Sziasztok! Segítségeteket kérném most jöttem hazafelé és mikor beindítottam a motort a blokk felől folyt a víz viszont nem a vízpumpa oldalán hanem a másik oldalt menet közben viszont nem folyt tovább, hazaérve még volt benne víz. Mit kéne megnéznem rajta?
Olcsót meg ne vegyél, mert rába....ol mint én. Kinyúlt az RMS szíj ~1000km alatt, pedig én aztán nem gyilkolom.... Én most gyári szíjat fogok ár venni, mert az biztosan nem szar.
Sziasztok!
Lenne egy eladó gyári Aprilia oldalsztender az utolsó szériájú /talán 2005 vagy 2006-tól/ SR50 robogóhoz.
Ára: 9000 ft /bolti ára 16000ft/
Ha valakit érdekel a kis.adrian(kukac)freemail.hu címre jelezzen
milyet ajánlanál egyébként hozzá? full gyári az egész. nem valami tuning kevlár szíj kell, mert úgyse lesz kihasználva, szal nem is akarok rá sokat költeni.
Az "égett" harangnak semmi köze a szíjhoz. Ilyenkor a kuplung csúszik, és ez folyamatosan érezhető és egyre rosszabb lesz. Extrém esetben vetemedhet a harang és teljesen felkeményedik a kuplung pofa. Bár én a képekről nem látom hogy ez a kuplung égett lenne....
igazából nem vagyok akkora guru, h ennyire vágjam. lehet hogy az, de lehet hogy a szíj.. ez már elég szar állapotban van, ha benne lesz az új, akkor szerintem többet tudok ezzel kapcsolatban mondani.
szia! Szerintem elöször vedd le az oldaldeknit,és máris többet tudsz! Lehet,h elszakadt a szij,felcsavarta a tárcsa,megszorult egy csapágy a hajtásban, stb.. Sokminden lehet, viszont az jo hir,h a motor beindul!
ékszíj