Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt én nem cseréltem. Nem tudom hogy van-e eltérés...
a keréknél a kihajtás áttétele egyezik a két óránál? nem lehet, hogy az sem egyforma?
Arra, hogy mi a jelentőslge, hogyha rajta hagyom üresen a polini kupakot, vagy számít valamit az űrtartalma, és tegyem vissza a gyárit mindenképp.Érezhető változás?
hello valakinek nincs eladó komlett első lámpája?ditechez
eladó a képen látható levegő injektor
foglalózásból visszamardst motor alkatrész tökéletesen űködik !
10 eft
jóóóóó ez már sokat hallottam... semmi bajom nem volt a ditech-el...pedig aztán én széthalytottam...télen nyáron nem kiméltem...azt volt egy görgő cserém és mondta a szaki, hogy kéne főtengely csapágy cserét csinálni...aztán már főtengelyt is...és azóta van ez...
Mert nem karburátoros....
igazatok lehet...csak ugye ilyen szerelem az első látásra dolog...
akkor már csak kikéne deríteni miért zabálja a gyertyámat az én szeretett diTech-em és el is van felejtve a Rally
"csak az most a kérdés hogy megérjen e nekem PLUSZ 80-100at a motoromon túl, amit vettem 175ér és ráköltöttem vagy 100-120at már..." Én biztosan nem adnék ennyit érte. Jól fog menni, de sokat fog enni, és jobb esetben kibír max 2 évet javítás nélkül. Utána viszont mindene cserére fog szorulni....
Nekem gyárilag 80-as órám volt, most viszont egy 120-as van rajta. A 80-as órát kitekerte 90-95-ig, de a 120-ast már csak 80-ig viszi. Érdekes dolgok ezek. De legalább mostmár végképp nem tudom mennyivel megyek......
igen rally...szivatós meg minden :D (mármint nem autómata)
csak az most a kérdés hogy megérjen e nekem PLUSZ 80-100at a motoromon túl, amit vettem 175ér és ráköltöttem vagy 100-120at már...
Ez egy Aprilia Rally. A képek alapján igényesnek néz ki, de általában az agyon tuningolt motorok kevesebbet bírnak ki mint a gyári. Ha viszont normálisan mész vele, akkor ez is kimegy a világból.
jah és ha minden igaz 400k-ba volt a tuning...
Igen...nekem is azt mondták, h élmény motor :)
Nekem számít is hogy mennyit eszik...mostanival 300-350km-t elmegyek 1 tankkal...
csak mióta kicserélték a főtengelyt 10-30km-enként szétb..ssza a gyertyám és kicsit unom már
mire gondolsz?
Multivar van,más nincs malossiban ditech-hez.ha 120as az órád akkor kevés amit írtál,mert teljesen gyári állapotában is mennek 95öt,csak sz@rul gyorsulnak.Szóval,ha brutál jól össze van minden hangolva akkor el lehet érni olyan óra szerinti 110körül,ennél többet már igencsak végáttétel cserével.Másik,hogy a malossi ecu,nem engedi azt a fordulatot,mint a gyári,tehát azzal úgymond gyengébb lesz a moci.rtengeteg fórumot végigbújtam anno,elméletileg a pollini kupakos megoldásával nagyobb fordulatszámot lehet elérni,ezáltal nagyobb végsebességet.Szoktak még olyan trükköt csinálni,hogy a 6db görgőt ráteszed egy konyhai digit mérlegre,osztod 6-al aránylag pontos eredményt kapsz,régebben én a helyi ékszerészt molesztáltam ezzel azoknak elég pontos a mérlegük
A kupakcserérével kapcsolatban mia a véleményed?
Nekem anno azt tanitották, hogy amennyivel tuningolod a motorod, annyival rövidebb az élettartama. Ha valóban annyi ló, amennyit irtak, akkor egy rahedli pénz lehet a tuningban, élménymotor, nem hosszútávra, és nem mindennapi használatra való. Előbb-utóbb ez is kevés lesz.
