Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha igyekszel tiéd lehet:
morini ditech kuplung
kinternek szeretném megköszönni a tegnapi segítségét a teleszkóp ügyemmel:D
Nincs valakinek eladó jó állapotú kuplungja 2003-as Ditechhez? Morini :)
Köszi! Így már világos. Morini! :)
Itt egy link itt le van fotózva http://www.donwerner.dk/engine...
Ditechnél a morini és a piaggio blokk között ránézésre van kölönbség? Ráírva semmi nincs. Az enyém 2003-as és bármelyik lehet elvileg, mert 2003 07-től már piaggioval gyártották őket. Hogyan lehet megkülönböztetni a két blokkot?
valakinek végdob?
"Létezik olyan hogy barnára van kiégve " Ritka, de örülj neki...
Nagyon szivesen. Ha tudok és van egy kis időm, akkor segítek.
Úgy rémlik hogy vagy 110 vagy 130 ml kell bele. De lényeges az olaj viszkozitása is.
"Besült volna a dugattyú?" Erősen gyanús hogy igen.....
Helló! Sr 50 ditech-ben milyen szokott leni a gyertyakép? Létezik olyan hogy barnára van kiégve mint egy jól hangolt karbisnál? Vagy az hogy száraz és enyhén kormos az normális?
neked lesz igazad , jó a 8g-ossal, de nem az igazi, vettem bele egy nagyobbat(8,7g) ez meg sok neki , megfeleztem igy őket, de szerintem valóban egy 8.2g-8.3g volna jo csak azt nem kaptam itt a környéken
majd hétévégn kiderül.....Köszönöm a választ. :)
Egyébként meg ha át tudod hajtani a variátort akkor nem sült meg, de legalábbis nem ragadt meg.
A jog az nem levegős? Lehet, hogy hengerfej repedt el vagy, csak a tömítés égett ki. Gondolom fogy a víz...
Szia Kinter.
Végre jó a motor. Talán emlékszel a "nyűglődésemre". Benzinpumpa csere volt. Köszi itt a fórumon nyújtott segítséged. Nagyon jól jött a segítséged. Ha lesz valami kérdezhetek? ( gondolom előbb utóbb ismét elakadok)
Hali.
A kis acélgyűrüt (zégert)is vedd ki mert külömben nem fog kijönni.Ha jól emlékszem 110 ml-t tettem bele mikor felújítottam.Bár egy kicsit lágynak érzem az elejét a mocinak.Szóval ha rám halgatsz én tennék bele vagy 130-140 ml-t.
Kinter azt még megtudnád mondani h mennyi olajat öncsek a telszkópba?
Előre is thx:)
Hali mindenkinek. Bár nem sr-ről van szó, de hátha tudtok benne segíteni.

Egyik barátom kért meg hogy irjak nektek. olyat csinált a motorja, (jog) hogy kb 60 km/h nál leállt a motor, de úgy mintha húztad volna a hátsó féket. Azóta sajnos be sem indul. jah és dölt a füst a henger felől.
Még aznap reggel észrevette hogy szivárog a víz egy picit a blokk és a vizpump között.
Besült volna a dugattyú?
Oké, próbálok minél hamarabb reagálni rá.
Kinter! Dobtam egy mailt
Teljesen szét kell szedni a teleszkópot. Akkor könnyen kijön. Kicsit átmosni, és új olajjal feltölteni. Ennek ez a sorja....
sikerült leszednem meg minden csak nam akar kijönni a szimering a teleszkópból
mit tudok ilyemn kor csinálni?
Hello, nyiregyi vagyok +vannak ibrányi halászi kollegák ismeretségbe:D és a jövöbe érdekelne a cucc tudsz adni egy msnt hogy ne forumot terheljük majd ezzel?! kösz előre is