Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintetek ez milyen lehet?
ékszíj
már nincs fenn.. tegnap előtt kb 1 órán keresztül kerestem, már mindenhogy beírtam, de magyar nyelvű nincs fenn...
szuper,köszönöm. Én is most cserélem havernak. Már elölre köpködök,dehát ezt is meg kell csinálni!
Enyémbe (2003 morini ditech) 30*40*8-as kell. Most fogom cserélni.
sziasztok! Srácok,aki tudja,irja már le nekem a teleszkop szimmering méretét, sr50 ditech mociba! 2 körlámpás,morinis. Köszi elölre is!
google-ba beírod és már tölteted is én is onnan szedtem!
ha adok egy e-mail címet, akkor tudna nekem küldeni valaki egy sr50 kezelési és karbantartási útmutatót? (magyar nyelvűt)
2000 körüli fekvő vizes mina
Az attól függ hogy a Tiéd milyen évjárat és milyen blokk.
értem! kösz! és gyárit honnan lehet venni?
Sziasztok! Segítségeteket kérném most jöttem hazafelé és mikor beindítottam a motort a blokk felől folyt a víz viszont nem a vízpumpa oldalán hanem a másik oldalt menet közben viszont nem folyt tovább, hazaérve még volt benne víz. Mit kéne megnéznem rajta?
Olcsót meg ne vegyél, mert rába....ol mint én. Kinyúlt az RMS szíj ~1000km alatt, pedig én aztán nem gyilkolom.... Én most gyári szíjat fogok ár venni, mert az biztosan nem szar.
Sziasztok!
Lenne egy eladó gyári Aprilia oldalsztender az utolsó szériájú /talán 2005 vagy 2006-tól/ SR50 robogóhoz.
Ára: 9000 ft /bolti ára 16000ft/
Ha valakit érdekel a kis.adrian(kukac)freemail.hu címre jelezzen
köszi :)

milyet ajánlanál egyébként hozzá? full gyári az egész. nem valami tuning kevlár szíj kell, mert úgyse lesz kihasználva, szal nem is akarok rá sokat költeni.
Az új szíjjal mindenképpen jobb lesz.
most ha lesz benne egy új szíj, akkor a kuplung még mindig csúszni fog, és ugyanúgy fog gyorsulni mint eddig? vagy valamit azért javítani fog rajta?
Az "égett" harangnak semmi köze a szíjhoz. Ilyenkor a kuplung csúszik, és ez folyamatosan érezhető és egyre rosszabb lesz. Extrém esetben vetemedhet a harang és teljesen felkeményedik a kuplung pofa. Bár én a képekről nem látom hogy ez a kuplung égett lenne....
igazából nem vagyok akkora guru, h ennyire vágjam. lehet hogy az, de lehet hogy a szíj.. ez már elég szar állapotban van, ha benne lesz az új, akkor szerintem többet tudok ezzel kapcsolatban mondani.
nem a kuplung?
mekkora gyertya hézag kell pl egy 07es factoryba? karbis zx van rajta :D 0,6 jólesz neki?
egy kicsit talán csúszik a szíj tőle, és indulásnál túlpörög olyan 1-2 másodpercig, de aztán elkapja. mást nem befolyásol
Hál" Isten...
Az égett harang amugy okoz valami változást?
kíváncsi lennék, hogy hányezer km lehet ebben.. elég rongyos volt már :S
na levettem, megnéztem. mákom van, csak a szíj szakadt el..
más baja nem lett.. azért szorult a kerék, mert a szíj feltekeredett a kuplungra.
szia! Szerintem elöször vedd le az oldaldeknit,és máris többet tudsz! Lehet,h elszakadt a szij,felcsavarta a tárcsa,megszorult egy csapágy a hajtásban, stb.. Sokminden lehet, viszont az jo hir,h a motor beindul!