A síbertűn még egy kicsit tudsz variálni, fúvókacsere nélkül. Ha a legalsó rovátkába teszed a zégert, akkor kapja a legtöbb benzint. Ha előtte jobb volt, akkor előfordulhat hogy valaki a régi szíjhoz hangolta a dolgokat. Az új szíj vastagabb, ezért elméletileg hézagolni kellene a variátort is. Ha viszont nehéz görgők kerültek bele, akkor ezzel semmire sem fogsz menni.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség !
Vettem egy Leo Vince TT kipufogót ,és semmiféle görgő nem volt hozzá ,hanyas görgőkkel érdemes használni ? gyorsulása nagyon jó , de a végsebessége nem annyira :/ Gyári cuccal óra szerint 100 at vitte , néha 102 őt is :) de most csak 95 :/ Valaki Segítsen !
Meg Valaki tudna-e véleményt mondani a Malossi Multivarról ? Valami Malossi cucc van a gépemben , nem tudok semmit róla mert kereskedésből vettük , mert tegnap szétugrott a varióm :/ csavar kilazúlt , és vennem kell bele ezt azt mert külső variátor tárcsa fogai eltörtek !Csúszka is eltört :/ lesz vele dolgom :(
Sziasztok!
Szeretnék venni egy 70 ccm-es hengerszettet: http://www.2-extreme.hu/2-UeTE...ÉK/70CCM-HENGERSZETT/
70ccm-oentoettvas-hengerszett-SPORT-Morini-LC::3378.html
A motorm egy 2000-es évjáratú morini blokkos karbis sr!
Egy Leo Vince sportkipufogóval és egy RMS sportlégszűrővel használom.
Az lenne a kérdésem hogy körübelül hány grammos görgőket vegyek hozzá?
Előre is köszönöm!
"mikor menet közben behúzom a szívatót akkor kigyorsul és verhetetlen lesz." Kevés a benzin, sok a levegő. Kicsi a főfúvóka.
"a másik gond hogy nem gyorsul kellőképpen" Nehezek a görgők, csúszik a szíj, vagy kopott a kuplung.
nah akkor reális az 50K... sőt még mázli ha annyiból megúszom :/
de úgy vagyok vele, hogy 2 gyertyán és egy görgőszetten kívül nem költöttem még rá :/
köszi a segítséget.
Sziasztok
Van egy old sr 50em.
És vele együtt egy kis gond--- van mikor nem akar rendesen menni de mikor menet közben behúzom a szívatót akkor kigyorsul és verhetetlen lesz. És a másik gond hogy nem gyorsul kellőképpen. Mi lehet a gond? Szerelőnél volt aki cserélt rajta kuplungot és még sok mindent, de a variátrorgörgöket nem.
Nekem a mutatóm jelenleg 20400 nál van pont :) remélem egy darabig nem kell hozzá nyúlni :) majd max másik gazdának de ez évek múlva lesz :)
Nah Vettem hozzá nehezebb görgőket 6.8 grammosat azzal a tuti nagyon jól megy ,meg a vége 96 nem zavar engem ,kicsit igen mert gyári cuccal vitte a 100 at , de nem érdekel, viszont a gyorsulása nagyon tuti.
sziasztok! keresek sr 125-re kipufogót! lehetőleg sportot de a gyári is érdke ha szép! ja és nem az egekbe lévő árakkal!
vagy esetleg valakinek valami tipje hogy hol keresem?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Azért mert a régi gyári kipufogó kezdet kilyukadni :/ könyöknél már ott volt egy pont ahol volt lyuk hegesztetni nem akartam ,kerék felől a kipufogó mán tenyér nagyságban el kezdet rohadni :(
így ezért lett csere, de a hangja az a régivel is szép mély volt , mostanival főleg , gyorsulása az nagyon szép :) csak a vége 90-94 :/
Kellene egy kis segítség !
Vettem egy Leo Vince TT kipufogót ,és semmiféle görgő nem volt hozzá ,hanyas görgőkkel érdemes használni ? gyorsulása nagyon jó , de a végsebessége nem annyira :/ Gyári cuccal óra szerint 100 at vitte , néha 102 őt is :) de most csak 95 :/ Valaki Segítsen !
Meg Valaki tudna-e véleményt mondani a Malossi Multivarról ? Valami Malossi cucc van a gépemben , nem tudok semmit róla mert kereskedésből vettük , mert tegnap szétugrott a varióm :/ csavar kilazúlt , és vennem kell bele ezt azt mert külső variátor tárcsa fogai eltörtek !Csúszka is eltört :/ lesz vele dolgom :(
Erről beszélek ! http://www.egumotors.hu/743-va...
megéri az árát ?
Az első kérdésemhez: még a karbin hol tudok neki több benzint adni?
A második kérdéshez: A kuplung új, A szíj új, A görgők a régiek nem lettek cserélve és elötte sokkal jobb volt
Szeretnék venni egy 70 ccm-es hengerszettet:
http://www.2-extreme.hu/2-UeTE...ÉK/70CCM-HENGERSZETT/
70ccm-oentoettvas-hengerszett-SPORT-Morini-LC::3378.html
A motorm egy 2000-es évjáratú morini blokkos karbis sr!
Egy Leo Vince sportkipufogóval és egy RMS sportlégszűrővel használom.
Az lenne a kérdésem hogy körübelül hány grammos görgőket vegyek hozzá?
Előre is köszönöm!
"a másik gond hogy nem gyorsul kellőképpen" Nehezek a görgők, csúszik a szíj, vagy kopott a kuplung.
de úgy vagyok vele, hogy 2 gyertyán és egy görgőszetten kívül nem költöttem még rá :/
köszi a segítséget.
Van egy old sr 50em.
És vele együtt egy kis gond--- van mikor nem akar rendesen menni de mikor menet közben behúzom a szívatót akkor kigyorsul és verhetetlen lesz. És a másik gond hogy nem gyorsul kellőképpen. Mi lehet a gond? Szerelőnél volt aki cserélt rajta kuplungot és még sok mindent, de a variátrorgörgöket nem.
A hibákra várom a válaszokat
Csapágyak 8-15e
Szimmeringek 2-4e
Tömítéskészlet 3-4e
Munkadíj 10-20e
Nah Vettem hozzá nehezebb görgőket 6.8 grammosat azzal a tuti nagyon jól megy ,meg a vége 96 nem zavar engem ,kicsit igen mert gyári cuccal vitte a 100 at , de nem érdekel, viszont a gyorsulása nagyon tuti.
köszi
vagy esetleg valakinek valami tipje hogy hol keresem?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
így ezért lett csere, de a hangja az a régivel is szép mély volt , mostanival főleg , gyorsulása az nagyon szép :) csak a vége 90-94 :/