Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

orvoslás?
Kontakhiba, esetleg zárlat az órán belül.
sajnos semmit nem csinál egyszer egy kicsit felvillant halványan a háttérvilágítás felment a mutató 20-ig és azóta semmi
morini bocsesz!
Mit jelent hogy nem csinál semmit? Világít rajta valami, mutat valamit indításkor?
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem...Van egy 2008-as SR LC-m és valamiért a műszerfal nem csinál semmit. Mindent leellenőriztünk, tehát áram felmegy addig úgyhogy a műszerfallal van a baj. A garanciát buktam egy "kisebb" affér miatt. Mit lehetne okoskodni vagy hol tudnám megcsináltatni? előre is köszi
Hello, malossi ditech nincs morini ill.piaggio, esetleg malossi henger szettel szerelt.
Helló érdeklődöm hogy mennyi a gyári görgőméret Malossi Di-Tech hez,ill milyen kontraszt rugó kell?
ok köszi a segitséget akkor ez irányba keresgélek
esetleg azt lehetne szerintem megnézni, hogy a görgő párhuzamosan fut-e. (nekem például a stage6 görgő egy picit elfordul a görgőpályán)
lehet,hogy nem méretpontos a görgő ami benne van, vagy csúszka.
Akkor jó fele kapisgálok mert a 3 kis csúszkát is cseréltem vagy lehet hogy utángyártokat adtak esetleg és nem olyan a mérete....különben az elöző aprilián is ilyen gondom volt és annál megszünt a hang a csúszka csere után de ennél nem,enyémbe 7ekm van,az ismerősömébe 19ekm
Hello. nézd/nézzétek meg a variátor nyomólapjánál a csúszkákat, lehet elvannak kopva és azok zörögnek-csörögnek, vagy esetleg lehet az is, hogy elvan kopva a görgő pálya oldala és a görgők mozognak jobbra-balra.
Remélem segítettem.
Hello!

Bács-kiskun megyében aprilia garanciális szervizet keresek ahol elvállalják a máshonnan vásárolt motorokat... Szekszárd közelében
Remélem tudtok segíteni előre is köszi!
Üdv! Van egy Aprillia SR 50 R LC 2006.évj,és egy jó ideje a hajtás felöl leginkább gyorsitáskor érdekes hangok (picit zörgő,néha kattogó-csattogó) vannak de lehet hogy tipus hiba mert az eggyik ismerösömnek pont ilyen van és annál is csinálja,pedig volt már görgő csere (könnyebb,nehezebb),szijj csere,megy mint a golyó csak picit bosszantó mégis,valakinek van valami ötlete?
Bár nem az első tank benzinnél produkálja a problémát, de kipróbálom mert már ötletem sincs....köszi
Na most ezzel újat mondtál, ki is próbálom köszönöm!
Hello, örülök hogy segíthettem, bár a dicsőség nem az enyém én is úgy kaptam a címet valakitől .
megkaptam a mailt, köszi szépen, hasznos lesz!
"Vákumos" = benzincsap. Sok vákumcsap egybe van építve a szűrővel.
PL.: http://bolthely.hu/kepek/robog...
Próbáld még meg azt hogy tanksapka nélkül mész egy kört. Lehet hogy eldugult a tank szellőzése, egy idő után vákum alakul ki a tankban, és nem kap benzint a karbi.
Vákumos úgyhogy sem csap sem szűrő nincs...!
Gyertya vadzsi új!
Benzinszűrő, benzincsap, gyertya, levegőszűrő, stb...
Szevasztok!

Van egy Sr 50 www típusú robogóm (léghűtés-karbi)!

Az utóbbi időben egy zavaró hibát produkál....menet közben nekiáll fulladozni, vissza esik a sebesség, erőtlen lesz és leáll! Majd utána kb. 3-4 rúgásra elindul!

Azt hittem , hogy koszos a karbi ezért csinálja, ki is tisztítottam a levegő szűrővel eggyütt , gyertya is vadi új de a probléma még mindig fenn áll!

Help pls!

Köszi!
A rendőr simán átlát a hengeren. Az új kiképzésen már át sem mennek röntgenlátás nélkül. Használhatod amíg nem okozol balesetet. Ha igen, akkor rádkennek mindent amit csak lehet. Már ki volt tárgyalva párszor ez a téma.....
van egy 70-es apriliám a rendőr megtudja mondani h ez most egy 70ccm-es vagy nem?
ha igen akkor mi a következménye?
ott helyben hogy tudja megmérni?
szia! Bár nem nekem irtad,én is szivesen vennék egy ilyen leirást! Az email cimem a nevem alatt találod! Köszi elölre is!