Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát sokan érdeklődtök. Fasza,pedig kicsi forint a kipu!
De most lett benne gyertya cserélve. Mi okozhatja ezt?
Hat döglött gyertyámból 4-el pöccre indul, de a terhelést, fordulatot nem bírják. Egy próbát megér.
de egyébként pöccre indul(t) és kb 300km-rel ezelőtt lett benne cserélve a gyertya:S
Sziasztok,lenne egy kipufogóm eladó. Csak pár kilométer van benne. Szerintem fekvő minarellire is jó,minden tartozékával és dobozával.
Ajánlatokat ide várok,és ha az ár megfelel nekem akkor a tied. Személyes átvétel vagy előre utalás után postázom.
egyetértek, írtam is.
haligali mindenkinek van eladó 1 ditech levegőinjektorom üzemképpes motort bontottam el kb 6 hónap vártam hogy kifizesséka levegő injektórt hát eddig vártam most meghirdettem
http://www.kepesmotor.hu/motor...
'o,o'
Első körben gyertya.
Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy vmelyik nap beindítottam a mocit, járattam mert hideg volt, játszottam a gázkarral, aztán egyszer csak nem reagált a gázadásra, majd leállt, és nem bírtam beindítani. a melóhely-lakás távolság kb 10km, kedvem nem volt tolni, trailerrel hazaszállítottuk, másnap beindult, és reagált a gázadásra is, aztán leállítottam, 20 perc múlva mondom megyek vele egy kört, beindítom és megint nem reagált indítás után a gázadásra...:S:S Mi lehet a baja? Vki segítsen pls
Telonál nyúljatok fel. Simán lehet cserélni, talán kis türelem nem árt.
Melyik megoldással bírta megcsinálni a lámpát?
Köszönöm segítségedet.
Köszönöm válaszod.
a gyárilámpánál elég ha alulról benyulsz, ha ügyes vagy kitudod szedni,
Értem és igazad van. De az enyémre is sokat kéne költenem hogy igazán jó legyen már elkezdtem felujitani, de sok a meló vele. Most működik indul megy de nem az igazi sokat kéne vele foglalkozni. Na majd megálmodom mi legyen.
Jól gondold meg, ha működőképes motort akarsz működésképtelenre cserélni! Nem javaslom.....
Köszönöm a gyors választ lehet megpróbálkozom vele, indul csak gyenge legalábbis a telefonba ezt mondta az ember, na majd kiderül, lehet cserélem nekem egy italjetem van de valahogy ez jobban tetszik. Ha minden igaz létrejön az üzlet majd jelentkezem mi volt vagy van vele... mégegyszer köszi.
Jah, és a membrán ellenőrzése.
A jég lehetett a kipufogóban összegyűlt kondenzvíz is. Én először mérnék egy kompressziót, ez sokmindent elárul. Ha ez jó, akkor nagy gond nem lehet. Karburátor tisztítás, új gyertya. Ha ezek után sem jó, akkor főtengely szimering csere.
Hát a múltkori minusz öt állitolag az hogy jeget köpött én sem tudom mit jelent. Elvileg indul is egy rugásra csak nem pörög föl gyenge mint a harmat nem tudom én sem nagyon értem a dolgot.
Milyen múltkori fagy? Mi az hogy jeget köpött?
Ez állitolag a moltkori nagy fagynál volt beinditotta és állitolag jeget köpött aztán erö elfogyott, érdemes vele foglalkozni?
A viz nem folyik sehol állitolag beindul pöccre csak nincs benne erő felpörög csak gyenge és állitolag nem fagyott szét semmi...
"Nem lehet neki olyan nagy baja" Szétfagyhatott a blokk, a hűtő, a termosztát, a vízcsövek. A fagytól deformálódhatott még pár dolog. Cserés a vízpumpa. Kinek mit jelent hogy nincs sok baja......