"a legalján van egy csavar ha azt ki tekerném akkor kitudnám szedni ahelyéről" Nem azt kell kiszedni, hanem ami fent rögzíti (a burkolat alatt). Leveszed a térdidomot és meglátod miről beszélek.
Lezseretném venni az első bal teleszkópot szimering cserére, csak enm tudom h h kell leszedni a teleszkópot (a legalján van egy csavar ha azt ki tekerném akkor kitudnám szedni ahelyéről)
valaki tudna nekem ebben segíteni?
Hello naki585, próbáld meg 8g-al vagy 8.2-el (görgő) én már végig játszottam nekem ez jött be ,a fehér kontraszt maradhat mert elvileg a sárga keményebb és még rosszabb lesz.
Sziasztok!
Van egy 2006os ditekkem, nem fogjátok elhinni, nem indul!
Most jötte el annak az ideje hogy szép karbit kapjon. Ki tudna segíteni? Kinter.......nem haragudnék meg ha felvennénk a kapcsolatot.
lenne egy kérdésemnekem is, tegnap a gyári variom (6.5es görgővel)
kicseréltem egy multivariora (7.2es görgővel).
a kontrasztot még nem tettem át, most fehér van benne.
Eddig prima volt a moci, mondhatni majdnem hibátlan ,picit alul lusta volt de fordulaton erős és végre is jol ment(csak jobbat akartam ). most a csere után meg iszonyatosan pörög, olyan mintha valami megcsuszna vagy nem is tudom. hiányolná a sárga kontrasztot amit a malossihoz adnak? vagy még nehezebb görgő kellene bele?
ha óvatosan adagolom a gázt akkor érződik hogy veszi lassan felfelé a "lendületet", de ha nyélgázt húzok , ordit, forog, lassan akar csak tornázni felfelé a sebesség... valami tipp? köszi
valaki tudna nekem ebben segíteni?
esteleg ha valakit érdekel.. nyíregyházán személyes en is tudom adni.. vagyha egy kicsit komolyabb érdkele valakit..http://www.vatera.hu/elf_sport...
milyen szimering kell a morinis sr-be?
Van egy 2006os ditekkem, nem fogjátok elhinni, nem indul!
Most jötte el annak az ideje hogy szép karbit kapjon. Ki tudna segíteni? Kinter.......nem haragudnék meg ha felvennénk a kapcsolatot.
Sakon6@gmail.com
A méretet letudnátok nekem írni?
Előre is thx:)
Könnyebb görgővel pont az ellenkezője,én legalábbis igy tudom
kicseréltem egy multivariora (7.2es görgővel).
a kontrasztot még nem tettem át, most fehér van benne.
Eddig prima volt a moci, mondhatni majdnem hibátlan ,picit alul lusta volt de fordulaton erős és végre is jol ment(csak jobbat akartam ). most a csere után meg iszonyatosan pörög, olyan mintha valami megcsuszna vagy nem is tudom. hiányolná a sárga kontrasztot amit a malossihoz adnak? vagy még nehezebb görgő kellene bele?
ha óvatosan adagolom a gázt akkor érződik hogy veszi lassan felfelé a "lendületet", de ha nyélgázt húzok , ordit, forog, lassan akar csak tornázni felfelé a sebesség... valami tipp? köszi