Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.egy (körlámpás)aprilia sr ditech -ről szeretnék információkat kérni.hallotam valami olyasmit h nehezen indulnak meg h nem olyan jók.meg gyárilag mennyit a végük?
Lehetőleg krómósat vegyél,mert a lakkozottak jól néznek ki de hamar rozsdásodnak.Leo zx,Gianelli extra,Laser x-pro ezek jók 50-es hengerre.A leo tt is jó csak nincs krómosba,esetleg használtan is lehet venni,mert úgy sokkal olcsóbbak.
Néztem a TT-t is, azt mondják az se rossz. Lényeg hogy a motorom teljesen gyári és az is marad, ehhez szeretnék akkor egy normális kipufogót. Gianelliből esetleg milyen lehetőségek vannak?
Akkor kezdem újból. Ha 5 db-ot kérek belőle, utánvéttel, akkor mennyire jön ki a vége? Az 5 db olaj az ugye 2.550*5= 12.750,-. Eddig jól számolok? Erre mennyi postaköltség jön? Lehet hogy nehéz eset vagyok, de szeretem tisztázni a dolgokat. Az olaj meg kellene, mert még vagy 2 napra elég benzinem van a tankban....
Ebben viszont igazad van.
minden megvolt beszélve csak aznem hogy utánvétellel kellesz..
Persze a végén még én leszek a hibás. Egyértelmű.....
Én meg azt kérdeztem hogy ennyi lesz az összköltségem?! Olvass vissza nyugodtan.....
postai díjszabást sem a madarak hozzák én standard postai csomagot álltam nem az utánvétel árát..de ha áll az üzlet nem állk el tőle..
Üdv. aszfaltbetyárok!
Jó lenne eldönteni, hogy akkor van rajta postaköltség vagy nincs. A madarak a másik oldalon vannak. Az üzlet tárgytalan....
Belezzék ki magukat,néhány márkaszervíz egy kalap szart se ér,hülyék hozzá.A zx-et nyugodtan megveheted,csak normálisan hozzá kell hangonl a motort, a kiputól a garancia nem veszik el.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem hozzátok. Mennyire baj az, hogyha nincs benne a motorba a termosztát? mert elromlott az enyém, és nem akarok 8-10 ezer forintot kiadni érte. Illetve nem elromlott, csak szorul. Nem tudom ha megpucolnám jobb lenne e, csak azt sem akarom hogy ha véletlenül nem nyit ki akkor megfő a henger.

Gondolom nem fog olyan hamar felmelegedni, de okozhat hosszabb távon bármi problémát?
Sajnos most nincsen, mindent visszaadok a gazdiknak átalakítás után.
Küldtem email-t.
Most beszéltem 2 szervízzel is, egyik csak a Leovince ZX-et ajánlja, a másik meg egyiket se részesíti előnyben, inkább szedjem ki a katalizátort. :)

Csak ugye az a bajom hogy a kipu könyök vége is elferdült és szivárog a blokkból az olaj ;( ezt szeretném megszüntetni, viszont könyököt sehol nem kapok.
Az a helyzet, hogy egyszer már cseréltem a nyomásszabályzót. Egyébként Kintertől vettem egy komplett injektorházat és abból szedtem ki a szabályzót. Eddig bírta, de mikor összeraktam, már akkor sem volt tökéletes az alapjárat. Szóval bontottan elég nagy zsákbamacska.
De azért megkérdezem Kintert, hátha van neki vmi jó állapotú jó áron
unokaöcsémnek garancia időn belül tették rá a szervizben a TT-t,
garancia megmaradt, az más kérdés ,hogy a szervizbe ha veszed a kiput, milyen áron jutsz hozzá
Igen, nekem is jobb lenne egy jobb kipu, csak ekkor elveszik a garancia. A gyári dob pedig gondolom horror áron van.
biztos hogy igaza van! a kipu a lelke, és egy alap LeoVince TT is csodákra képes a gyári után
Szia, köszi a választ. A márkaszervíz tanácsolta hogy belezzem ki, vagy ők belezik ki pénzért. Az előző SR-emnél is így volt, és nem volt vele semmi gond, sőt sokkal jobban ment tőle a motor.

De érdekes amit mondasz, lehet hogy igazad van.
pontosan anniy irj és megbeszéljük a részleteket e-mailben..
Inkább vegyél rá egy alap sportkipufogót,ha kibelezed moslék hangja lesz és megváltozik a gázok áramlása=csökken a teljesítmény.A 2t-nek a kipufogó a lelke,ne spórolj vele.
Tönkrement a kipufogómban (2008-as karbis piaggio blokkos sr) a katalizátor, és ki szeretném szedni. Minden kellék megvan hozzá, csak mivel még nem láttam belülről, ezért szeretném megkérdezni hogy pontosan mit kell kiszedni és mit kell meghagyni a dob belsejében?

Köszönöm!
Köszi már néztem a használtautó-t, de csak egy darab ilyen motort találtam, azért kérdeztelek titeket, hogy hátha tudtok segíteni, meg persze nem az hirdetési, inkább az eladási árra lennék kiváncsi. Én olyan 300eFt-re gondoltam....