Ditechnél a morini és a piaggio blokk között ránézésre van kölönbség? Ráírva semmi nincs. Az enyém 2003-as és bármelyik lehet elvileg, mert 2003 07-től már piaggioval gyártották őket. Hogyan lehet megkülönböztetni a két blokkot?
Helló! Sr 50 ditech-ben milyen szokott leni a gyertyakép? Létezik olyan hogy barnára van kiégve mint egy jól hangolt karbisnál? Vagy az hogy száraz és enyhén kormos az normális?
neked lesz igazad , jó a 8g-ossal, de nem az igazi, vettem bele egy nagyobbat(8,7g) ez meg sok neki , megfeleztem igy őket, de szerintem valóban egy 8.2g-8.3g volna jo csak azt nem kaptam itt a környéken
Szia Kinter.
Végre jó a motor. Talán emlékszel a "nyűglődésemre". Benzinpumpa csere volt. Köszi itt a fórumon nyújtott segítséged. Nagyon jól jött a segítséged. Ha lesz valami kérdezhetek? ( gondolom előbb utóbb ismét elakadok)
Hali.
A kis acélgyűrüt (zégert)is vedd ki mert külömben nem fog kijönni.Ha jól emlékszem 110 ml-t tettem bele mikor felújítottam.Bár egy kicsit lágynak érzem az elejét a mocinak.Szóval ha rám halgatsz én tennék bele vagy 130-140 ml-t.
Hali mindenkinek. Bár nem sr-ről van szó, de hátha tudtok benne segíteni.
Egyik barátom kért meg hogy irjak nektek. olyat csinált a motorja, (jog) hogy kb 60 km/h nál leállt a motor, de úgy mintha húztad volna a hátsó féket. Azóta sajnos be sem indul. jah és dölt a füst a henger felől.
Még aznap reggel észrevette hogy szivárog a víz egy picit a blokk és a vizpump között.
Besült volna a dugattyú?
Hello, nyiregyi vagyok +vannak ibrányi halászi kollegák ismeretségbe:D és a jövöbe érdekelne a cucc tudsz adni egy msnt hogy ne forumot terheljük majd ezzel?! kösz előre is
morini ditech kuplung