köszi a felvilágosítást , de tudom miről beszélek !
Fater ment a kocsijával 100as tempóval mondtam neki hogy annyival menjen elején még 80-an aztán gyorsulgatott ,
Felvilágosítalak hogy nem gyári cuccról beszélek !
Hanem Malossi Multivar ,meg Leo Vince-tt ről ,
mostmán nem zörög semmi , semmi köze nem volt a főtengelyhez,
másik görgőt kellet beleraknom
Szia!
Elektronikát érdemes lenne átnézetni !
Mert nálam akkor volt így mikor autómosóban nagyon megmostam az az alját és beázott az elektronika de aztán megszáradt :)
nemkapna elég levegőt ? azt nemhiszem, sztem elektronika , ha nem az akkor egy új kipufogó kell !
Sziasztok!
Tegnap előtt vettem egy 2007-es sr factoryt(ditech). Nagyon jól néz ki, viszont nem nagyon akar menni. A kipufogó nagyon felizzott, és elkezdett mindenhol füstölni. Levettem és hallottam, hogy valami zörög benne. Szétvágtuk és volt benne valami szűrő(gondolom katalizátor) Ami darabokra volt hullva benne, gondolom az tömítette el és nem engedte kijönni a gázt. Na ezt kidobtuk és mindent ugyanúgy visszahegesztettünk, mint volt, tehát nem beleztük ki az egészet. Visszatettem a kipufogót, valamivel jobb lett mint volt, de még mindig nem megy, 8500-nál nem pörög többet, viszont ha felrakom sztenderre, akkor néha kipörög 10000-ig, de nem mindig, van amikor meg csak szaggatva gyorsít ki, rángat. Pedig nem vagyok olyan nehéz sztem(80kg). Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja. Esetleg valaki tudna segíteni, ötletet, tanácsot adni? Nagyon megköszönném.
Üdv!
Sziasztok!valaki segítsen !
EGY APRILIA SR 50 moriniról beszélek alapjáraton zörög, mozog a variátor tárcsám :S de csak alapjáraton, kézzel meg lehet mozgatni a tárcsát :S pedig a csavar rendesen meg van húzva, mi lehet a gondd?
Malossi Multivar van fennt , idáig nem volt semmi baja , egyszerűen elkezdett zörögni ,és így a végsebessége se jó :/ 80-an :/ idáig átlagban vitte a 85-90 et ,
előzésnél még volt 104-es kocsi után menve 100assal mentem és nem csal a kilóméter órája !
Az biztos szorakozni kell vele , próbálgatni, nem ugy van hogy megmondják mien kell bele és az jois mert nem,,,, probálgatni kell különbözö sulyu görgöket és egyszer csak jólesz, pont ma csináltuk az sr-t a gianelli reverse kipuhoz jolett a 4,5 görgö. viszont szerintem még kuplungrugot kikéne cserélni gynegébbre mert csak teljes gázon indul a rettenet, nagyon erős bele a rugo ami bentvan.
Fater ment a kocsijával 100as tempóval mondtam neki hogy annyival menjen elején még 80-an aztán gyorsulgatott ,
Felvilágosítalak hogy nem gyári cuccról beszélek !
Hanem Malossi Multivar ,meg Leo Vince-tt ről ,
mostmán nem zörög semmi , semmi köze nem volt a főtengelyhez,
másik görgőt kellet beleraknom