Heló titeket kérdeznélek hátha jobban értetek hozzá mint vagy van vmi ötlet.van egy sr 50 di-tech-em 2003as évj. és a vadiúj gyertyát 3 1000km alatt kb megölte,nem égeti rendesen,kormolja,mi lehet ennek az oka?
Aprilia Racing Team Xs-es méretű dzseki teljesen új papírjaival együtt eladó. Méret probléma miatt eladó, csak fel lett próbálva. Kivehető mellénnyel. Ára: 10.000 Ft.
Köszi a gyors választ!
Csak azért kérdeztem, mert szabadon lógott az egyiknek a csőve, és azt hittem leszakadt vagy valami. :) De akkor az a szellőzés.
Az egyik gondolom a visszafolyó ág, a felesleges benzint nyomja vissza a tankba. A másik meg a tank szellőztetés. A kupakok alatt nem tudom mi van, de el tudom képzelni hogy egy túlnyomás szelep, esetleg aktív szén szűrő a benzingőz felfogására.
Arra lennék kíváncsi, hogy a képen a két kisebb fekete kupak-féleség micsoda? Az egyik a benzincsőbe csatlakozik, a másikon a cső meg szabadon van. Engem az utóbbi érdekelne, hogy mi is az.
Előre is köszi a választ!
Olyan problémám lenne, hogy: (sr 50 mineralli) pár kilóméter után forr a víz, és ha leveszem a kupakot a tartályról azonnal ki is fut egy csomó víz.
Lehet hogy fordítva raktam fel a vízpumpára a vízcsöveket.
Tudna nekem valaki képet küldeni a vitpumpáról, hogy melyik cső hova megy.
most úgy raktam, hogy ami a hengerfej oldaláról jön azt kötöttem rá a vízpumpa felső csonkjára.
illetve ha a termosztát a hibás. Kihagyhatom a szerkezetből? okoz bármi kárt azon kívűl, hogy nem melegszik fel olyan hamar a víz?
Csak azért kérdeztem, mert szabadon lógott az egyiknek a csőve, és azt hittem leszakadt vagy valami. :) De akkor az a szellőzés.
Előre is köszi a választ!
Eredeti Aprilia olajtartály alkatrészek SR 50 H2O ÚJ (IE Carb.) 04-09
Olyan problémám lenne, hogy: (sr 50 mineralli) pár kilóméter után forr a víz, és ha leveszem a kupakot a tartályról azonnal ki is fut egy csomó víz.
Lehet hogy fordítva raktam fel a vízpumpára a vízcsöveket.
Tudna nekem valaki képet küldeni a vitpumpáról, hogy melyik cső hova megy.
most úgy raktam, hogy ami a hengerfej oldaláról jön azt kötöttem rá a vízpumpa felső csonkjára.
illetve ha a termosztát a hibás. Kihagyhatom a szerkezetből? okoz bármi kárt azon kívűl, hogy nem melegszik fel olyan hamar a víz?