Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez most nekem szól ? hát köszi szépen
hidd el létezik olyan óra is :) 1-3 kilométer-t csalhat de nem 10-et meg 20-at :)
oksa :D most csak annyi bibi van hogy ciripel néha a variátor :/ de ez inkább akkor ha beállok egy gázadásra és vele megyek , de ha gyorsulok lassulok akkor nincs ilyen gondd :)
Miért lenne harag? Csak javítottam már pár motort, és eddig nem láttam olyan órát, ami pontosan mérne....
Nem tudok már mit mondani a dolgokra, de újból törlöm az összes elérhetőségemet és a felrakott képeket. Nem gondoltam hogy Magyarországon ennyi idióta, unatkozó "ember" van. Akinek nem inge ne vegye magára. Aki magára ismer, az tehet egy szivességet.....
A lényeg, hogy szabad. :)
Az injektor alját leszedtem,(ülepítő lenne) és fehéres/barnás volt benne a benzin(szóval nem szép), kiöntöttem és vízcseppek is voltak benne.
Egy próbát megér nekem.
Nem értem miért lenne rosszabb? Ha rosszabb lesz miért töltöd bele? Ha valami árt az évente egy alkalommal se töltöm a motorba! Én 3 tankot mentem tisztán mióta meg van, utánna adalékkal kezdtem használni. Lassan már 2000km-ert mentem így és rosszat nem tudok mondani! 750Ft 150ml ami 60-70 literhez elég. Ez ditech fogyasztás mellett nem jelentős összeg! Ártani 100%-hogy nem árt csak lendületesebb gyorsulást és szebb gyertyaképet tapasztaltam. Negatív dolgot egyáltalán nem!
Ditech-be ne nagyon keverj semmit,max rosszabb lesz tőle,de jobb nem igazán.Csak plusz kiadás.Egyszer egy évben egy tankba nyomok egy kis injektortisztítót és ennyi,azt is csak a megnyugvás kedvéért
Ha pár nap múlva elkezd újra zörögni,akkor írj és felvilágosítalak
hogy mitől van ez.
És melyiket ajánljátok? STP? LiquiMoly?
Persze én folyamatosan adagolok a benzinhez Spurit.
maradj a 75-80 fuvóka körul az lesz a jo
nyugodtan!
és ha szétszedem az injectort azt visszarakhatom anélkül, hogy tömítést kelljen cserélgetnem?
a teflon sérülékeny, jobb ha nem szedem szét?
Hello Srácok!

Volna egy kérdésem hozzzátok! A fúvoka csere a karbiba befolyásolja a teljesítményt igaz?
Mert a natix szerelője szerint nem...
A lényeg egy sr malossi 70 öntött, giannelli rekord kipuf 21es karbi.Szervizen volt most (kb 2e van a tuningba) 75 ös fúvókát kicserélte 65ösre mert kicsit rázott a motor azt mondta. Na most azóta kevesebbet megy 80 körül meg mintha nem is úgy gyorsulna.Szerintetek most ez jó neki h ekkora a fúvóka vagy cseréljem ki?
Válaszokat előre is kösz.
injektor tisztítót tölthetek a tankba?
honda diot vegyetek annak nem csal az órája valós 66ig!:DD
Deh te mondod annyira hogy csal az óra meg minden,
akkor ezek szerint 20-at csal a fater Mondeo-ja :D
Ez nem felvilágosítás,én az igazat mondom , hogy nem minden óra csal,
tiéd lehet hogy csal , te ez enyém nem hinném , mert a spirál minden kilett cserélve rajta, szerelő is megnézte ,
remélem nincs harag:)
lehet a kuplung rugó van kiakadva/eltörve, de inkább szét kéne szedni, nehéz igy találgatni mi lehet
egész olcsón jutottam hozzá, de igazából cseréltem, nem vettem. ez az egy komoly gondja van, amúgy meg motorja szépen szól, gondoltam olcsón megjavítom és lesz egy kis robogóm.
egyszerüen nem értem meg h vannak emberek akik vesznek elözö nap mocit és már másnap fönt van forumon h ez a szar az a szar amikor meg veszi akkor n látja h n jo én nem venném meg vagy ha igen kurva nagy alkuval.
szét szettted már a kuplung részét mert ott akadhatott meg valami szedd ki olajozd meg finoman járasd meg.
Helo srácok új vagyok az aprilia sr fórumon, tegnap sikerült egy 97 es SR 50 hez hozzájutnom, annyi problémája van, hogy nem emel ki a kuplngja, vagy valami hasonló. Ha megállok vele akkor leáll, ha leállított motort tolom, akkor meg a hátsókerék nem fordul illetve ha igen akkor forgatja a motort is. mi lehet a probléma? mit kellene cserélni rajta vagy kipucolni?
Köszi Ati
nem, csak azér kérdem mert hallotam már azt h az ujjabb rosszabb mer sok gond van(minden kütyü elromlik) vele.de nem tudom h higgyek e ebbe...
Felvilágosítasz?! Tök jó nekem....