Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosítok 1000km akarna lenni a hármas véletlen ment oda
Heló titeket kérdeznélek hátha jobban értetek hozzá mint vagy van vmi ötlet.van egy sr 50 di-tech-em 2003as évj. és a vadiúj gyertyát 3 1000km alatt kb megölte,nem égeti rendesen,kormolja,mi lehet ennek az oka?
Sziasztok, Nem tud valaki olcsó nem túl hullámos variátort fekvő minarellibe? F15-be kéne. köszi
na mostmár beindulni is alig indul..:S rugásra kb negyed óra után, aztán 10-15nél többel nembírok menni, olyan mintha erőlködne:S:S
Aprilia Racing Team Xs-es méretű dzseki teljesen új papírjaival együtt eladó. Méret probléma miatt eladó, csak fel lett próbálva. Kivehető mellénnyel. Ára: 10.000 Ft.
Eredeti Aprilia Üzemanyag tartály alkatrészek SR 50 AIR 1997-2001
Di-tech
Köszi a gyors választ!
Csak azért kérdeztem, mert szabadon lógott az egyiknek a csőve, és azt hittem leszakadt vagy valami. :) De akkor az a szellőzés.
Az egyik gondolom a visszafolyó ág, a felesleges benzint nyomja vissza a tankba. A másik meg a tank szellőztetés. A kupakok alatt nem tudom mi van, de el tudom képzelni hogy egy túlnyomás szelep, esetleg aktív szén szűrő a benzingőz felfogására.
Milyen géped van
Szerintem a benzinszint jelző
Arra lennék kíváncsi, hogy a képen a két kisebb fekete kupak-féleség micsoda? Az egyik a benzincsőbe csatlakozik, a másikon a cső meg szabadon van. Engem az utóbbi érdekelne, hogy mi is az.
Előre is köszi a választ!
Esetleg karbit légszűrőt takarítsd ki, ha utána is fenn áll a dolog akkor, a hajtást is meg kellene nézni.
Akkor garis szervízt kell kérni.
zsír új moci, 2500 km van benne, szal nem lehet nagyon kopott szerintem
nem ditech, karbis
Érdeklődnék ! volt valakinek problémája az olalytartállyal mert nálam megrepedt mi lehet az oka

Eredeti Aprilia olajtartály alkatrészek SR 50 H2O ÚJ (IE Carb.) 04-09
Azt elfelejtettem hogy rakétalámpás sr-ről van szó
Sziasztok.

Olyan problémám lenne, hogy: (sr 50 mineralli) pár kilóméter után forr a víz, és ha leveszem a kupakot a tartályról azonnal ki is fut egy csomó víz.
Lehet hogy fordítva raktam fel a vízpumpára a vízcsöveket.
Tudna nekem valaki képet küldeni a vitpumpáról, hogy melyik cső hova megy.
most úgy raktam, hogy ami a hengerfej oldaláról jön azt kötöttem rá a vízpumpa felső csonkjára.
illetve ha a termosztát a hibás. Kihagyhatom a szerkezetből? okoz bármi kárt azon kívűl, hogy nem melegszik fel olyan hamar a víz?
sziasztok tudja valaki hogy a gyujtásnál mit jelent a 3kj-2kj között a külömbség.
Nem.