Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen körlámpás...2000es évjárat... köszi a választ :)
Kicsit olvas visszaés nem lesz nehéz a döntés .
Karbi!
Hello!

remélem tudtok segíteni, most szeretnék majd venni egy új aprilia sr 50 -es motort csak nem tudom eldönteni hogy injektoros vagy karburátoros legyen .
A válaszokat előre is köszönöm !
Helló!

Gyertya vadiúj még a pipa is...
igen 70 ezer, vicces az ára, nagyon sürgősen szükségem lenne az árára, jelenleg kb ez a legolcsóbb eladó SR a neten. ha kell valakinek hívjon. :)
Erre csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza és meglátod hogy mik a valószínűsíthető hibák. Másik dolog a karbisra alakítás, mert az injektoros dolog ennél a motornál nem vált be. (A véleményem ismert.) Harmadik dolog, dobd el és vegyél egy motort....
Szia zsolo76, ma este megyek nyomásszabályzó házért ,és remélem valóban jó az elméletem. az eredményt majd megírom . Nekem az alsó kupak teli van benzinnel Esetleg még arra is gondoltam hogy,a benzin befecskendező nem zár rendesen .
ditech...
A főtengelynek biztosan nincs köze hozzá, az elcsavargatott karbinak annál inkább.....
70 ezer?!
Hali! kb 200 km-en 3x is elfosta magát a gyertya...vagyis 3 új
ez azóta van mióta kilett cserélve a főtengely...mi lehet a hiba? mert a f..szom kivan már hogy km-eket tologatom a motort 3 naponta :/
köszi
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/51801/aprilia-sr-50
Helo mindenkinek, eladnám SR 50 es robogómat, ha érdekel valakit hívjon 0630 277 7 277
A motort olcsón adom, ami nem azt jelenti hogy nem jó, pöcc röff a gép, csak előző tulaja kint tárolta, külsejére ráfér egy kis renoválás, de anélkül is tökéletes.

http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/51801/aprilia-sr-5
0
Jó az elméleted,szerintem is a nyomásszabályzó xarakszik így első gondolatra.Nem lehet benne alul benzin hivatalosan,de tökéletesen általában nem nagyon zár,pár csepp lehet benne.
Mikor rámjön,1-2 havonta szét szoktam szedni a sajátomat,mindig van abban is egy kis vizes benzin.
gyertya?
Szevasztok!

Van egy Sr 50 www típusú robogóm (léghűtés-karbi)!

Az utóbbi időben egy zavaró hibát produkál....menet közben nekiáll fulladozni, vissza esik a sebesség, erőtlen lesz és leáll! Majd utána kb. 3-4 rúgásra elindul!

Azt hittem , hogy koszos a karbi ezért csinálja, ki is tisztítottam a levegő szűrővel eggyütt , de a probléma még mindig fenn áll!

Help pls!

Köszi!
Helló. Szükségem lenne sr old-hoz első lámpára. Ha valakinek lenne eladó akkor kérem jelezze. Köszi üdv
Hülyeséget ne kérdezz már.
Gyárilag mék sr megy jobban meg mék bírja jobban a gyűrődést?
Menj ki a kertbe aztán szedd fel a krumplit, ami jó edd meg, ami nem dobd a disznók elé.Te ügyes kis Mr mindent eladok én!
a hátsó teleszkópnak a blokkal összekötő csavarához van valami speckó cucc amivel lelehet tekerni vagy mi a rák, mert nekem bassza magát megadni már a kezem vízhólyagos a sok erőlködéstől
pls valaki segítsen thx:)
jah ,hogy te veréb vagy ...az is madár éljenek az állatok!
Ilyet nyom az enyém http://youtu.be/KhITAhTaXqI
Service manual szerint.