak a mociban?