Azt is mondták, hogy hiába tuningolsz egy Trabantot 70 LE-re, akkor is trabi marad.. Marha nagy élmény, de attól tankolni kell rendesen. Ez a moci gondolom megehet legalább 1-2 tankot 100 km-enként.
Persze ezt Neked kell mérlegelni, lebeszélni nem akarlak, csak privát vélemény...
120-as órám van, de gondolom, hogy más az óra áttételezése, illetve a mutató rugó előfeszitése is, tehát a csalás elviekben csak a számozáson túli részben lehet/ne szerintem. a görgő szett jó dolog, csak az a baj, hogy nincs itthon mérlegem, két szettem van, ami noname, az egyik kb. 6.x gramm lehet, a másik talán 7.x gramm. a nehezebbel alig pörög ki, ami emelkedőn gáz, a könnyebbel meg olyan érzésem van, hogy csúszik valami, vagy fogja a motort, jól gyorsul, aztán 85 körül mintha szét akarna hullani, morog a váz is, és alig megy tovább... Szóval 6.x-es és 7.x -es szettet venni ezért nem akarok. melyik malossi variátorod van a multivar?
a fotón szereplővel az a baj, hogy ha igy ki van kopva a nikaszil, akkor lehet, hogya görgőpálya is, ami ugye nem látszik.
Szóval lehet, hogy kiveszem a mostani görgőt, beviszem, leméretem, aztán kipróbálom egy malossi szettel esetleg 1-2 tizeddel nehezebbel, hátha csak csúszik a mostani...
Hali!
Épp szervízbe vittem (ismét) a motorom, mikor megláttam ezt...
állítólag 17LE, 70ccm...iszonyatosan megy(ezt tapasztaltam)
https://picasaweb.google.com/1...
szerintetek mennyit ér egy ilyen? 80-100 között kéne rádobnom
Én még 14e körül vettem most szerintem van vagy 17-18ezer.annyi hogy van hozzá egy szett 7gr görgő,meg egy fehér rugó.tökéletesen jó hozzá.Ez meg használt,de lényegesen olcsóbb.
Néha ki lehet fogni ennél jobbat is,bár nem valami nagy a kép.
Malossi görgő jó,ajánlom még a stage6 4db-os szettjét,azzal belövöd,utána csak héjakat kell venni ami lényegesen olcsóbb mint egy görgőszett.http://www.scooterracing.hu/pr...
A tiédbe milyen óra van?Mert eltérő a számozása,az újabbaknak ami nekem 60 a 120as órán az egy 80as órán asszem 50körül van.
Á értem,kösz
szerinted ilyennel érdemes foglalkozni?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
az jó lhet, ha 100 körül megy. akitől vettem, azt mondta, hogy az én konfigommal olyan 100-105 körül kellene mennie,de igazából csak olyan 85-87-et tudok kihozni belőle, nem tudom, hogy miért. A jelenlegi config. új kompresszor,gyári befecskendező, polini vashenger, malossi ecu, zx cső, új athena szij, a görgők nem tudom hány grammosak, viszont nonemek. Igaz, hogy kb. 92 kilo vagyok,de itt Pestiában azért nem ártana egy óra szerinti 95. mondjuk ekkora motortól ez is jó, csak izgatja a fantáziámat. Szerinted kb. mekkora körgő kellene, és pl. malossi jó-e?
Vagy inkább nézzek egy malo variót, és addig ne piszkáljam ezt a cuccost?
Ha valóban malossi, de majd ránézek a nyomott feliratra. 20-ért vettem egy utolsó méretes hengerszettel együtt, azonban nekem végül is a polini henger mellé csak ez kellett.
mi a különbség ha eg üres polini kupak van fenn, vagy egy gyári? mármint az űrméreten kivül? befolyásol valamit?