Hali!
nah megvolt a főtengely,csapágy stb csere...54ezer volt
lehet én vagyok hülye...de mintha menet közben hallanám azt a "kerregést", mint amikor ráadom a gyújtást...
lehetséges?
Általában akkor működik ha a gyújtó trafó és a CDI nincs egybeöntve. A jeladó tekercs kevés de a CDI és a trafó közé be lehet kötni. De tényleg attól függ milyen a kütyü.....
Szerintem azt a megszakítóra vagy a cdi kimenetére kellene kötni, de mivel nem látom, nem tudhatom pontosan. A robogóban nincsen megszakító, ezért oda ne kösd.... Lehet az is hogy a gyújtás jeladó elég neki (bár ezt nem hiszem), de akkor azt előfordulhat hogy egyenirányítani kell. Látni kellene a szerkezetet, vagy legalább a leírását.
Szia! Akkor továbbra is érdekelne az 5 flakon Elf Sport 2T Competition olaj. A címemet tudod, email-ben elküldtem. Jelezz ha feladtad, hogy tudjam mikor várható. Várom a csomagot. Köszönöm előre is. Üdv.... Peti
Szia! Meg lehet oldani generátor természetesen van benne de neked nem a generátorra kell kötnöd hanem a gyújtás jeladó tekecsre vagy a gyujtó trafóra. Ha mutatsz nekem egy pontos típust vagy egy kapcsolási rajzot akkor elmonom hogyan csináld.
Na,mégegyszer:Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Aprilia SR 50-em van,fekvő minarellis.2001-es évjárat.Vettem egy fordszámmérőt és a "világítótekercsre"kellene kötni.(gyári VDO,azt hiszem a Nyugatra készült simsonokon van ilyen)Az a helyzet,hogy nem tudom van-e ilyen ezekben a robógókban.Ha van,akkor hol van?Úgy hallotam,hogy a gyertyavezetékre is lehetne kötni a jel kábelt+egy test.Aki esetleg tud segíteni,kérem tegye meg!Előre is köszi!Attila
mi a véleményetek erről a hengerszettről? http://www.2-extreme.hu/2-UeTE...ÉK/70CCM-HENGERSZET
T/70ccm-oentoettvas-hengerszett-SPORT-Morini-LC::3378.html
ha ezt megvenném a variátoromba hány grammos görgők kellenének megközelítőleg 8 grammos?
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem!Aprilia SR 50-em van,fekvő minarellis.2001-es évjárat.Vettem egy fordszámmérőt és a "világítótekercsre"kellene kötni.Az a helyzet,hogy nem tudom van-e ilyen ezekben a robógókban.Ha van,akkor hol van?Úgy hallotam,hogy a gyertyavezetékre is lehetne kötni a jel kábelt+egy test.Aki esetleg tud segíteni,kérem tegye meg!Előre is köszi!Attila
IGEN AZ 12750FT a sima tandar postát én állom ugy volt az 1050 az utánvét meg asszem 1600 azta 500 ft ot számold még rá.. 13200ft- enniyt kérek tőled..
Az enyémnek jelenleg kopott szíjjal órája szerint 95km/h a végsebessége. Ami GPS-el mérve 75-80km/h-nak felel meg. Szerintem ha jól karban van tartva hálás kis gép. És eszméletlen jó a fogyasztása.
Ha műszakilag rendben van semmivel nem indul nehezebben mint egy karbis. 1 gombnyomásra indulnia kell vagy 2-3 átfordulás maximum.
Aditechban van egy levegő pumpa vagy kompresszor másnéven ha ez jól dolgozik akkor van nyomás és azonnal indul a motor. Ha már kopott akkor sokat kell forgatni míg felpumpál a megfelelő szinre és csak utánna indul el. A ditechnek ez a gyenge pontja. Ha sokáig tekertetni kell hogy induljon ne vedd meg mert 35.000Ft egy új kompresszor hozzá. Ugyan ez a helyzet akkor ha beindul de csak full gázon megy de alapjárat vagy kisebb fordulat nincs. Vagy szökik a levegő rossz a cső vagy a kompresszor van már elkopva. Csak max fordulaton bír elég levegőt termelni. Ha jól indul és alapjáraton elketyeg 10 percet akkor semmi baja nyugodtan megveheted. Aztán időben fel kell újítani a kompresszort benne nem szabad hagyni hogy elkopjon és nem lesz baj!
nah megvolt a főtengely,csapágy stb csere...54ezer volt
lehet én vagyok hülye...de mintha menet közben hallanám azt a "kerregést", mint amikor ráadom a gyújtást...
lehetséges?
Válaszod előre is köszi.
2000-es sr-embe megtudja mondani valaki milyen izzó vagy égő kell?
+közép sztenderhez milyen rugó kell?
Előre is köszönöm!
http://www.2-extreme.hu/2-UeTE...ÉK/70CCM-HENGERSZET
T/70ccm-oentoettvas-hengerszett-SPORT-Morini-LC::3378.html
ha ezt megvenném a variátoromba hány grammos görgők kellenének megközelítőleg 8 grammos?
Aditechban van egy levegő pumpa vagy kompresszor másnéven ha ez jól dolgozik akkor van nyomás és azonnal indul a motor. Ha már kopott akkor sokat kell forgatni míg felpumpál a megfelelő szinre és csak utánna indul el. A ditechnek ez a gyenge pontja. Ha sokáig tekertetni kell hogy induljon ne vedd meg mert 35.000Ft egy új kompresszor hozzá. Ugyan ez a helyzet akkor ha beindul de csak full gázon megy de alapjárat vagy kisebb fordulat nincs. Vagy szökik a levegő rossz a cső vagy a kompresszor van már elkopva. Csak max fordulaton bír elég levegőt termelni. Ha jól indul és alapjáraton elketyeg 10 percet akkor semmi baja nyugodtan megveheted. Aztán időben fel kell újítani a kompresszort benne nem szabad hagyni hogy elkopjon és nem lesz baj!