Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem...Van egy 2008-as SR LC-m és valamiért a műszerfal nem csinál semmit. Mindent leellenőriztünk, tehát áram felmegy addig úgyhogy a műszerfallal van a baj. A garanciát buktam egy "kisebb" affér miatt. Mit lehetne okoskodni vagy hol tudnám megcsináltatni? előre is köszi
esetleg azt lehetne szerintem megnézni, hogy a görgő párhuzamosan fut-e. (nekem például a stage6 görgő egy picit elfordul a görgőpályán)
lehet,hogy nem méretpontos a görgő ami benne van, vagy csúszka.
Akkor jó fele kapisgálok mert a 3 kis csúszkát is cseréltem vagy lehet hogy utángyártokat adtak esetleg és nem olyan a mérete....különben az elöző aprilián is ilyen gondom volt és annál megszünt a hang a csúszka csere után de ennél nem,enyémbe 7ekm van,az ismerősömébe 19ekm
Hello. nézd/nézzétek meg a variátor nyomólapjánál a csúszkákat, lehet elvannak kopva és azok zörögnek-csörögnek, vagy esetleg lehet az is, hogy elvan kopva a görgő pálya oldala és a görgők mozognak jobbra-balra.
Remélem segítettem.
Bács-kiskun megyében aprilia garanciális szervizet keresek ahol elvállalják a máshonnan vásárolt motorokat... Szekszárd közelében
Remélem tudtok segíteni előre is köszi!
Üdv! Van egy Aprillia SR 50 R LC 2006.évj,és egy jó ideje a hajtás felöl leginkább gyorsitáskor érdekes hangok (picit zörgő,néha kattogó-csattogó) vannak de lehet hogy tipus hiba mert az eggyik ismerösömnek pont ilyen van és annál is csinálja,pedig volt már görgő csere (könnyebb,nehezebb),szijj csere,megy mint a golyó csak picit bosszantó mégis,valakinek van valami ötlete?
"Vákumos" = benzincsap. Sok vákumcsap egybe van építve a szűrővel.
PL.: http://bolthely.hu/kepek/robog...
Próbáld még meg azt hogy tanksapka nélkül mész egy kört. Lehet hogy eldugult a tank szellőzése, egy idő után vákum alakul ki a tankban, és nem kap benzint a karbi.
Van egy Sr 50 www típusú robogóm (léghűtés-karbi)!
Az utóbbi időben egy zavaró hibát produkál....menet közben nekiáll fulladozni, vissza esik a sebesség, erőtlen lesz és leáll! Majd utána kb. 3-4 rúgásra elindul!
Azt hittem , hogy koszos a karbi ezért csinálja, ki is tisztítottam a levegő szűrővel eggyütt , gyertya is vadi új de a probléma még mindig fenn áll!
A rendőr simán átlát a hengeren. Az új kiképzésen már át sem mennek röntgenlátás nélkül. Használhatod amíg nem okozol balesetet. Ha igen, akkor rádkennek mindent amit csak lehet. Már ki volt tárgyalva párszor ez a téma.....
lehet,hogy nem méretpontos a görgő ami benne van, vagy csúszka.
Remélem segítettem.
Bács-kiskun megyében aprilia garanciális szervizet keresek ahol elvállalják a máshonnan vásárolt motorokat... Szekszárd közelében
Remélem tudtok segíteni előre is köszi!
PL.: http://bolthely.hu/kepek/robog...
Próbáld még meg azt hogy tanksapka nélkül mész egy kört. Lehet hogy eldugult a tank szellőzése, egy idő után vákum alakul ki a tankban, és nem kap benzint a karbi.
Gyertya vadzsi új!
Van egy Sr 50 www típusú robogóm (léghűtés-karbi)!
Az utóbbi időben egy zavaró hibát produkál....menet közben nekiáll fulladozni, vissza esik a sebesség, erőtlen lesz és leáll! Majd utána kb. 3-4 rúgásra elindul!
Azt hittem , hogy koszos a karbi ezért csinálja, ki is tisztítottam a levegő szűrővel eggyütt , gyertya is vadi új de a probléma még mindig fenn áll!
Help pls!
Köszi!
ha igen akkor mi a következménye?
ott helyben hogy tudja megmérni?