Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
nem indul be a motorom, olyan mint ha nem lenne szikra vagy nem tom
pls segítsetek mert nem tudok suliba járni-.-
Érdekes:/
Nekem most azabajom hogy tökjó menne a motor de egyszercsak belassul és hiába rángatom a gázt csak nyöszörög míg szépen lenem áll és lefullad!Mintha egyszercask kifogyna belőle az erő
Köszönöm robogotuning.hu.
Miért milyen van benne?Mindenesetre érdemes lenne nézned egy gyertyaképet,hogy milyen az égés...Most van nálam egy kíwéj fuckt aminek átégett a dugattyúja,olyan szegény keverékkel ment.
Szerintem nem...ott valami más gond lesz.Gondolom "szép fekete"-kormos a gyertyád.Minimális mértékben lehet közrejátszik,ha nem tud a motor üzemi hőfokra felmelegedni,de általában a gyertyát a sok benzin-kevés levegő vágja haza.Mindenesetre 100%-an nem lehet kizárni,mert ezzel a "hibajelenséggel" még nem találkoztam.
fekvő minarelli blokkra vennék használt, de jó állapotú handmade tt-t vagy zx-et 10 ezerért.
ha más fajta eladó sorba került, de szintén jó állapotú sportkipud van, ami jó a fekvő minára akkor is írj!

mityok90@gmail.com
Sziasztok

Havonta kiégeti a motorom a kipufogó tömítést miért lehet?

Rossz minőségű tömítést veszek ?
Hát ez... marhajóó... :D
Emiatt vajon tönkre mehet a gyertya?
Jól olvastad,jobbra fenn kell lennie,ha szemből nézed,ha jobban megnézed a fülbe bele is "írva" hogy "UP"
Üdv.

Olvastam apriliaforum.com -on, hogy a hengerfej tömítés "fülének" felfele kell néznie.

http://citybike.hu/shop_ordere...

Nekem lent és baloldalon van.(motor szerint nézve)
sziasztok
Zx dobot h lehet szétszedni gyapot cseréhez?
Előre is thx!
Köszi szépen az infót, hétvégén kiderül az ennyémmel mi a helyzet.
üdv

tamás
Nekem az a kis lemezke volt kilágyulva, ami az izzó aljához ér. Ezen kellett feszíteni. Egy idő után meg a kis lemezkét tartó szegecs szakadt le, ezt pótoltam egy csavarral. Aztán meg meguntam és csináltam egy LED-es lámpát. Aztán eladtam, és vettem helyette egy CPI popcorn-ba való lámpát. Ez 35W-os és elég jó fényt ad.
Hello!
Hétvégén jutok el odáig h. szétkapjam.
Neked mi volt vele?

üdv

tamás
Sziasztok!

A napokba elő jött egy szeríz kulcs a factory-m kijelzőjén és érdeklődni szeretnék, hogy, hogy bírom eltüntetni :)
Előre is köszöm
Sziasztok!
Tudja valaki immobiliseres sr nek a kódját?(ha mindnél ugyanaz?)Amivel kulcs nélkül be lehet indítani? Vagy egy szakit rá,aki megoldja?
Köszi
Pedig elhiheted hogy tényleg ennyit fogyaszt. Én nem vagyok motorszerelő, meg annyira nem is értek hozzá, de a nyakamat rátenném a fogyasztásra.
A 2 liter az nem valóságos egy 50ccm-es kétütemű karburátoros motornál, még akkor sem ha csak 30-al mész vele... Max akkor ennyi a fogyasztása, ha tűző napon áll 1 hónapig, és nem indítod be...
Ha szétszeded, akkor meglátod hogy miért nem világít. Nekem is volt bajom azzal a kis lemezkével, egyszer érintkezett, egyszer nem. Ha jobb világítást akarsz, akkor:
http://bolthely.hu/robogoalkat...
Normálisan használom. amikor lehet akkor megyek..... lakott területen kívűl 70-80.....de nem vagyok az a száguldozós. óra szerint 95 a vége de azt tudjuk hogy az nem teljesen fedezi a valóságot az sr-nél legalábbis.

A sárvédőcsavar meg szokásos menethiba miatt áll úgy. Szal 1 menettel odébb lett rakva hogy ne lötyögjön.
első sárvédővel mi lett? csak nem a csavar feje adta meg magát? (nekem(is) letörött)
erre igazából akkor tudok válaszolni,ha elárulod,hogy használod , ha téped ,ritkán araszolsz akkor kevés
Kevés vagy sok? csak mert valóban ennyit eszik.